-
1 2 ...
jedna dvě, maty de, maty si de pro tebe ! xD -
Maharal
Já by jsem chtěl, aby sme tady měli moře :DDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Maharal
Ehm... Konečně k Maharalu jsem se už dostatečně vyjádřil v příslušném komentáři *3* .
-
-
...
herec je to třeba dobrej ale v te ulici už moc ohranej já bychj ho zpíš vyděl v nějakym hystorickym a lepší jak miko Hughes stejně nidky nebude takže mi to je cajk :P http://www.youtube.com/watch?v=f-RN abuclm4 -
-
Re: ...
to by se mi taky líbilo!!
-
-
ale
nemůžu z toho jk tu dřv byli sami mali komenty a ted takový slohovky :D -
-
Re: ale
Čím to asi bude? *7*
Ale k Tvému příspěvku výše (jako dříve). Osobně jsem dost arogantní, takže v tom nevidím negativum (a nemohu), pokud to člověk nepřehání. jistý nadhled je v životě nezbytný *3* .
-
-
...
kiki mě stačilo když sem ho sylšel v teh rozhovorech na youtube a obrázek sem si udělal arogantně se vyjadřuje ale to z něj nejspíš děá ta televize a ldii mezi kterýma se pohybuje myslím si, že kdyby byl bez herectví mohl by byt uplně jiný než je ;)
Jinak přemýšlím že udělám PC hru Ulice ;) ale bude to mooooc práce a problémy budou s dabingem :P -
-
až bude tak mi jí pošli!
-
-
Mazání a rozhraní
Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! -
-
Re: Mazání a rozhraní
Sláva! Ještě by to chtělo možnost oznámit nevhodný příspěvek. Potom by nikdo nemusel projíždět všechny diskuse a stačilo by občas zkontrolovat, co označili jiní. Fungovává to velmi dobře *5* . -
-
Re: Re: Mazání a rozhraní
Ahoj, naprosto není problém napsat mi do vzkazu, že někde něco není košér a nemusí to být jen tady, může to být kdekoliv. Jsem správce na všechny osobnosti. Hezký den
hudy -
-
Re: Re: Re: Mazání a rozhraní
To samozřejmě pro mě není problém a rád to udělám, když něco opravdu nevhodného objevím. Ovšem možnost rychlého a přehledného nahlašování odkazem u každého příspěvku výrazně zvyšuje efektivnost kvůli lidem, již nevědí, kam napsat, nebo se jim prostě nechce (a takových je většina).
Ovšem hlavně, že závadné příspěvky hledáne a mažete.
-
-
-
-
...
Jako lidi, co se s váma děje?V poslední době sem chodí čímdál víc lidí, co tady píšou jen urážky na Matyho.Nechápu to.Pokud ho nemáte rádi, tak sem prostě nelezte a neurážejte.Nepamatuju si, že by Maty někdy psal arogantní nebo povýšenecký komenty, tak proč to tady pořát řešíte? Nás nezajímají vaše výmysly, že ho znáte osobně a že je to debil.Já nesoudím podle někoho, kdo něco řekne. Udělám si obrázek sama, a vsadím se že takových je nás tady spousta.Takže nechápu, za jakým účelem to tady píšete. -
-
Tomáš naprostou pravdu,ale oni to neví. -
jj moje řeč.
-
-
matyastuhacek
Tak matyho nemusíš tady pomlouvat a nadávat mu *13* *13* -
Odpověď pro okalis
Milý okalisi,Podle tvého názoru je valentův projev pěkný.Což možná je,protože já ho neviděl.V televizi se ale všichni snaží vypadat jako džentlmeni a přitom to jsou absolutní kreténi!A vůbec,Znáš valentu osobně?nebo prohodil jsi s ním někdy nějakou řeč?Pokud ne,nemáš vůbec důvod ho tady hájit.Když sem s ním poprvé mluvil,řekl jsem mu,že mu závídim,a že je to borec a že bych taky jednou chtěl být jednou jako on.A víš jak mi odpověděl?Už si to přesně nepomatuju,ale znělo to nějak takhle:Ty,takový kretén,,,?Ty tady nemáš co dělat,Protože absolutně vůbec neumíš hrát,hraješ jako malý mimino.Svůj názor na toho krypla nikdy nezměním,nikdy *20http://img.osobnosti.cz/smiles/2 0.gif* -
-
Re: Odpověď pro okalis
hele fakt tomu nerozumím,neznáš můj projev, ale mluvil si se mnou, přesně si nepamatuješ co sem ti řekl, ale víš, že to bylo to cos napsal... *9* -
Re: Odpověď pro okalis
Čímž vlastně dokazuješ, že tu ty nemáš co dělat, protože pokud jsi Matyáše neviděl v ničem hrát, těžko ho můžeš po herecké stránce soudit. Já jsem se s ním nikdy nesetkal, může se stát (a asi se taky stane), že se s ním nikdy nesetkám - vůbec o to neusiluji a nebude mi to vadit. Vlastně je mi celkem jedno, jaký je jako člověk; soudím ho jako herce a ať si kdo chce tvrdí cokoliv, dle mého názoru je jako herec výborný.
A abych reagoval na pohanku; opravdu nevím, proč ty sem chodíš někoho pomlouvat. Já osobně se Valenty nijak zvlášť nezastávám, spíš ryji do některých zde se vyjadřujících debilů *4* .
Jestli ti řekl, co tvrdíš, je to jeho věc. Kdybych tě potkal na ulici a tys se mnou mluvil stejným stylem, jakým se vyjadřuješ tady, možná bych se vyjádřil naprosto stejně. -
-
Re: Re: Odpověď pro okalis
Já jsem se s Matyášem setkala. Šla jsem na jeho představení. Naprosto nevěřim, že by něco takovýho řekl! *13* Matyáš je inteligentní člověk narozdíl od někoho. Choval se normálně a byl jako normální kluk.
-
-
-
no
určitě je rozdíl mězi jím, a nějakým negerskym hercem z holywoodu ale já bych ho rači vyděl jako režiséra vyrůstám v dnešní době mezi dnešníma lidma a návrhy a nápady na filmy by nemuseli bejt uplně špatný ale zase by se v tom nemusela stratit ta česká povaha a ten českej humor. pro mě je dobrá režiserka marie poledńáková.