Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ha ha ha ha!!! *1* Jak rrrrrttttt kopčí to ,,puso,, jelikož nemá své vlastní nápady!!!! A jinak Tini je vážně ta nejlepší osobnost kterou jsem kdy slyšela zpívat!!!! <3
    • BULDOG
      No ježiši tak se snad nic nestalo ne?!Tak ji to zkopirovala nemuzeme za to ze nema rada violetu:-(
      • JO vždyť já vím!!! ;)
  • ja jsem tvoje nejfanenka a umim všechny písničky z VIOLETTY))))) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • BULDOG
      Jo,ale když umíš fšechny písničky,neznámena že si jeji nej fanynka někdo je umí napsamět a má její časáky atd. já její časaky mam ale nepovažuji se za jeji nej fanynku to ja sejsem je dalších kteri ji videly na živo ale ty za to nemuzes ni :-(
  • jsi skvělá
  • Martina je nej nej nej nejlepsi krásne spiva a je krasna
  • Martina stoessel je pekna:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • Ja miliu violettu no(martinu)
  • Jen pro ty. co neví, jakou barvu vlasů má teď Tini!!!! :3

https://www.facebook.com/519284411455721/photos/pb.519284411455721.-2207520000.1402378650./754224851295008/?type=1&theater
  • Martina je supestar :)
    • Není je to krá** *10*
      • Drž si ma.o.e a di si s tvima kecama
      • BULDOG
        Jo,nemáš důvod to oní psát když ona ti nic neprovedla tak drž hubu! *10*
      • TY jseš krá*a když to o ní píšeš a ani jí neznáš!!!! Hleď si svýho, puso!!! :*
        • Ale ona povedala ze NENI kr*va
        • No...a jak víš že je tak hodná když ji ani ty neznáš,PUSO!!!! *16* *10*
          • Víš co buď sticha ty rrrrretttttarde na ty tvoje keci nemá nikdo náladu a to mi je teprve 9
        • No...a jak víš že je tak hodná když ji ani ty neznáš,PUSO!!!! *16* *10* *10*
          • Všímej si svého podle mě ani se na ní nekoukáš tak buď sticha ty *12*
          • ViolettaTini
            Jo jasně a jak ty víš,že ji nezná ?????!!!!!
            • Normálně,nechodíš snad s ní ne?
  • Violetta je super Znam všechny psinicky a znala sem už než byla ve violette jájj zbonujem toooooom *14* *14*
  • Violetta je suber a mam ju rada je suberstar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit