Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jáááájj

JÁÁÁÁÁj pomlouvat umí každý blbec to za 1.Za 2.přijďte posuzovat,až sami dostanete nějakou roli jinak je to děsně ubohé....A za 3 na jeho první počin je to dobře zahrané....a za 4z vás mluvím jen bledá závist....Typičtí češi závistivci... *5* *15*
  • tery01

Re: kontakt na mateje

tady se normalne kupci s jeho emailem *1*no devcata *1* *3* *1*
  • Bylo nebylo...

Přijde mi škoda, že se tu úplně přestal řešit Matěj jako osobnost. Začaly se tady řešit věci, co s ním souvisí jenom dosti mlhavě a když už, tak ho berou v úvahu jenom jako herce. Bývala tady (kdysi dávno) diskuze o Matějovi, ne o Vilémovi. Přestala sem psát ta hrstka lidí, která byla ochotná o něm psát i jinak než o "Matějíčkovi, co mi visí nad postelí" - ne že bych se jim divila, neni tady už moc o čem psát, ale stejně, takhle se to nikam moc nepohne...
  • ferrerrka

Re: Re: Re: BLBÝ

tvoje argimenty me fakt zacineji vytacet..ja tady nikdo nikoho za jeho nazor nekritizovala a to sem tady od zacatku zrozeni matejova profilu,ale tohle je fakt moc...delas tady chytrou a jenom tady lidi vytacis...teda ja vim ze o to ti asi de,ale mohla bys byt tak laskava a uz sem nic nepsat???,myslim ze to nebude jen muj nazor:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: BLBÝ

me by docela zajimalo jak ty to tak jiste muzes vedet???jestli si nejaka jeho kamoska, nebo kluk co je jeho pritel a vydava se za holku nebo nejaka pribuzna tak klido:)ale jak jinak to muzes tady s takovou jistou tvrdit???to mi prijde uplne absurdni:)vis nechtela jsem to tady psat,ale cele tvoje argumenty co tu pises cloveka uplne vytaceji..jenom blbe pripominky promin...takze az si sama nekde polonaha zahrajes tak mi taky usoudime jestli se na to hodis a jestli pripadne nejsi lesba:)do ty doby tady radsi mlc!!!
  • Re: =)

já nevím, tak možná 18 cm?? *1*
  • Re: Re: kontakt na mateje

žiš, stačí dát do vyhledávače Matěj Stropnický a hned mezi prvníma je jeho ofiko stránka, kde je i mail.. přemejšlej..
  • Re: Re: BLBÝ

Takže: moje sestra se zná s jeho bratránkem a chodí i na stejnou školu, co Matěj. Takže o jeho zaměření ví rozhodně jen pravdu. A už toho dohadování nechte. Pravda je jen jedna a asi vás prostě bude hodně bolet *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: BLBÝ

No tys tomu dala... tím, že nic neukázal jsem nemyslela jeho "proporce", ale jeho film. nadání.. no, tohle nemá cenu. *1* Ale dobře jsem se pobavila
  • Re: Re: Re: Re: BLBÝ

Bože Niko, to jsou hloupé argumenty. Prostě gay je a hotovo. Budete se s tím muset milé dámy smířit. Ale na druhou stranu, co od toho čekáte? Že by on měl snad o některou z vás zájem?? Nebuďte směšné. On je intelektuál.
  • Re: Re: Re: Re: kontakt na mateje

bravo, Ferrerko *15* přesně jsi to vystihla...ach jo u některých slečen...
  • Promintě

Ahojky moc se omlouvám že jsem tu dlouho nepsala ale nebyl doopravdy časíkkk *9* ale všechno vynahradím *14* M *14* a *14* t *14* ě *14* j *14* nejvííííc
  • ferrerrka

Re: Re: Re: kontakt na mateje

mno mozna si to nepreje,ale ma ho verejne na netu a myslim ze tady byl zminenej tolikrat ze tohle uz to nevytrhne:)
  • 12meggy12

Re: Kontakt

no to vis ze jo ..si najdi *1*
  • Kontakt

hele nemáte někdo maila na matějě
  • 12meggy12

Re: Re: Matěj a herectví

zklidni jo ?! nejses fakt zajimava....bych radsi ani nechtel videt tebe :-! *9*
  • Re: Matěj a herectví

Matěj a herec? - Dobrej vtip!!! *1*
  • martina008

Re: Re: kontakt na mateje

klidně ale co když si to Matej nepřeje
  • Matěj a herectví

Matěji jestli si tohle přečteš budu moc ráda - Pokračuj v politice(jsi narozdíl od ostatních politiků normální), ale herectví bys na hřebík věšet neměl. Jsi skvělý herec! Máj jsem viděla poprvé teprve před pár dny, ale moc se mi líbil. *14* *7*
  • ferrerrka

Re: kontakt na mateje

to si hodnaaa,ale myslim trochu opozdena...:Dmail na meteje tady maj snad uz vsichni takze ho tu klido muzes verejne napsat:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit