Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Death

za 26 dní sem starší o dva roky jak ty, to ještě ujde :D
  • promiň za opoždění

ahoj Maty Promiň za opoždění chtěla jsem ti jen popřát vše nejlepší a ať se ti daří doma a ve škole já mám dnes taky narozeniny tak ahoj *3*
  • poptavka

Ahoj Maty.Mas prosím email nebo facebook,icq. *4*
    • matyas

Re: poptavka

maty.va96@seznam. Ale odepisuju občas *9*
      • Re: Re: poptavka

maty a facebook máš? *4*
        • matyas

Re: Re: Re: poptavka

mám ale přidávám si jen lidi, který znám osobně. A bacha, na fb jsou asi tři profily na mý jméno, ale jenom jeden je ten pravej *1* !
          • Re: Re: Re: Re: poptavka

Že je to ten s tou pěknou fotkou z vlaku?
  • Super

Ahoj Maty. Seš fakt dobrej herec. Možná si budeš myslet že je to blbost nebo že kecám, ale narodili jsme ve stejný den, měsíc a rok tudíž 21.7.1996 a z to ho plyne že máme ve stejný den narozky. A ráda bych Ti popřála opožděně k narozkám Všechno nejlepší a doufám, že se někdy potkáme. *3* :)
    • matyas

Re: Super

tak taky opožděně všechno nej *1* !!
  • Tpaslik

On je prcek. Vybiraji ho protoze muze hat mamladsi, ale je uz starsi. Uvidime, jak bude hrat kdyz bude starsi.
    *3*
    • Re: Tpaslik

Nauč se psát, než se do někoho pustíš. Bůhví kolik měříš ty, přes monitor se posmívá dost snadno a dělají to slaboši kteří si ve skutečnosti netroufnou a za monitorem se cítí bezpečně. Těšilo mě!
      • Re: Re: Tpaslik

Vvdyt´ má tak 1,50,udělej pro něj pidikameru.
    • Re: Tpaslik

az bude starsi, tak bude reziser
  • matyas

Narozky

Všem moc dík za přání k narozkám!!!
  • Dabing!

Stejně je podle mě u nás dabing kvalitnější jak herectví ;)
    • Re: Dabing!

Člověče, dabing je druh herectví *1* .
  • :)

No když bude pořád hrát jen ve dvouch typech filmů, tak se ten talent moc vydět nedá. Nejdřív by ho to chtělo vydět v nějakym akčnim nebo hororovim filmu jako dětskou postavu, ale když je to furt nějaký český seriál/pohádka nebo něco typu maharalu moc toho vydět není :/
    • matyas

Re: :)

Beru, pošli scénář a jdem do toho *15* . I když horor asi ne, stačilo mi, že jsem jeden daboval. Nic moc!
      • Re: Re: :)

Tys taky něco daboval? Myslel jsem, že do dabingu vůbec neděláš, tak mě to překvapuje! V čem tě můžeme slyšet?
        • matyas

Re: Re: Re: :)

Syn Kryštofa Kolumba (na Primě), horor Chlapec,který viděl vlkodlaka (nebo tak nějak se to jmenovalo) taky na Primě a v kině Artur a Maltazardova pomsta (Artura). Ale učím se, tak mě nebijte, pls!!! *1*
          • Re: Re: Re: Re: :)

Ještě děkuji, žes to sem napsal. Nějakej chytrák toho Arthura na FDb přiřknul nějakému Martinu Valentovi *1* . Každopádně na Arthura se těším; Jan Battěk se mi v té roli ve starším filmu líbil, tak uvidíme.
          • Re: Re: Re: Re: :)

Až tě v něčem uslyším, tak budu soudit *3* . Slyšel jsem i mé (jinak) celkem oblíbené jedince dosti příšerně dabovat, ale pochybuji, že by tohle byl tvůj případ.
    • Re: :)

jo? A kolik příležitostí na hraní hororů si dostal ty? :):D Maty je dobrej herec, jenže do hororu sotva vyberou 14-ti letýho kluka, nemyslíš? :) Třeba až bude dospělej, bude z něho herec v úplně jiným typu filmů, jenže takhle mladý lidi moc na vybranou nemají...
      • Re: Re: :)

Ono český horor nebo akční... *7* No, nějaký takový jsou, ale problém bude spíš zde, než že by do toho nemohli obsadit čtrnáctiletýho kluka.
        Každopádně je snad dostatečně známý jako dobrý herec a když tomu přidá, určitě se můžeme těšit na kdeco. A ten horor nebo akční třeba jednou sám natočí coby budoucí režisér *3* .
  • Všechno nejlepší

Ahojky, bohužel jsem neměla přístup na net, takže ti dodatečně přeji všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, hodně filmů a pěkných holek- přeju ti přinejmenším jednu :) A užívej prázdnin :)
  • narozky

všechno nej Maty *4*
    • Re: narozky

Všechno neejlepší k narozkám a hodně štěstí v natáčení *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit