-
fotka v novinách...
fakt si myslíte, že sem tu fotku s Matějem v novinách mám dát?? teda...mám jetě jednu, na které jsou i naše kamošky s ním, ale tu v těch novinách....vypadám tam jako tlustá Marfuša... *1* *1* -
-
Re: fotka v novinách...
Vybal to! -
jj dej *1* *15* -
URČITĚ to sem dej *3*
-
-
Je to nej.herec
Mě se film Máj moc líbil a Matěj je krásnej a moc mu to tam slušeno je to nej.herec!!!Ať si řiká každej kdo chce co chce... *5* *14* -
clanek
holciny,tak si zadejte www.zpravy.idnes.cz a pak do vyhledavace stropnicky no a mate to *4* -
Lucííík
Awoojky hee tohle se stalo i me uube jsem se zalaskowala noo !! ae co nadelaám stejnak ho nikdy uurco nebudu mit!! ae taky ho uubec *14* je kwásnej noo !! tak treba az neco bude kde ho budes mocíík widet tak to bude OKIii bo neee -
fotecka
ta první fotka co je na ni matej zblizka je uplne dokonala jako!!! *14* *14* *14* diky hilarynko zes ji sem dala fagt ze jo *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: fotecka
Moje řeč...je vážně moc moc MOc podařená *14* Fakt nádherná *14* -
-
Re: Re: fotecka
jenže je to z RR, kde ač měl tolik nominací z KK se nedostal ani do 1.třináctky na kandidátce do EP *9* -
-
Re: Re: Re: fotecka
Ono, upřímně řečeno, dalo se to čekat - Bursík teď nadšením ze svých vnitrostranických oponentů moc neoplývá - "úbytek voličů" (hlavně že to má na co hodit!) Spíš jsem zvědavá, jak dopadnou volby 2010. -
Re: Re: Re: fotecka
Škoda *9* .A přitom byl v nominacích na šestém místě.Bohužel si *10* pan Bursík *10* na kandidátky dosadil svoje lidi. -
-
Re: Re: Re: Re: fotecka
Nj, Marťa je Marťa .. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotecka
Nj tomu se říká inteligence...(myslím to HODNĚ ironicky!!)
-
-
-
-
-
-
taky video
no..eh..já jsem taky vyrobila video..ale asi není lepší než odwendy, protože není jenom o Matym, ale o celém filmu..tak jestli se chcete kouknout..tady:
http://www.youtube.com/watch?v=dZ 24cyXiP5M
A nejlepší je, že jsme s wendy ten samý den dostaly stejný nápad xDxDxD že budeme vyrábět..a to bez toho, že by jsme si o tom řekly mezi sebou..cheche..čím to je??? *1* *1* -
-
Re: taky video
taky krasny videjko *3* *4* *3* -
Re: taky video
CHYBA!! špatný URL!!!
tady je správné: http://www.youtube.com/watch?v=dZ24 cyXiP5M -
-
Re: Re: taky video
božeeee!! tak do třetice všeho dobrého!!
http://www.youtube.com/ watch?v=dZ24cyXiP5M -
-
Re: Re: Re: taky video
akorát jak tam je to / watch.. tak tam musíte odstranit mezeru...je to pošahane... -
-
Re: Re: Re: Re: taky video
http://www.youtube.com/watch?v=dZ24 cyXiP5M
že by?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: taky video
Me to vubec nenabehlo..zkusis mi to jeste poslat na vzkazik??diky:)
-
-
-
-
-
-
co to...???
proboha,kam jsem se to dostala?když jsem četla některé komentáře,myslela jsem,že jsem se snad ocitla na diskuzi o zacu efronovi.No,naštěstí všichni nejsou tak střelení. -
-
Re: co to...???
Já nechápu, proč srovnáváš Matěje s takovým psychoušem zatepleným .. Taková kapacita jako je Matěj, by se neměla srovnávat se Zacem .. *3* -
-
Re: Re: co to...???
Proč by měl být Zac psychouš zateplený? To je jako když nějaký chytrolín napíše, že je teplý tady Matěj... Nikdy to nemůžete vědět na 1000%. To je jen převzatý názor od nějakého blbce,... Bože můůj! *8* -
-
ach jo....!!!!!
Bože,že vás to baví,tohle je nezkutečný,Se Zacem tahle stránka nemá nic společnýho,tak mi teda vysvětlete proč ho tu probíráte?Fakt NECHÁPU!!!!!! *16* *16*
*7*
Matěj je podle mě užo kluk a je nádherný,ve filmu vypadal a hrál úžasně a bezpochyby tomu tak je i v realitě. *1* *15* Ani nwt jak se byla šťastná,že mi přišel jeho podpis s fotkou a líbí se i mí mamce a to je co říct,protože má divný vkus(soudím podle taťky),mno ale co tady jde o Matěje a nn o nějakého zpívajícího basketbalistu z HSM.ju? -
-
Re: ach jo....!!!!!
Já tuhle debatu o Zacovi nezačínala, jen jsem napsala svůj názor, tak nechápu, proč reaguješ zrovna na můj příspěvek. -
-
Re: Re: ach jo....!!!!!
hey vy jste vazne upa kravy...tady je napsano diskuse o Matějovi Stropnickem a ne o Zacovi!blbky jste *13*
-
-
-
-
Re: Re: co to...???
Se divíš. Tohle nemá nic společného z Matějem, ale s vyjadřováním jistých slečen *1* a absolutně s tím souhlasím *9*
-
-
Re: co to...???
:)musim říct že si mě pobavila...asi s tebou musim souhlasit že to občas tak vypadá:)
-