-
fotky
tak kdy se tu konecne objevi ty fotky...:( -
-
Re: fotky
jj je to zvláštne...asi tych fotiek tam davame moc vela,,,tak nestíha ich ukladat...
-
-
matilda
Musím říct že je to velmi krásná holčička,roztomilá a celá tatínek *3* ...doufám že bude mít i takový talent a dá se na hereckou dráhu!! *14* hlavně jí ale přeji aby byla v životě spokojená a dělala to co ji baví *3* *15* -
Matilda ;)
Vím že to tu říkají všichni ale je to pravda tak se přidávám.. Sotva sem se podívala na fotku Matildy hned sem věděla že musí bejt jeho dcera protože je celá on..ta podoba je až nepopsatelná moc mě mrzí co se stalo jejímu otci.. a vždy by všichni měli řikat ten úžasný Heath Ledger je tvůj otec..;) byl by na ní pyšný že má tak krásnou dceru.. *4* -
Celý Heathy
Moc roztomilá holčička.. *4* celý tatínek *3* -
-
Re: Celý Heathy
Má jeho oči... -
opravdu je to celej táta!aspon v Matildě nám přítomnost Heatha zůstane navždy!...ty oči-ty jsou Heatha! Matildo měla jsi perfektního a krásnýho tátu! *9* *15* -
-
Re: Re: Celý Heathy
njn myslim si ze Michelle bude Matilde vypravet o Heathovi moc hezky a uprime....vzdyt Michelle byla jeho zivotni partnerka a laska....a Matilda ho uvidi ve filmech jako my a uvidi i ceny a treba Michelle schovala Matilde nejaky clanky......
-
-
jj a to je dobre.... *3* -
Re: Celá Heathy
Teda "celá" tatínek *15* -
teda CELÁ tatínek *1*
-
-
Krásnááá po Heathovi
je krásná po tatínkovi.Matilda určitě ví že měla skvělýho tátu,Mitchelle jí to určitě říká.. *14* *3* a je fakt podobná Heathovi,škoda,že ji neuvidí vyrůstat-teda uvidí to z nebe ale nebude v její přítomnosti *9* -
..
jee forum o Matty..to jste mi nemohli riict *15* supper -
fotky
Tak cekam kdy se tu konecne objevi fotky s jejim tatinkem...:) -
-
Re: fotky
Jednu jsem vložila, jen čekám na schválení *3*
-
-
..
Hodne stesti k svatku Matty...sice jen u nas ale stejne -
-
Re: ..
taky přeju vše nej k svátku *3*
-
-
wow!
stejně je mazec jak už lidi matty znaj, vždyt jenom na googlu už je přes 600 000 odkazů :-O ale myslim si že většina z toho sou články o tom oscarovi že ho převeznme ona a taky ty honoráře. ale stejně holce sou 3 a jukněte na to *4* -
-
no prostě celá Heath!
Už hodněkrát to ut asi zaznělo, ale je opravdu jako Heath-hlavně tedy oči-ty jsou prostě stejné! a asi bude mít i chování po tatínkovi!píše to i Michelle v knize-že každým dnem v ní vidí Heatha...takže to bude temperamentní, talentovaná a pěkná slečna- což tohle všechno měl i Heath! *4* -
-
Re: no prostě celá Heath!
coz je moc dobre!!! -
-
Re: Re: no prostě celá Heath!
jo to je MOC dobře..mozna by mohla jit i po stopach heatha,v herectvi...tak talent po tatinkovi urcite nejakej ma...takze by mohlaaa. *7* *1* -
-
Re: Re: Re: no prostě celá Heath!
Jojo,někde jsem ale četla,že Michelle si nepřeje,aby byla Matilda herečkou,ale lékařkou. -
-
Re: Re: Re: Re: no prostě celá Heath!
No já si hlavně myslím, že si Matilda bude dělat co bude chtít a co ji bude bavit. -
Re: Re: Re: Re: no prostě celá Heath!
njn to si cetla v intouch....kdo vi co je na tom pravdy, ale ja bych chtela, aby byla hereckou....nejaky talent musela zdedit po Heathovi a po Michelle... *1* *3* ....snad bude hereckou:)
-
-
-
-
-
-
:)
sladoucka holcicka... :) *4* -
-
Re: :)
jj cela Heath, ale z Michelle ma taky neco:) -
-
Re: Re: :)
jo to má ale hlavně je po Heathovi...Jako já osobne si myslim ze budeme mit na neho nejaky vzpominky........mozna jen malinky ale bude...a michelle doufam nedopusti aby na neho zapomnela.....Dyt on byl otec s velkym O.. *9*
-
-