Přejít na výpis diskuzí

Matthew Barrett

OSOBNOST 26.4.2014 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty jdi někam jseš mi na pobliti nejsi dospělá a nikoho nezajímáš matty tě nemiluje nevi kdo sia navíc je anglican a ja bych byt nim tě nikam pošlu a řeknu ti at se deš splachnou takže nech toho kravo hnusna zlapši se a pak piš na osobnopsti protože holky věkju jako ty jsi hrajou s barbinkama ja zapmela ty jsi s nima hraješ taky že jo tak toho nech a jdi nekam *10* *10*
  • hej ty jsi vážně blba kravo blbko debilko jsi mi na pobliti jdi někam a prostě splachni se ja to nevidržim a můžeš se pokakat a jdi prostě někam kravo blbko nechcui tě vidět slišet a ani jsi nechci číst zporávy od tebe vazne di nekam *10* *10*
  • blbko kravo hnusna debilko jdi nekam a jsi pekna blbka
  • ty jsi blba hnusna DEBILKA blba kravo *16* *16*
  • Jdi někam a splachni se ty kravo hnusna
  • Hele ty ady nech to ho ja to nevidržim a pak budu nadavat taky a tobě nech toho přestan se tu nad nikim povisovat a hrat si na dospělou přestan jo protože mdospělá ještě nejsi chbí ti hodně let jo takže přestan nam nadavat a nebo budu nadavat ja tobě jo nech toho nikoho nezajímáš *10* *10* *10*
  • ne šest a vůbec proc se o to tak steras ti kravo blba *10* *10* *10* *13* *10* *10*
  • Přesně *3*
  • HMMMMM......... tak 5 let
  • Mě kolik myslíš
  • Hele ty adynko necháš jí napojkoji tebe asi baví se hádat že jo kolik ti je?
  • To sned ne už zase ty zase mi nadavaš promin ale ja se nechci hadat na to hadani si sežen nikoho jiniho jo prosim dik a nenadávej mi a jestli chceš nadavat tak nejdřív se pochlub tvi maminca jak to mluvíš jo *10*
  • Vi dvě blbky necháte toho co vám je do toho tak jsem ti nadávala no zboří jse svět ne nezbořý tak toho nechte vi dve blbky hnusný blitky je mi z vás na bobliti *11* *11*
  • vid taky nesnášíš ty holky co furt říkají ale já už jem velká já mám poučovat tebe ne ty mě ja jsem dospěla a nestojim o takovou kamarádku jao jsi ty vis *3* *4*
  • jo přesně *4*
  • hele co to o mě píšeš jsi uplne blba to se stalo před dvoumi měsíci tak nevím poroč to taháš zase sem blbko co co *10*
  • Těm co jse líbí to nechci brát a nechci být zlá ale potkala jsem tu jednu takovou holčičkua bylo jí asi kolem 6 let a furt tu psala na mě a na mojí kamarádku poučení jako že nám je málo a že je matty jenom její a že k ní pude domu takový blbosti a že se tu máme chovat slušně a přitom jediný kdo tam nadával byla ona a psala že když chcem být sprostý že jsi to mámë strčit někam a psát to nikam ty vole tydle holky upně nesnášim dělaj že jsou velký a přitom pudou do první třídy ve škole snad jí tu nepotkám a nebude tu nikdo podobný jako ona *4* *4*
  • Můj názor na Mattyho nevím má hezké písničky ale když se mi matty hrozně líbil tak jsem sem chodila skoro furt a s jednou holkou jsem se o něj hádala a nebilo to moc příjemný ale ted už je to za mnou a začnu nově jinak pro všechny nec¨hci žádné hádky a podobně DĚKUJI za pochopeni *3* *4*
  • Zlatíčko je hezké že radíš děvčátkům o půl roku mladším než ty ale prosím nauč se psát. A bylo by fajn nepovišovat se nad někoho kdo je na tom stejně jako ty. Děkuju a jaktože ti maminka dovoluje v tak málo letech internet? Nono tak já musím na brigádu ahoj.
  • Matty je docela dobrý ale ted poslední dobou na něj moc nekoukám ale když sem měla období kdy jsem ho milovala tak jsem sem chodila skoro furt psát komenty na Mattyho Brapse *1* *14* ale ted se mi moc nelíbí ale občas si nějakou tu písničku od něj poslechnu ale můj názor je že je STARÝ na nějaké mz vás a navic je angličan takže vi holčičky co vám je tak 8 let tak na něj nemáte šanci bez urášky ale myslím že vy jste na to moc malé díky za pochopení PS:NECHCI VÁM KAZIT SNY A PŘÁNÍ A NECHCI BÝT ZLÁ *4* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit