Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší k dnešnímu svátku! :)*
  • Ahoj všichni, asi jako všichni si myslím, že je Maty dobrej herec :D A že tady někdo Matyho pomlouvá, k tomu mohu jen dodat : No bóže, někdo prostě chtěl bejt IN, asi chtěl bejt originál, všichni tady Matyáše chválíme tak se holt musel nějak odlišit :D :D :D Řečeno ze srandy :D :D Takže Maty, nenech se nějakýma chytrákama vytočit,počítej třeba do dvaceti :), zkus to rozdejchat, i když je to těžký a lehcese to říká :D, mi už tě tady všichni nějak podpoříme :D :D :D
    • matyas
      Dík *3*
  • Ahoj, nemohli by KiWi junior trochu posunout na pozdější čas? Já to vždycky zaspim :D :/
    • matyas
      taky sem to vždycky zaspal *15*
      • Aha :D :D A budete ještě připravovat nějaký díly?? ;)
  • A přeji hodně natočených dobrech filmů *4* *3*
  • *3* Šťastné a Veselé a krásný nový rok 2012 *4*
  • Ahoj Maty, prosím Tě moje kamarádka si stáhla do mobilu fiml rafťáci a strašně ses jí tam líbil =)) a teď o tobě pořád básní dívá se na ulici atd =)) mohla bych Tě poprosit o tvojí fotku Tebou podepsanou ? Kdyžtak i prosímtě napiš na email : maja.fialova@email.cz =) Byla bych Ti moc vděčná, chtěla bych to pro ní jako překvápko =)) Měj se fajn =))
    • matyas
      Prosím o fotku napiš rovnou na adresu TV Nova, seriál Ulice, Kříženeckého nám.1078/5, Praha5- Barrandov, 152 00. Určitě jí pošlou *3* Dík.
  • ahoj napiš na email emcapoz@seznam.cz díkk papa si super
  • JJ Je nádhernej já ho miluu od prvního filmu kterj natočil!!MILUJU HO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahojky Maty na výstavě sem měla bejt ale nebyla a ted´ toho hodně lituju když si tam byl ty!!!Sem tvoje velikááááááááááááááá fanynka!Jak to děláš že seš všude tak nádhernej?P.S.napíšeš mi svůj mejl na mejl vaneskaholopova@seznam.cz a písneš mi??děkuju mocinky pa Vaneska! *16* *16* *14* *14* *14*
  • Maty, neuděláte si s vašima zase výlet do Příbrami? Zveme Vas 10.9.cely den a 11.9. dopoledne na vystavu NOŽE 2011. Vloni jste s Aničkou vyřezávali jablíčka, letos v tom samém pořádáme soutěž. Moc rády vás uvidíme. Simča a Simona Šediva
    • matyas
      Výstava byla úžasná!!! Sice jsem se k vašemu stánku nedostal, ale ségra si dva kousky přinesla *3* . tak zase za rok *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší