Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj

Ahoj a kdyžtak můj email je kacka.bo@seznam.cz si moooc dobrej herec na ulici se dívám když mám čas AHOJ Katka *1*
  • Matyášovi

Ahoj Matyáši jaký je tvoje pravý icq moooc prosím napiš miho už předem děkuji a měj se mooc fajn AHOJ Katka *3*
  • dasha86

kdy to bude?

Maty, chtela bych se zeptat, kdy bude premiera filmu Pripad neverne Klary?
  • ???

Ani jsem sem skoro nic nenapsal a už mi někdo - možná ze srandy - píše, že si také není jistý, že matyas zde je skutečně Matyáš Valenta. No, Matyáše neznám, a tak mohu soudit pouze z psychologického úsudku - a na internetu si člověk nikdy nemůže být jistý -, ale osobně bych dal 90% na to, že zdejší Matyáš není falešný. Navíc se tu vyskytují dva lidé, jimž skutečně věřím, že Matyáše znají osobně. Ještě jednou podotýkám, že můj názor vychází čistě z pozorování; pokud by se zde někdo za Matyáše vydával, nemohl by to být žádný blbeček, kterážto podmínka vylučuje skoro všechny typy lidí; možná zde máme nějakého hyperaktivního génia...
    • Re: ???

njn a kdo sou ti dva lidi?? *9* *4*
      • Re: Re: ???

To už si odhadněte sami.
  • Maharal

http://fantasy-svet.net/?page=kb&c= film&id=9 :-)
  • Velká trojka

čau,nedalo by se někde stáhnout Velká Trojka? Ja to ten den před prvnim dnem školy prošvihl,protože u nás hrála Aneta Langerová. Díky
  • pro matyáš

matyáši,možná kdyby ses narodil někde v USA nebo Británii a dostal by ses do Hollywoodu,tak by si možná už teď byl slavnej po celym světě (i když to asi velká většina herců) *1* vem si třeba herečku Dakota Fanning nebo Jimmyho Bennetta. *1* a myslim,že od nich nejseš ani tak daleko. *1* *1* *1* tak ať se ti daří, i tvojí sestřičce,mamince a tatínkovi.a,nauč se suprově anglicky a běž do Hollywoodu ať si zahraješ s Tomem Cruisem nebo Dakotou Blue Richards nebo Nicole Kidman nebo s Jimmy Bennettem. *1* *5*
    jo a pokud potkáš Jakuba Štáfka tak ho pozdravuj *1* *1* *1*
  • ulice

ááh díky lidi *1* už se těšim až se tam šárka zase objeví *1* *1* *1* *1*
  • dáš mi email matyáši

ahoj dal bys mi prosím tvůj email? *4* *4*
  • matyas

Šárka

Šárka je v pohodě a moje seriálová máma taky *3* . Zase se tam ukáže!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit