-
=)
čauky__nevíte__jak je vysokej__mě příde docela malej_!!!=D=D -
Re: splih!
ASI bylo vlhko .. *3* -
Re: ach jo....!!!!!
Já tuhle debatu o Zacovi nezačínala, jen jsem napsala svůj názor, tak nechápu, proč reaguješ zrovna na můj příspěvek. -
Re: Re: Re: Re: :/OMG
Hm, zajímavý názor... -
Re: Re: Re: Re: Re: :/OMG
tak nebuď vúbec o Matějovi se ví a co se ví o tobě? -
splih!
na te fotce, kde je s tou pani v zelenem tricku ma Matej nezvykleho spliha na hlavě... *1* jindy to mívá tak nagelované... *7* -
Re: Re: Matěj...
Dobře ne, Ale skvěle ..!! *3* -
je to skvělěj herec
Matěj je upa surer herec a je k sežráníí
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: :/OMG
neumí, ale zpívavat a to hraje v mzikálu *9* -
nepochpitelné
Holčiny víte co vám řeknu?,nechápala sem jak dlouho ste dokázaly rozebírat tokovou blbost jako je jeho orientace?je to jeho život a já sem měla kluka a kdybych mohla všechno bych vrátila,bylo to půl roku nejhůře prožitého života.Nwm proč by měl bejt matěj divnej protože nemá holku já taky nemám kluka a nejsem lesba.Navíc nechápu jak ste mohli rozebírat jeho soukromí ještě k tomu intimní,jak by bylo jedné z vás,kdyby o vás Matěj napsal ,,Je to lesba a vím to protože sem si psal s její kámoškou,které se s tím svěřila" hned by ste se cítili poníženě a říkaly,že to není pravda,tak jak myslíte,že mu bylo,jestli si to četl?
Mimochdem na máji sem byla v kině a stálo mě to 2 týdny zaracha,ale mě to bylo jedno,byla sem ráda,že sem poznala tak užo klučinu jako je matěj i když to bylo jen na plátně.
A víte co si myslím?,že Matějovi ten film pomohl k popularitě,protože předtím o něm skoro nikdo nevěděl...!!!!
Příští rok jedem se školou do prahy a udělala bych cokoli abych tam mohla poznat a vidět Matěje.(sem z úplně opač konce republiky)mno jo no co se dá dělat -
Re: Re: Re: mas pravdu
holky máte pravdu,není přece důležité co nosí,s kým chodí,nebo jestli je gay.Má dobré názory a srdce na pravém místě(narozdíl od těch co umí jen pomlouvat a buzerovat) *7*Mno Nemám pravdu_ *7*
Je jedinečný jako otisky prstů a nikdo to nezmění,,Prostě buďte tím kým jste a neberte ohledy na to co říkají ostatní,protože jen vy víte co cítíte" -
ach jo....!!!!!
Bože,že vás to baví,tohle je nezkutečný,Se Zacem tahle stránka nemá nic společnýho,tak mi teda vysvětlete proč ho tu probíráte?Fakt NECHÁPU!!!!!! *16* *16*
*7*
Matěj je podle mě užo kluk a je nádherný,ve filmu vypadal a hrál úžasně a bezpochyby tomu tak je i v realitě. *1* *15* Ani nwt jak se byla šťastná,že mi přišel jeho podpis s fotkou a líbí se i mí mamce a to je co říct,protože má divný vkus(soudím podle taťky),mno ale co tady jde o Matěje a nn o nějakého zpívajícího basketbalistu z HSM.ju? -
M.S
Ve filmu byl k nakousnutí,realita muze byt jina.Kazdopadne mu fandim *14* -
Re: Re: Re: Re: :/OMG
Než být tak bídný herec, jako je Matěj, radši nebýt herec. Než být tak špatný politik, jako je Matěj, to radši nebýt politik. -
Re: Re: Re: :/OMG
To snad nemyslíte vážně, tady se lidi nebaví o Matěji jako herci, ale o Matěji celkově takže Zac není narozdíl od Matěje politik? jste trapný...ani jeden z nich herectví nestudoval a běžte pryč se Zacem, tohle srovnávání je fakt pitomý.. *5* -
Re: Matěj...
S tebou souhlasím,to že tad probíráte Zaca je traparna...Tohle si pište jinam vy lamky...Matěj je good herec a POLITIKU zvládá dobře:) Takže si uvědomte t vaše stupidní názory..!! -
Re: Re: :/OMG
*1* TO ANO. -
Re: Matěj...
Nepatřím mezi ty, co o něm říkají takové věci. A úspěch mu přeji maximálně moc .. *3* -
Matěj...
Nechápu, proč tady někdo řeší, že je to špatný herec, není na nás soudit jeho talent, on se nikde netlačil, do Máje byl vybrán a vlastně očekával takové názory, protože je to jedna z jeho prvních rolí, tak dejte POKOJ, prostě mu nabídli roli, tak si vyzkoušel zahrát, to nemůže? Své zaměstnání - POLITIKU zvládá dobře, jo a nenávidím názory typu, je to nafoukaný ignorant.. vy ho znáte? Nejspíš ne, a nejspíš ani nepoznáte, protože každý má milion dobrých a milion špatných vlastností, takže nikdo nemůže říct, že je nafoukaný ani nemůže říct, že nafoukaný není a jestli chcete věřit tomu, co tady lidi píšou, věřte si, ale chtěla bych vidět ty zdroje, špinavej bulvár, kterej jen ničí dobrou pověst, měli bychom mu spíš úspěch přát ne? -
Re: :/OMG
To jo. Ale Zac je zas na rozdíl od Matěje herec.