-
je jaký je
Každý je jaký je. A protože se někomu nelíbí, že je někdo jaký je(tým myslím Matyáše)neryjte do něho. Vy nejste svatý, nikdo není svatý. A jestli se vám to nelíbí tak sem nelezte. A určitě je Maty lepší než vy co píšete ty ošklivé věci a to vím 100% protože jsem se s Matyášem setkala. A ráda bych se ještě setkala. Tak prosím přestaňte do Matyáše rýt, vám by se to taky nelíbilo. Představte si, že by pořád do vás někdo ryl, taky by se vám to nelíbilo. Zamyslete se nad tým. A jestli nechcete, tak sem nelezte.
Mirka *4* -
maty
Ahoj,Maty!
V tom novým seriálu Cukrárna seš fakt dobrej *1* Ať se ti daří! -
milej :)
jak tak čtu tak musíš bejt simpaťáák *3* -
SEN O KRASNEM PRINCI
NO Maty asi jestli te to zajima neco ti tu napisu. Zdal se mi o tobe sen bylo to o tom jak ty a ja jsme hrli nejakej serial tedy podobnej jako je zack a cody jestliznas nebo neco takovy. Jezdily jsme limuzinou atd. bylo to suprovy . Pa pa kata *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: SEN O KRASNEM PRINCI
:D ... fak moc už
-
-
RE: někdy
Někdy bych chtěla se s Matyášem setkat. Matyáši nemáš email,icq nebo facebook? No vlastně sem ho jednou potkala v restauraci ,ale je to v roce 2008 *1* *1* *1* *1* *3* . Kdyby jste někdo věděl jak se s ním setkat napište na kovacova.kata@seznam.cz diik -
-
Re: RE: někdy
Jít po té správné ulici v tu pravou chvíli.
-
-
Seriál Cukrárna
Matyáši, prosím tě, nevíš, jestli by se dalo někde sehnat kompletní obsazení seriálu Curkrárna? Chtěl jsem ho na FDb doplnit, tak jsem hledal, ale nic pořádného jsem nenašel. Informace na stránkách ČT jsou přímo otřesné; nikde tam nejsi ani ty, natož těch několik jedinců, které jsem ani nepoznal. -
-
Re: Seriál Cukrárna
na stránce ČT o Czkrárně je formulář http://www.ceskatelevize.cz/porady/10198192228-cukrarna/napiste/.
Tak to zkus tam. -
-
Re: Re: Seriál Cukrárna
Nespoléhal bych, že se tam něco dozvím. Ale na FDb už je kompletní obsazení.
-
-
-
Chtela bych ho
Ja bych matyášovi tak staršně chtěla kouřit a chtěla bych s ním mrdat je to kluk překrásný kluk a doufám že jako hvězda má pořádé péro aby až s ním budu v posteli mně mohl pořádně ojet -
?
ono mu je 14..??:-o vypadá na 10 hlavně v ulici..!!! -
-
Re: ?
taky v ulici mu je 11 *9*
-
-
....
Snad ještě vyroste...to by byl těžkej život s 149 cm!! *15* -
-
Re: ....
Neměl by ten údaj už někdo aktualizovat? Obávám se, že už to nebude tak úplně pravda *1* . -
-
Re: Re: ....
Myslim, že ani nemusí, o moc snad nevyrostl!!!! =D je malej!!! Pořád!! *3* *5* -
-
Re: Re: Re: ....
neni, už neni moc malej :)
-
-
-
-
?
Když je zas eo rok starší, vyrostl z tech 149 cm aspoň na tech 150 cm ? -
-
Re: ?
O ten jeden centimetr možná jo!!! *3*