Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra keby Violetta hrala aj cez výkend!(sobotu nedelu):D lebo ma to už štve že to nehrá! Mám veľké nervy ale nemám nervy na Martinu Stoessel ani na vás čo chodíte na osobnosti!tak sa mňa nehnevajte ok. A ktorý máte radi spev tak si stiahnie the voice ale keď chcete nebudem vás nútit a kto si to stiahne tak chcem povedať že tam ne ni Violetine piesne! Ale je to veľmi dobrá hra sú tam Rihaninne pesničky a Bruna Marsa a ešte raz je to veľmi,veľmi dobrá hra
  • mě je 9 let aty máš uš 13 let vau *4*
  • Loli bude me kamošky ale keby si chcela tak napíš komentár ok!"_"
    • Cožě? Vždyť tě ani neznám!:)
  • Tak loli si pubertačka ja mám 9 rokov
  • ;D veľmi si pekná Violetta no teda Martina Stoessel
  • Alebo mi povedz kolko máš loli ani ja neviem prečo sa ta pítam hovadiny!
    • Je mi třináct:)
  • Ale loli má pravdu vy natty nika a sami satu furt len hádate toto je tinina stránka nie vaša aby ste sa tu hádali keď sa chcete hádať tak si zalošte stránku kde sa môžte hádať celé dni a celé rána... a keď sa vám to nepáči tak si to riešte vy 3 ja som vám to už viriešila a nechcem zas.
  • Loli neber toto ako urášku ok ale každý si tu môže robi čo chce a nechcem sa tu stebou kvôly tomu to čo som písala ok neurážaj sa!'-' Kedy si sa narodila loli ja 2.2.2006 február
    • To ti neberu, já jenom že to tu nikoho nezajímá. Proč chceš vědět, kdy jsem se narodila?
  • Loli komu to vlastne píšeš
  • Nikoho nezajímají vaše debilní hádky, lidé sem chodí, aby se dozvěděli něco o Tini a názory jaké na ni máji ostatní. Vaše debilní hádky opravdu nikoho nezajímají, tak si tu přestantě dopisovat, prosím. *3* A neberte to jako urážku. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit