Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maty, miluju tě od té doby, co jsem tě poprvé viděla v seriálu Ulice *14* Rok od roku si krásnější a krásnější... *14* Si taky nejlepší dětský herec, kterého jsem kdy poznala! Ale nejvíc si mě okouzlil ve filmu Rafťáci *3* Prostě ti chci říct I LOVE YOU *14* !!!
  • *14* *14*
  • Maty, k dnešním narozeninám ti přeju hodně štěští, zdraví, lásky a aby se ti líbilo od září na gymplu ;) A pořádně to oslav :D ;)
  • cav matyasi jak jse mas
  • nevím jestli tě to bude zajímat ale moje máma by tě v té ulici typla tak na 20 LET
    • Tvl co to plácáš za sračky??? :DD
  • Tybláho Maty, ty si skvělej! :P už co jsem tě sledovala jako malýho v Ulici, tak ses mi líbil :)) fakt skvělej herec :) jak rosteš tak si pořád hezčí a hezčí! :) hele, asi neni možnost se s tebou setkat co? =D =D ale byla bych ráda =D
    • Jehe já ho v neděli potkala v Letňanech u vchodu :D prvně jsem ho nepotkala, ale až pak, když jsem na něj koukala uvědomila jsem si, že to je Franta z Ulice :D
  • Rok od roku jsi lepší a lepší a pěknější a pěknější!!!Za tři roky ti bude 18 a s tímto věkem i spousta dalších fanynek a úspěchu! *4* Tak jsi to herectví parádně užívej a měj se!
    ADEL *3*
    • Souhlasím ;)
    • matyas
      *5* *14*
  • Ahoj Matyáši, jsi úžasný herec a doufám, že to dotáhneš daleko.. Chtěla jsem se Tě zeptat jestli teď něco natáčíš a kdy tě můžeme vidět v televizi a zda hraješ nyní v nějaké divadelní hře. *1*
    • matyas
      Díky! *5* Právě zkoušíme v Rokoku hru Želary, v sobotu je PREMIÉRA, tak nám držte palce *3*
  • Ahoj strašně si se mi líbil v raftácich ty tvoj kousky ty byli hustý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a moc se mi líbíš v ulici dobře to tam hraješ a jak vůbec umíš hrát na tu el.kytaru to si hrál tynebo to je počítačově
  • Všechno nejlepší k svátku
    • matyas
      Díky za přání *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit