Přejít na výpis diskuzí

Matthew Barrett

OSOBNOST 26.4.2014 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ste vymydlený holky? Toto není mattyho oficiální stránka navíc neumí česky. Sem nemáte psát vzkazy pro něj ale co si o něm myslíte. Ať vám to vysvětlí maminka. Tak sem prosím přestaňte spamovat blbosti a jděte si hrát se svými kamarády ve školce díky. *3*
  • what plays the instrument?
  • matty disappoint you bat jemi 8 years
  • matty mam advice of your song. *14*
  • matty vant your namberon the phone.
  • matty i love you
  • ahoj matty ,ty se mně líbíš *14*
  • ahoj deš ke mě dej vědět ju..............................................
  • ahoj mattybrapsi deš dnes ke mě co ahojky *4* *4* *3* *3* dej vědět.......
    *7*
  • Matty b je krásnej jsme stejne stary a ja nevidela nikdy hezciho kluka nes jeho a to sem jich videla
  • přesně meloune teda jako mislím jako tvojí přezdívku ne melouna. jo a ty kathy běž se vycpat někam jinam než na osobnosti.JO ty zrovna proč tě museli osobnosti potkat zrovna tebe takovou blitku. *11* *11*
  • ty jsi nejméně talentovaná jo skus zaspívat pak posoudíme kdo má hezčí hlas jo a nech krystýnu napokojijo.a ty jsi tak namišlená skus alspon jednou být hodná na ostatní jo to by bylo i pro tebe i pro všechny kolem tebe zamisli se.
  • přesně.
  • jo a nech všechny co jsou na osobnostech a přemíšlej o tom komu budeš psát sprosté věci jo.Aby náhodou se nestalo že budeš před všema co jsou na osobnostech strapněná jo vlastně ty už jsi. ha ha ha.
  • já ty jsi uvědom s kým píšeš jo a to že jsi kathy 7 mě vubec ale vubec nezajímá a to kdo koho setře . hm... jsem to já já tebe setřu . vidíš to už sem tě setřela jo tak si nedovoluj schválně kolik ti je mě 16 co. *15* BLITKO.jo a ty se podívej do zrcadla jo aby si viděla čím se máš chlubit jo tvojí hnusnou tváří a já svou hezkou tváří.
  • sama si blitka *11* *11* *11* *11* jo víš co jak najdeš hnus sám? podíváš se do zrcadla. hahahah a jestli mě dokážeš ponížit? skus to a uvidíme kdo koho setře co? na to odvahu nemáš viď tak se nevitahuj blbko hahahahaha a uvědom si laskavě s kym si píšeš se mnou neni moc velká sranda takže si jako nedovoluj
  • podívej se na sebe nejsi nic lepší než on a ty ho znáš osobně co? nejprve si uvědom co píšeš. protože matty je nejméně talentovaný člověk na planetě zemi *10*
  • matty b je skvělej a supr kluk jo a to je pravda. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit