-
vše nejlepší ke
4.narozeninám,i když si stejně myslím že tohle není tvůj fanklub,ale tvého otce,např.příspěvky:Vypadá jako Heath,doufám že zdědí jeho talent...No co byste sem asi tak jinýho psali,když je jí kolik jí je!
Je to smutné,ona bude mít svůj život,a není Heath!! *15* -
Moje dcera
Mám stejně starou dceru jako je Matilda a ona má Matildu moc ráda a pořád chce abych jí ju ukázala na Internetu.Simonce(moje dcera)se hrozně líbí jak Heath zpívá v 10 důvodech a plácne policajta přes zadek to se hrozně směje...jsem ráda že ví moje dcera kdo je Heath a Matilda a Michelle,tu taky chtěla vidět i když si myslím ,že to proto aby věděla kdo je maminka Matildy... -
-
Re: Moje dcera
Jo...taky budu jednou vychovávat svoje děti tak aby znalitakové skvělé lidi. Heath si zaslouží aby ho znal ccelý svět a někdy mě až překvapí jak málo lidí ho zná. Ale nadruhou stranu je pravda že snad všichni kdo ho znají ho mají rádi...
-
-
krásná :)
Je mu tak moc podobná......třeba bude tak moooc po tatínkovi že bude i herečkou.....a to by mě osobně hooodně potěšilo.....měli bysme tu na Heatha opravdovou vzpomínku.... *4* -
Happy Birthday
Chtěl bych Matildě popřát vše nejkrásnější ke 4.narozeninám,- milující rodinu, a v žovtě, který před sebou má jen samé štěstí. Heath se na ní určitě dívá, a když v nocí spí, určitě ji chrání...
Takže vše nejlepší,- Matilda je krásná, a má v sobě kus Heathe, Heath měl pravdu, když řekl, že pokud by někdy zemřel, tak by věděl, že bude žít dál, protože bude žít Matilda, a tak to asi je...)
Jen škoda, že tu Heath v tento den nemůže být se svou dcerkou, ale takhle to bude navždy...
Vím, že Matilda svého otce pozná určitě dokonale díky rodině, která jí bude vyprávět...Pro ní na jednu stranu nezemřel, protože věřím že bude obklopována jeho obrazem, obrazem jeho osobnosti a lásky- Vše nejlepší! -
Narozeniny
Hodně štěstí zdraví a at jse ti splní všechno možné na světe co jsi budeš přát a bud hodná.A uživej jsi své 5 krásné narozeniny. -
-
Re: Narozeniny
Všecko nejlepšííí :) -
-
Re: Re: Narozeniny
vše nejj *4*
-
-
-
Maty
Všechno nejlepší beruško.Jsi nádherná. -
stejně
Čím je Matilda starší,tím víc je podobná Heathovy.A to je dobře aspoň ji bude jasné kdo byl její otec.... *3* -
-
Re: stejně
tak s tím naprosto souhlasím...je tak nádherná jako její tatínek... *4* -
Re: stejně
prave ze v ni ja vidim i Michelle, vidim v ni oba.... *4*
-
-
Všechno nej
Prinzecno naše, všechno nejlepší, ať se ti vyplní všechny sny i přání. Táta by na tebe byl pyšný *4* -
Matilda je moc podobná svému tatínkovi Heathu Ledgerovi *4* . Je velká škoda že ji nevídí vyrůstat. A to mě mrzí *9* .
-
Bože...tohle je nějaká osobnost???? Jste se zbláznili,ne? Koho sem dáte příště,Včelku Máju? *9**1*
-
-
Re:
jestli ti to wadí,že je to pro nás osobnost,tak newím proč sem lezeš...pro nás to osobnost je a nawždycky bude...a my si sem mužem dáwat koho chcem...a souhlasím s tím,že ty to určitě nebudeš... -
Re:
Koho sem dáme?? *5* ,tak ty to určite nebudeš *16* *9* , -
Re:
maš niečo proti nej??? ako ano,tak čo tu vlastne robíš?? Matilda je osobnosť,a navždy ju budeme mať rádi, -
Re:
a pokud ti to nejak vadi tak sem neleeez -
Re:
schvalili ji tak co mas..... -
Re:
*5* MLČ..pro nas je to osobnost... *16*
-