-
jak???
Hele jak se podívat na fotky u Mary-Kate?????? *3* -
-
Re: jak???
klikneš naní *14*
-
-
usa
no su to super baby raz ked budem v usa tak ich naisto vihladam ........................no su to super baby...a ked dakto mal by chut si pokecat tak nech mi napise na e-mailovu stranku:::johnny195@post.sk .....thx -
pokec
ahojky !!! chtěla bych si psát s někým kdo má taky rád olsenky. tak se mi pls ozvěte na e-mail : ridgebacka@centrum.cz ti kdo mají zájem, díky :) -
Mary-kate olsen...
No Olsenky mam moooc ráda jsou krásné a filmy od nich sou úúúžasný...chytrý newim..neznam je!!JInak sou bezva *15* -
*Achojík*
Olsenky jsou nejlepší!!! Jsou jak krásné, tak i skvělé herečky a úžasné sestry. *14* -
webovka :D
mám sqělou webovku o olsenkách tak se na ni mrkněte !!! :D www.mary-kateandashley-twins.websnadno.cz -
web
achooooj všici olsenky sou super mrkněte se na moji stránku o nich:
www.mary-kateandashley-twins.webs nadno.cz
doufám že se vám bude líbit -
pls,koukněte na můj blog o olsenkách na http://sticl.blog.cz najdete tam spoustu zajímavostí,nad tisíc obrázků,animace a videa *3* *3*
-
PRO VŠECHNY CO NESNÁŠEJÍ OLSENKY: když je tak nesnášíte tak proč sem vůbec chodíte. Tohle je stránky věnovaná a vytvářená fanoušky Olsenek. Jako kdybych já házela špínu na vaší nej osobnost. Jste fakt trapný a hloupý! Laskavě se nad sebou zamyslete! *13* *8*
-
Podoba MK
Ahoj lidi.Olsenkám strašně fandím.Jsem jejich největší fanynka.Také jsem hrozně podobná Mary-Kate.Říkají mi to i ve škole a prostě všude.Tak kdyby jste chtěli fotku,tak jí ráda pošlu!!!Zatím ahoj!!!