Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martina008

Re: Re: kontakt na mateje

mám tak se mi ozvi na m.horackova008@email.cz a já ti ho pošlu
  • Re: kontakt na mateje

potřebovala bych se Matěje na něco zeptat máš jeho e-mail díky *7*
  • martina008

kontakt na mateje

Ahoj holky kdo by mel nejakej dotaz na mtěje tak mi dejte vědet a já vám na měj dám mejla sem s nim tedka c kontaktu *14* *14*
  • hilarynka

Re: Re: =)

Já nespamuju .. tak reaguj na ní a né na mě .. *5*
  • luc4jzz

Re: =)

Nespamuj.....!!!!
  • nika.

Re: Re: Re: :/OMG

good *4*
  • nika.

Re: EHM

Tak se mi Matěj líbí,no,ale ne jen proto jak vypadá.Nemusim hned kvůli tomu bejt trapná holčička. Nemůžu si pomoct,ale připadá mi že prostě Zac v sobě nic nemá....
  • hilarynka

Re: =)

Jestli je jako tatínek .. tak je megální .. *1*
  • Re: Re: MatEyIiIcZeK Ye BeSt!!!!!

Nechápu proč tam píšeš že Bilíšek je Best..když se tu bavíme o Matějovi??? Nejsi tak trošku na hlavu?? Takovýhle komentáře by sis měla psát někde na Diskuzi o Tokio HOtel ne?? *16* *8* *16* *13*
  • ferrerrka

Re: EHM

Ano...ja si treba myslim ze neni:)me je 18 a jako trapná holcicka si nepripadam. jasne ze si mi Matej libil vzhledove jako Vilém v Máji...to je samozrejmy,ale nemam ho rada jen pro to ze vypada dobre...mam ho rada nebo spis libi se mi proto ze si myslim ze na svuj vej toho hodne dokazal a chce jit jeste vys coz je dobre:)hodne toho zvladnul, sel do filmu jako neherec ackoliv mu museli byt jasny ze to pro nej muze byt dost neprijemne zvlast kdyz uz dela v politice...protoze ten kdo ho nema rad v politice si ho jen tezko muze oblibit v Maji,ale on do toho sel:)libi se mi jeho nazory a vubec celá jeho prace, takze jestli sem jen trapna holcicka tak prosim,ale ja si tak rpzhodne nepripadam...to uz bych si tak mozna vic pripadala jako fanynka Zaca Efrona, kterej s prominutim krome Muzikalu nic nema:)tak az neco dokaze jinyho...muzeme se o tom zacit bavit:)
  • Re: Re: Re: :/OMG

Začala jsi to hezky, ale pak jsem pochopil, že nepíšeš o Matýskovi! *1*
  • Re: EHM

A Matěj je idol ještě někoho jinýho než trapnejch holčiček? *1* *1* *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: :/OMG

NAPROSTEJ SOUHLAS!!!VÍc NEMůŽu ŘÍCT *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: :/OMG

Nechápu, proč všichni jste tak pav z toho úchylnýho šampónka *16* Ne že neumí hrát..ale on je to i stupidní debílek..Nechápu jak někoho takového můžete srovnávat Matěje..on je alespoň v něčem dobrý..a ne v tom házet xichty na kameru v nějaký trapárně.. *8* Matěj je dobrej tím čím je..a navíc je čech...takže bychom měli být na něj pyšní..nechápu proč to toho cpete Zaca s tou jeho stupidní husou...proberte se... *13* Matěj super tím kým je...ale herec je také paráádníí *15*
  • emo.cindarella

Re: Re: splih!

jeho rozcusch je normálně lepčí *1*
  • Re: Re: Re: Matěj...

Dobrej džouk!
    *1* *1* *1*
    THUMBS UP!!!
  • Re: Re: MatEyIiIcZeK Ye BeSt!!!!!

Mírně podprůměrně inteligentní z Matějových fanynek. *1*
  • nika.

EHM

Zac že je lepší herec než Matěj? Nemůžu posoudit a troufám si říct že ani vy tomu herectví nerozumíte.Ale to že Zac je idol trapnejch holčiček neznamená že hraje dobře! Matěj sice neni herec, je politik, ale to neznamená že to nemůže zahrát dobře. Řekla bych taky,že je inteligentnější než Zac,kterej nemá skoro nic vystudováno a přiblble se gebí na každym plakátu a vypadá úplně tupě.Můj názor.
  • =)

čauky__nevíte__jak je vysokej__mě příde docela malej_!!!=D=D
  • =)

čauky__nevíte__jak je vysokej__mě příde docela malej_!!!=D=D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit