Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :/OMG

*8* Běžte do řiti z Efronem *16* tady vládne Matěj *14*
  • terezka_a

Re: Re: co to...???

Proč by měl být Zac psychouš zateplený? To je jako když nějaký chytrolín napíše, že je teplý tady Matěj... Nikdy to nemůžete vědět na 1000%. To je jen převzatý názor od nějakého blbce,... Bože můůj! *8*
  • wendy.94941

Re: pozdrav

jo...jeden dotaz by se tu našel Mr.Stropnický! : jste tak blbý, nebo to děláte? nebo si myslíte, že jsme tak blbí? *7*
  • wendy.94941

Re: Re: Re: Pratelska rada

a myslíš si, že to mělo vypadat přirozeně? když tam potom poletovali duchové, nebo pomalovaní lidi jako kostry a zombíci? *7*
    v divadle nám říkají, že když hrajeme, tak to musí i působit trochu přehnaně divadelně...a ten Máj prostě...celé to nepůsobilo moc přirozeně ( jak tam blýskalo deset blesků zároveň, třepala se kamera jakože hřmí...atd...), až na Jarmilino nahé tělo... *1* *1* *15* *8* ale je to krásnej film... *4*
  • wendy.94941

Re: Re: Re: BLBÝ

???....ty by jsi se vyslíkla pře Matějem, celým filmovým štábem, a poskakovala nahá před kamerou, kdyby jsi byla politička? když to neměl ve scénáři - ( a teď bude vidět celé Vilémovo tělo, aby si někdo neřekl, že se neodhaluje, protože je gay ), on si moc nerozhoduje o tom, jak to bude vypadat a co bude dělat...od toho je tam režisér... *3*
  • wendy.94941

Re: BLBÝ

taky neplánuju, že bych ve 25 letech měla mít svatbu(obrazně řečeno)....když chci kurňa něco dokázat, tak se nemůžu na nikoho vázat ne? přece nebudu tahat manžela nebo přítele do LA, kde se chystám stát slavnou herečkou ( *1* *1* )a pak ještě do Austrálie dát heathovi Ledgerovi krásnou kytku na hrobeček... *1* *1* asi chce mít ještě volnost a dostat se vysoko, proto musí být GAY že?.... *9* *9*
  • wendy.94941

Re: domiik

no a? ja jsem s nim taky mluvila... *4* je to člověk.... *4* *3*
  • emo.cindarella

Re: EP

jajky to je, ale chudák! *9*
  • emo.cindarella

Re: Re: MatEyIiIcZeK Ye BeSt!!!!!

mám pocit, že nějaká 12letá milovnice muzikálu ze střední *1*
  • emo.cindarella

Re: Re: co to...???

Se divíš. Tohle nemá nic společného z Matějem, ale s vyjadřováním jistých slečen *1* a absolutně s tím souhlasím *9*
  • nika.

Re: MatEyIiIcZeK Ye BeSt!!!!!

Tak to fakt neni normální.Kterej totální magor to napsal?
  • hilarynka

JÁ MATEJILICKA HROZNĚ LOVÍSKUJU A MILUJANKUJU VOLE!!PROTOŽE ON JE ÚPLNĚ TOJE NEJLEPŠÍ HEREC A ČLOVĚK NA SVĚTĚ ..!! BILÍŠEK JE BEST

No ani po překladu to moc smyslu nedává ..
  • hilarynka

Re: co to...???

Já nechápu, proč srovnáváš Matěje s takovým psychoušem zatepleným .. Taková kapacita jako je Matěj, by se neměla srovnávat se Zacem .. *3*
  • ferrerrka

Re: co to...???

:)musim říct že si mě pobavila...asi s tebou musim souhlasit že to občas tak vypadá:)
  • anninka0001

co to...???

proboha,kam jsem se to dostala?když jsem četla některé komentáře,myslela jsem,že jsem se snad ocitla na diskuzi o zacu efronovi.No,naštěstí všichni nejsou tak střelení.
  • nika.

Mohla bys to prosím přeložit do češtiny? Nechce se mi věřit že je tam opravdu napsáno to co se domnívám...
  • terezka_a

*7* *7* Pište česky, prosím!
  • hilarynka

Re: Re: Re: Re: MATĚJ DO EP

Né, ty jsi proti němu jenom zaujatá ..!! *13*
  • MatEyIiIcZeK Ye BeSt!!!!!

YaAa *14* MatEyIiIcZkA *14* HrOzNe lOwiiisKuYu a mYlUYAaNkUyUUU wOe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* PtZ On yE UpE ToE BeStH HeReC A CzLoWeK Na sWeTe!!!!!!!!! X_x BiLlIiIsHeK Ye BeSt! *14*
  • Re: Re: Re: MATĚJ DO EP

Ti, co věří v pánaboha, se ani nemusí modlit, aby ji nedostal. Šance, že by se do EP dostal, jsou totiž naštěstí nulové, i kdyby byli tak hloupí a nominovali ho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit