-
ahoj deš ke mě dej vědět ju..............................................
-
ahoj mattybrapsi deš dnes ke mě co ahojky *4* *4* *3* *3* dej vědět.......
*7* -
-
Ste vymydlený holky? Toto není mattyho oficiální stránka navíc neumí česky. Sem nemáte psát vzkazy pro něj ale co si o něm myslíte. Ať vám to vysvětlí maminka. Tak sem prosím přestaňte spamovat blbosti a jděte si hrát se svými kamarády ve školce díky. *3*
-
-
Matty b je krásnej jsme stejne stary a ja nevidela nikdy hezciho kluka nes jeho a to sem jich videla
-
matty b je skvělej a supr kluk jo a to je pravda. *15* *15*
-
halo. *1*
-
-
jo mám kluka jmenuje se filip dolný *1*
-
-
jo já budu muset končit. *1* *1* *15*
-
-
-
matty je krásnej boží užasnej skvelej atd.
je to človek který ma rád lidi nemusí je ponižovat a to je na něm krásné a užasné pravě nesejde o kráse ale o srdci o pocitech a o lásce k druhému proto je to skvělí človek ne nějaký blbý parchant to opravdu ale opravd¨není.matty.
I LOVE YOU. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Lenko si divná MattyB je fajne každej má svůj názor a když skoro všichni milujou MattyhoB tak je to jejich věc nééé tvoje tak se do nich nes*** buď tak hodná *3* *3* MattyB je fajn *3*
-
Lenko já tě vůbec nechápu je moc hezkej a rozhodně to není BLB a ty by jsi nám vůbec neměla nadávat sprostými slovy a ten BLB jsi podle mě ty.
A ty Kathy7 Matty není žádnej grázl a Bieberovi vůbec nezávidía nekopíruje ho. Má o hodně hezčí hlas než ty to se musí nechat!!!! *15* -
-
přesně.
-
podívej se na sebe nejsi nic lepší než on a ty ho znáš osobně co? nejprve si uvědom co píšeš. protože matty je nejméně talentovaný člověk na planetě zemi *10*
-
-
ty jsi nejméně talentovaná jo skus zaspívat pak posoudíme kdo má hezčí hlas jo a nech krystýnu napokojijo.a ty jsi tak namišlená skus alspon jednou být hodná na ostatní jo to by bylo i pro tebe i pro všechny kolem tebe zamisli se.
-
-
-
matty je můj tip jen mpro informaci *1*
-
-
jo souhlasím matty je taky můj tip. *14*
-
-
matty jou. jojo někdy příde čas kdy třeba říkám jenom příklad, kdy prostě milujete kluka a pak zjistíte že to neni váš tip.Jo ale já ani nezjistím že matty neni můj tip, já totiž vím že matty je můj tip víte takže bye bye.čusák busák kákás susák.to od hoggyho jo . *3* *1*
-
-
hey. limetko 10 budem kamarádky. *3*
-
-
jo budem kamarádky kolikrát chodíš na OSOBNOSTI co. *1*
-
-
no. každý den . *1*
-
-
Chtěla si říct asi já každý den vid. *1*
-
-
jinak já chodím když si vzpomenu nebo když se nudím.Ale budu se snažit o to aby jsem chodila každý den. jo a máš kluka jestli jo tak jak se jmenuje. *1*
-
-
-
-
-
Matty je fuj, fuj, fuj. Nechápu jak se někomu může líbit, hnusně zpívá, vypadá jako blitka, a ještě k tomu je pihatej. Brrrrr. Z tohoto mi běhá mráz po zádech. A jestli ho jeden z vás ubožáků potká, zjistí jaký je to grázl a že i hov** má lepší a kvalitnější hlas než tento fuj. K tomu bieberovi závidí že je populární a tak ho kopíruje. Až na to že bieber je dobrej! On není. Tak bych uvítala aby se šel vycpat pro dobro dnešní generace.
-
-
ty jsi blitka a i tak vypadáš to jsi říkej na sebe ne na mího miláčka jo znáš nafrněná to je písen tak ta je o tobě jo jsi hnusná a jsi kazisvět jo nikomu nebo opovaš se říct nikdy takovou věc jako jsi řekla ty tak budeš za trapku jo aneponižuj lidi nebo ponížím já tebe jo a už nikdy nepiš tanto koment je trapnej jako ty . *11* *11* *11* za to matty je krásnej a užasnej a prostě supr člověk já jse kvuli nemu jadnou rozzbrečela protože mam v sobě pocity k lidem a nemusím je ponižovt jako ty . *11* matty je krásnij a nikdo třeba jako ty ani nikdo jinej to nezmění nikdy. *1* *1*
-
-
sama si blitka *11* *11* *11* *11* jo víš co jak najdeš hnus sám? podíváš se do zrcadla. hahahah a jestli mě dokážeš ponížit? skus to a uvidíme kdo koho setře co? na to odvahu nemáš viď tak se nevitahuj blbko hahahahaha a uvědom si laskavě s kym si píšeš se mnou neni moc velká sranda takže si jako nedovoluj
-
-
jo a nech všechny co jsou na osobnostech a přemíšlej o tom komu budeš psát sprosté věci jo.Aby náhodou se nestalo že budeš před všema co jsou na osobnostech strapněná jo vlastně ty už jsi. ha ha ha.
-
já ty jsi uvědom s kým píšeš jo a to že jsi kathy 7 mě vubec ale vubec nezajímá a to kdo koho setře . hm... jsem to já já tebe setřu . vidíš to už sem tě setřela jo tak si nedovoluj schválně kolik ti je mě 16 co. *15* BLITKO.jo a ty se podívej do zrcadla jo aby si viděla čím se máš chlubit jo tvojí hnusnou tváří a já svou hezkou tváří.
-
-
-
Říká holka, které je sotva 10 a má inteligenci bublajícího bláta ;)Nechápu co to tu píšeš za shitty, když ho ani neznáš a navíc nevim co tady děláš když ho nemáš ráda a ani ho neposloucháš...zamysli se nad sebou, víš o něm uplný ho*no ;)
-
-
přesně meloune teda jako mislím jako tvojí přezdívku ne melouna. jo a ty kathy běž se vycpat někam jinam než na osobnosti.JO ty zrovna proč tě museli osobnosti potkat zrovna tebe takovou blitku. *11* *11*
-
-
-