Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1495 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co to..?

Proboha kde jsem se to ocitla? To je pořád Maťeji miluju tě... Já myslela, že si s někym popovídám o radaru a politice. O ekologii.. Ale tady si připadám jak na stránkách nějakýho dívčího časopisu... Matěj Sropnický je podle mě hrozně hlubokej člověk, se kterym mám dost společných názorů a určitě by mě moc zajímal jeho názor na spoustu věcí, co se dějou ve světě... Ale tady jste z něj udělali modela... Přesně toho klasického idola... Přesně to, co doufám že není... Vůbec nechápu smysl existence této stránky.. Nemyslim to špatně... Jen mě to tu prostě překvapilo..
    • ferrerrka

Re: co to..?

Ne..ja souhlasim...je to takovy divny...já sice v politice žádnej expert nejsem,ale myslim si,že má za sebou mnohem víc než jen Máj,kde samozřejmě byl úžasnej,amě se tam taky líbil,ale má i jiný plusy:)
    • tery01

Re: co to..?

no tak ja nemyslim ze tu sou vsichni lidi jenom proto ze mateje milujou *9* kdyby si se normalne zeptala na neco ja newim o radaru bo cos to rikala tak myslim ze by ti nekdo normalne odepsal ,ale ty hned zeho vsichni jenom ,,milujou,,me se treba matej taky libi ale taky si myslim ,ze je dobrej v politice a souhlasim s jeho nazorama na urcity veci takze bejt matej tak mi neni zas tak blby ze se nekomu libim a este obdivujou to co delam,a hlavne je ted tepr tyden v kine maj takze by asi bylo docela blby kdyby se o nem bud nepsalo nebo se nekomu nelibil takze asi tak no *9* *3*
      • ferrerrka

Re: Re: co to..?

JJ jak už jsem psala...souhlasim..máš pravdu..Máj je krásnej a bylo by divný kdyby se tady nikdo nad Vilémem nerozplýval:)
  • fotky

Ty dvě "nové" fotky už jsou na začátku databáze. Takže tu je duplicita. Admin by to mohl pročistit anebo kontrolovat než něco pustí... *13*
  • Stránky

Koukněte na matejstropnicky.cz v jednom z novějších rozhovorů se vyjadřuje k máji...:)
    • Re: Stránky

Ahojky! Můžeš mi prosím na můj mail odelat přesnou navigaci na ty stránky, o kterých ses zmínil(a)? Docela by mě to zajímalo....Díky... *3*
  • fanynky

Tady to bude koukám asi samá holka co? *1*
    • nika.

Re: fanynky

přirozeně *3*
      • Re: Re: fanynky

Což je škoda. Matěj je především politik a k volbám nechoděj jen ženský, ale je pravda, že my se s kámošema místo kina zase válíme po hospodách *5* *1*
        • nika.

Re: Re: Re: fanynky

No a tak jsi asi neviděl Máj....
          • Re: Re: Re: Re: fanynky

tak už sem to napravil *3* je to dobrej snimek jen sem si tam mezi tema holkama pripadal nepatricne asi jako tady *1* proste ale porad nechapu jak politik muze mit jen fanynky, sakra chlapi kde ste??? *8* *1*
            • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: Re: fanynky

ty mi chlapče budeš dobrý nášupista co??? máš takový dobry kecy...fakt!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • =)

..Matěj je prostě hezkej..už od pohledu sympatickej člověk..na Máj sem šla hlavně kvuli němu, protože se mi líbil v ukázkách a musim uznat že to byl važně pěknej film..prostě Matěj nemá chybu no..=* =)
  • matěj

o Matějovi už jsem toho hodně přečetla,na to kolik mu je má zasebou fakt velkej kus práce,možná bych ho mohla považovat za vzor,inspiruje mě,je neuvěřitelný,že tak chytrej kluk co to má v hlavě dobře srovnaný může vypadat tak perfektně,jestli bych se s nějakou osobností chtěla někdy potkat osobně,tak je to on :)....máj jsem viděla včera,ale čekala jsem od něj teda mnohem víc,matěj byl asi to jediný,co mě drželo v sále *14*
  • Pro jisté dámy

Teda dámy! Některé! Proč si raději nezopakujete češtinu, než něco někam napíšete?! Já být Matěj, tak si o vás asi nic valného nepomyslím. *7* *1*
    • Re: Pro jisté dámy

Co vím já, Matěj nemá rád zdobnělinky, respektive zdrobněliny *1* a řekla bych, že i určitou terminologii náctiletých (upa, mrtě...)...jinak je zajímavé poslochat ho jak mluví v TV, nejprve obecnou češtinou, ale vzápětí se opravuje na spisovný výraz - každej, tedy každý, velkej, tedy velký *1* samozřejmě v dobrém slova smyslu *3*
      • Re: Re: Pro jisté dámy

A nejsi ty náhodou Matěj, když ho tak dobře znáš? *3*
        • Re: Re: Re: Pro jisté dámy

OTÁZKA (Xavon)
          Dobrý den, Matěji. Máte rád sluníčko, kytičky, zvířátka a přírodu vůbec? Udělal jste si letos na jaře čas a vyrazil do přírody v rozkvětu a rozpuku? Pociťujete na jaře zvýšenou potřebu něhy?

ODPOVĚĎ( 01.06.2007 14:39 )
          Milý Xavone, nemám úplně rád zdrobnělinky, ale Váš výčet je jinak sympatický. Občas mě to po ránu v sobotu přepadne a jedu vlakem někam fuč. Nejraději sám. S přírodou v rozpuku se máme rádi, jsem na tom podobně jako ona. )) Zdraví MS.
          • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: Pro jisté dámy

xDxD....Matěj má skvělé výrazy!!!! *1* *1* *1*
      • Re: Re: Pro jisté dámy

No jo. Komu by se chtělo při mluvení ještě myslet na to, že musím mluvit spisovně. *1* Pravopis se mu určitě neplete. *3*
  • ...

I když to tak vypadá, nejsem žádná ulítlá puberťačka, co píše kdykoli a kamkoli : 'ooo, Matěj, miluju Těěě'... Ale musím taky uznat, že se to nedá vydržet, protože se mi Matěj hodně líbí. Nejhorší na tom všem je fakt, že už teď vím, že se s ním n ebudu nikdy znát... Nicol (23) *14*
    • Re: ...

No asi nák tk! *9* ale je mi to docela líto!taky se mi hrozně líbí!!! a vim že ho asi ani nikdy neuvimdim hroznej pocit!! *9* ale matěji já tě fak milujuuuu *14* *14* *14* a nevim co mám dělat!!!
      • wendy.94941

nic není nemožné!!!

hej holky!!!!!proč se okrádáte o naděje???? *7* *7* *13* *13* vy nevíte, že když člověk něco fakt moc chce, tak to prostě dokáže!!!! nebuďe přízemní!!! *13* *13* *13* *4* prostě se musíte hodně snažit a dokážete téměř cokoliv!!! nikdy nevíš co bude, tak neříkej co nebude!!!!!! OK? *4* já prostě věřím v to, že ho potkám a on mě bude muset vzkřísit protože když ho uvidím tak sebou seknu...teda jestli je to gentleman... *1* *1* *1*
  • Máj

Ve středu 3.září na ČT2 v 15.55 film o filmu - Máj *3*
    • nika.

Re: Máj

Jé díky,určo se podívám...
  • DALŠÍ FOTKY

asi 20 fotek najdete ve fotobance ČTK (http://fotobanka.ctk.cz/fotobanka/ index.php), které - protože obsahují ochrannou značku - zde nemohou být uveřejněny. Jedná se hlavně o fotky z uvedení Máje do kin *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit