-
hhhhhhhh
Lidi vy ste takové jelita že si myslíte že vám něco napíše nebo se vám ozve???Já mám jeho ICQ hečč *1* -
-
Re: hhhhhhhh
Proč jim nadáváš?? Nejsou jelita *3* . Na icq teď moc nejsem, spíš občas odpovídám na maily. A SKYPE NEMÁM. fakt ne *15* -
jaaaaaaaaaaaaj a co ja stym mam ješte lepšiho jiny kontakt na něho tak se nevychlubuj -
-
Re: Re: hhhhhhhh
To já vím, že máš ještě na něho skype, a komu to cpeš?
-
-
Matyáš Valenta
Ahoj! Hraješ fakt moc hezky. Máš ještě jiné sourozence než Aničku? Jsi fakt moc šikovnej!!! *14* Tak se měj a pozdravuj Aničku!!! *4* -
Dotyčný hhhhhhhh se na tu diskusi podíval hodně letmo, když si nevšimnul, že tady je mail i ICQ... -
-
Re: Re: hhhhhhhh
Asi tak..ale když mu to dělá dobře tak ať se klidně chlubí.
-
-
A co jako? Já ho mám taky a mám na něj taky mejl.... -
no a co já taky a taky se tím nechlubím
-
-
Čawkii!!!=)
Čawkii Matyáši!!!No já nvm estli to seš ty kdo tady odpovídá,bo někdo jinej,ale tak sem se nudila,že sem se rozhodla ti napsat no.. Tak jak se máš??=D A jaký byly Vánoce a jak se těšíš na Silvestra??(Pokud si to nečteš a už je po něm..=D)
No hele dyž budeš chtít tak napiš na mail,mám jich víc=D: jursova5@seznam.cz,Jursi-i-i-ik@ema il.cz,
nebo třeba mám eště Sajushka@email.cz..
No aspoň si můžeš vybrat..=D ;) Tak se teda zatím měj,čawkii!!!=)*BYE* *1* *1* -
dddjd
do kolikáté chodíš třídyl?????matyášu *7* *7* -
-
Re: dddjd
Do 6 -
-
Re: Re: dddjd
ty si jeho spolužák že to víš -
-
Re: Re: Re: dddjd
Neni to tajný, ty chytráku dotčenej.
-
-
-
-
Maharal
Ahoj,koukala jsem na Maharala na čt1 byl si fakt super byl to moc dobrej film a líbil se mi. *3* *4* -
Pro matyas
Ahoj,prosím napsal bys mi z tvého emailu,který běžně používáš na můj mail?!! *3* Mám tě moc ráda a mám na tebe spoustu otázek,které tu nechci moc rozebírat.. PS:Bude mi 12! *4* -
Ahoj
Ahoj Maty prosímtě jak se jmenuje Ema????????? -
-
Re: Ahoj
Eam Toužimská = Anna-Marie Valentová *3* -
-
Re: Re: Ahoj
Díky moc máš vážně moc šikovnou ségru
-
-
-
matyašovi
cau maty,nemas libko nebo lide profil??? -
-
Re: matyašovi
nemám *3*
-
-
tak jsem to já nebo ne?
Ahoj lidi, dík,že sem píšete! Ale fakt moc nechápu ty detektivy, který vždycky zjistěj, že to nejsem já (na 100%) a pak zase že to asi možná já budu *1* Jako hra dobrý *1*. S Nikolou si už docela dlouho píšeme, takže ona fakt není já. Na icq už nepřijímám koho neznám, sorry. Kdo mi chce napsat, může na mail maty.va96@seznam.cz. Čus. Matyáš -
-
Re: tak jsem to já nebo ne?
je to dobrej email nechci se te dotknout *14*
-
-
ahoj Matyáši
ahoj Matyáši, koukal jsem se na ruský servry a mohu říci, že jsi v Rusku moc populární *3* , ale proč ti píšu, chtěl bych o tobě napsat krátký článek/rozhovor. Pokud by byla možnost rád bych se s tebou kontaktoval. Ozvy se kdyžtak na martinjandaml@seznam.cz děkuji -
-
Já chci taky rozhovor!
Tedy nevím, který prazvláštní list už klesnul tak hluboko, že zaměstnává lidi, již nejenže se neobtěžují s velkými písmeny, ale myslí si, že ozvy se (jako tvar slovesa ozvati se) se píše uvedeným způsobem a srdeční budou nejspíš ozvi... -
-
Re: Já chci taky rozhovor!
to neřeš, žiješ přece v 21.století a né někde v pravěku, ne?? -
-
Re: Re: Já chci taky rozhovor!
Ale stejně by ses aspoň moh zmínit, kam to chceš prásknout... -
-
Re: Re: Re: Já chci taky rozhovor!
no tak dobře - prásknu. Píšu pro několik internetových magazínů a pro nějaké zahraniční noviny (příklad: The Pyramids, Zeitung press a další)
-
-
-
-
-
matyašovi
ahoj maty až přídeš odpověd maš email?? *4*