Přejít na výpis diskuzí

Matthew Barrett

OSOBNOST 26.4.2014 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo já budu muset končit. *1* *1* *15*
  • jo mám kluka jmenuje se filip dolný *1*
  • halo. *1*
  • jinak já chodím když si vzpomenu nebo když se nudím.Ale budu se snažit o to aby jsem chodila každý den. jo a máš kluka jestli jo tak jak se jmenuje. *1*
  • Chtěla si říct asi já každý den vid. *1*
  • no. každý den . *1*
  • jo budem kamarádky kolikrát chodíš na OSOBNOSTI co. *1*
  • hey. limetko 10 budem kamarádky. *3*
  • jo souhlasím matty je taky můj tip. *14*
  • matty je krásnej boží užasnej skvelej atd.
    je to človek který ma rád lidi nemusí je ponižovat a to je na něm krásné a užasné pravě nesejde o kráse ale o srdci o pocitech a o lásce k druhému proto je to skvělí človek ne nějaký blbý parchant to opravdu ale opravd¨není.matty.

I LOVE YOU. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • víš co mi matty řekl že ten kdoho nemá rad ad jde do prd-le neeee kecam to by neřekl on není jako nikdo z vas trapek že by potřeboval jen like jemu totiž nevadí když dostane dizlike ale když vy dostanete dizlike tak to zní takhle mamí mě dali dizlike to je hruza zboří se svět nee mamí zachran mě . *1* *1* *15* *15* jo tak se poučte .
  • ta tvoje přezdívka je hnusná kdyby tam bylo napsáno lenka miluje mattyho b tak to bi se mi už líbila. *1* *1* *1* matty je cool dítětakže ho mužu nazvat cool kids jo to je dobrý. spíš lopší. *1* *1* jo ktý anonimce je stejná jako ty ne jako fanoušci mattyho fanoušci mattyho jsou užasný a svělí a ty co mattyho nemají rádi tak jsou trapáci.VÍŠ. *1* *1* *1*
  • mě taky jednou sklamal až jsem brečela ale pořád vněm cítím lásku a citl např. moje kámoška ho milovala a po nějaké době mi řekla že jí sklamal a potom už v něm necítila lásku jako dřív ale cítila v něm zlost ale já i kdyby umřel pořád ho budu milovat a nikdy na něj nezapomenu. *14* *14* *14* *14*
  • jo to jsi vymíslíš matty nikdy nikoho nesklamal. *15* *15* to byl jen vtip me taky jednou sklamal ale je hezkej vid . *3*
  • ty jsi blitka a i tak vypadáš to jsi říkej na sebe ne na mího miláčka jo znáš nafrněná to je písen tak ta je o tobě jo jsi hnusná a jsi kazisvět jo nikomu nebo opovaš se říct nikdy takovou věc jako jsi řekla ty tak budeš za trapku jo aneponižuj lidi nebo ponížím já tebe jo a už nikdy nepiš tanto koment je trapnej jako ty . *11* *11* *11* za to matty je krásnej a užasnej a prostě supr člověk já jse kvuli nemu jadnou rozzbrečela protože mam v sobě pocity k lidem a nemusím je ponižovt jako ty . *11* matty je krásnij a nikdo třeba jako ty ani nikdo jinej to nezmění nikdy. *1* *1*
  • Říká holka, které je sotva 10 a má inteligenci bublajícího bláta ;)Nechápu co to tu píšeš za shitty, když ho ani neznáš a navíc nevim co tady děláš když ho nemáš ráda a ani ho neposloucháš...zamysli se nad sebou, víš o něm uplný ho*no ;)
  • Lenko si divná MattyB je fajne každej má svůj názor a když skoro všichni milujou MattyhoB tak je to jejich věc nééé tvoje tak se do nich nes*** buď tak hodná *3* *3* MattyB je fajn *3*
  • Lenko já tě vůbec nechápu je moc hezkej a rozhodně to není BLB a ty by jsi nám vůbec neměla nadávat sprostými slovy a ten BLB jsi podle mě ty.
    A ty Kathy7 Matty není žádnej grázl a Bieberovi vůbec nezávidía nekopíruje ho. Má o hodně hezčí hlas než ty to se musí nechat!!!! *15*
  • Matty je fuj, fuj, fuj. Nechápu jak se někomu může líbit, hnusně zpívá, vypadá jako blitka, a ještě k tomu je pihatej. Brrrrr. Z tohoto mi běhá mráz po zádech. A jestli ho jeden z vás ubožáků potká, zjistí jaký je to grázl a že i hov** má lepší a kvalitnější hlas než tento fuj. K tomu bieberovi závidí že je populární a tak ho kopíruje. Až na to že bieber je dobrej! On není. Tak bych uvítala aby se šel vycpat pro dobro dnešní generace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit