-
ahoj mášnákou holku *14*
-
-
mam jich 10 a kazdou noc si vrznu se vsema
-
-
Tak to je tajmavý nemyslím si že matty by ve12delal sex *15* *3* *11* *15*
-
Ale do školy nechodíš viď. Každej ví že nejsi matty *16* *16* . A prej že matty někoho kopíruje... *16* *16*
-
-
-
Je na blitiiiiiiiiiii
-
-
Nejsem jeho fanošek ale vážně na blití si spíš ty. *11*
-
-
HAHAAAAA jen pockejte az zacne mutovat muuheeeheeehheeee takova obluda!!!!!! B)))
-
proc sem nikdo nepise hmmmmm?????? :\\\\\\
-
No a co Justin Bieber taky začínal a kopíroval písničky a stal se z něho slavný zpěvák.Sice kopíruje písničky a opičí se po ostatních,ale některé písničky má lepší než jsou originály.A no to že je tak malý docela dobře zpívá.A aspoň něco dokázal,už jenom tím že si dal těma videama práci a dal je na ten internet,a ne jako vy že jenom kritizujete a nic neděláte! A některé písničky si sám vymyslel tak držte hubu a běžte někam.
-
-
Už jenom podle jména jde poznat jedno... Si úplně retardovaná *3* *15* *15* *1*
-
HELE ty JUSTYNE já narozdíl od ostatních říkám pravdu a byla bych schopná ji říct i do očí. JÁ si stojím za svým a stejně je to rozmazlenec usmrkanej!!!!!
-
-
tak kurna je tady něko????????? *8* *7*
-
-
Si slepá nebo co ? Asi když tady jsou komenty tak asi jo. *16* *1*
-
-
Rezatá tlama co se jenom opičí po osobnostech.
Tak je vidět že jenom ZÁVIDÍ... -
-
Jo podle tvý přezdívky de poznat tvoje záliba.. *2*
-
Nemyslím si, že se opičí...*16* navíc toto slovo je už dost trapné! Myslím že, když tento kluk chce zpívat a má k tomu finance, tak ať si zpívá chce. Ne každý skládá písně, jako my jiní. :)
-
-
Halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo je tu někdo??????????????? *5* *5* nebo se mně bojíte co????? POSRÁNEČCI POSRANÝ!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *6* *12*
-
Hele ty BARETE smrdíš jak hoven!!!!!! *5* *6* *8* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Hele víte co si myslím o tom psaní tel. čísel? ÚCH...... ZDAR *4* BUDE TO VÁŠ PROBLÉM AŽ VÁM NA TELEFON ZAVOLÁ NĚJAKEJ ÚCH....!!!! *10* *3* *3* *10*