-
matty je můj tip jen mpro informaci *1*
-
matty jou. jojo někdy příde čas kdy třeba říkám jenom příklad, kdy prostě milujete kluka a pak zjistíte že to neni váš tip.Jo ale já ani nezjistím že matty neni můj tip, já totiž vím že matty je můj tip víte takže bye bye.čusák busák kákás susák.to od hoggyho jo . *3* *1*
-
Hele ty lenko ty jsi tak trochu blbá jo a matty umí zpívat chtěla bych vydět tebe takže sklapni ty hroudo masa jo. *10* *10* . jo a mymochodem mattty je nejsladší zpěvák kterýho znám jo. *10*
-
Matty je supr ale už má určitě holku a navíc je angličan a já češka. Takže já ani vy češi ho nemůžete mít..No co se dá dělat nic. *9*.ALE POŘÁD HO BUDU MÍT RÁDA A NIKDY NA NĚJ NEZAPOMENU NO A TO JE VŠECHNO. *14* *14* *14*
-
V čem *9* , Jestly se možu zeptat ? *15*
-
I love brother ❤
-
Tak to je tajmavý nemyslím si že matty by ve12delal sex *15* *3* *11* *15*
-
Matty me moc sklamal *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
Matty B je super člověk , má sestru která má daunův syndrom a chová se ní úplně suprově ! *3* *3* Má dobré srdce na rozdávání a to že vy mu závidíte že umí suprově zpívat je mu úplně někde má tolik odběratelů na youtube že vy by jste to nikdy nedokázali *3*
Je super tak mu nezávid te *4*
*14* *14* -
Jo je hrozně sladkej já ho chci domů *14*
-
Už jenom podle jména jde poznat jedno... Si úplně retardovaná *3* *15* *15* *1*
-
ANONIMKA je normáli ne jako všichni jiný kdo sou tady *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
já vás nechápu dyt je to BLB ani neumí zpívat vy tady řikaté že snim chcete chodit je z ameriki vy p....... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
matty je můj vysněný kluk no a navíc moje mamnka říká že je sladkej no jako že se umí krásně smát jojo je to má pusinka. *14* *14* *14*
-
Si slepá nebo co ? Asi když tady jsou komenty tak asi jo. *16* *1*
-
Jo podle tvý přezdívky de poznat tvoje záliba.. *2*
-
Ale do školy nechodíš viď. Každej ví že nejsi matty *16* *16* . A prej že matty někoho kopíruje... *16* *16*
-
ehm ehm...... Je tu nějakej normální inteligentní člověk?
Ne jenom samí blbci. To mě fakt štve. *10* *10* -
Nejsem jeho fanošek ale vážně na blití si spíš ty. *11*
-
Došlo vám dvěma že to není čech ? *10* A ani si to nepřečte prej neposlouchej jí matty. *15* Já vím že nejsem dokonalá ale tohle ví i moje osmiletá ségra. *15* jo která ho mimochodem miluje a jednou si ho vezme takže máte smůlu. *3*