-
Holčičí idol? To zrovna!
Už jsem ho jednou ,,měla tu čest" ho vidět. Chodila sem totiž do školy ve Strančicích hnde vedle Mnichovic kam chodí on. Pořádal se tehdy Strančicko-Minichovický turnaj ve vybíjené ruším asi ve 4.třídě nebo do které sem to tehdy chodila. Byl asi o 20cm menší než všichni ostatní. Vypadá jak z MŠ a to nekecam. A dneska chodim s jeho bývalím spolužákem/spolužačkou do třídy prej to byl pěknej mazánek učitelů co si o době až moc myslel. Takže se koukněte kolem sebe 100x najdete nějakýho hezčího kluka pokud vám teda bude dost dobrej když nebude zrovna hvězda seziálu pro starý babičky. *3* -
-
Re: Holčičí idol? To zrovna!
Nejsem žádnej krasavec, ani si to o sobě nemyslim. Za pihy a vejšku nemůžu, tak co na to říct. A jestli chodíš do Strančic do školy, tak pozdravuj Adama - byl to můj dobrej kámoš, tedy aspoň se tak tvářil než odešel do Stránčic. Jestli o mně vypráví, že jsem byl mazánek učitelek, ať ti taky poví něco o sobě. *16* -
-
Re: Re: Holčičí idol? To zrovna!
Maty,nevšímej si jí...závidí ti,že jsi herec...však ty se ještě vytáhneš a ono jí sklapne. ;) a co se krásy týče? Kdybys nebyl hezkej, tak ti tady spousta holek nepíše že se jim líbíš,ne? :-) -
-
Re: Re: Re: Holčičí idol? To zrovna!
*14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Holčičí idol? To zrovna!
Matyáši nepochybuj o sobě jsi krásnej, chytrej, milej, laskavej. Jsi prostě nejlepší kluk jakého znám. I když jsem se s tebou setkala jen na pár minut v Horšovském Týně-červenej tým ZŠŘENČE-JUNIORFEST: PEVNOST TÝN.
A jak už se tady zmínilo jsi taky SIMPAŤÁK *4* .
*14* *14* *14*
-
-
-
-
Re: Holčičí idol? To zrovna!
Tim sem nechtěla říct že by byl nějakej hnusnej nebo tak ale nemusíte lidi obdivovat jen proto že sou slavný. AE PRO AUTOGRAM BYCH SI KLIDNĚ DOŠLA EŠTĚ JEDNOU. *15* -
-
Re: Re: Holčičí idol? To zrovna!
Vkus Matyášových obdivovatelek jistě nemohu posuzovat, stejně jako ty, ale já ho nemám rád pro vzhled, nebo cokoliv podobně pofidérního, ale jako excelentního herce, tedy výhradně pro jeho profesi a dále v neposlední řadě pro nepochybnou ,,zvýšenou inteligenci". Konečně - mazánek učitelů? To jsem byl taky.
Ano, není dobré obdivovat někoho jenom proto, že je slavný, což je pro mnoho lidí normální; ale Matyáš si nepochybně slávu a uznání zaslouží. -
-
Naprosto souhlasim. Líp bych to neřekla !!! -
S tím já souhlasím. je to velice šikovný herec a ja bych dala nevim co za to abych mela stejnz talen jako on. znam ale neodvolatelne mnoho holek co po nem sili a to jenom prto ze je slavny. to mi nepripada jako duvod k uctivani a prohlasovani za modela. *5*
-
-
-
-
Ahooooj Matyáši
Ahoj Matyáši.Připadá m kdyby jsme byli my dva kamarádi.Hrozně se mi líbíš.Jsi krásný.Myslím si že se znám několik let,ale blbé je že jsme od sebe daleko.Chtěla bych být herečkou chodím do dramatického kroužku.Hraji na klavír.Vůbec nemáš čas na počítač že?Natážení,divadlo....Jen tak dál když chceš být režisérem jsem četla na internetu.Moje máma se jmenuje také Margita je také sestřička.Můj táta je kuchař.Moc se mi líbíš zbožnuji tě.Na všechny filmy kde si hrál na všechny jsem se dívala.Jsi šikula.Měj se hezky jdu na klavír.Je to blbý jestli chceš pozdravuj tvoji maminku a tatínka.Jen tak pro zájímavost zdálo se mi že jsme byli s polečně s tvoji sestrou Annou v Praze na jezdících schodách ,byl to super sen!!Ahoj Sabča. *15* *15* -
Maty je vážně super
Ahoj Maty! Vidím, že máš hodně fanoušků, což je fajn a moc ti přeji úspěchy současné i budoucí. Moc dobře se s tebou pracuje a máš opravdu dobře našlápnuto.
Líba *3* -
-
Re: Maty je vážně super
Jééééje, zdravím paní pomocnou režisérku Líbu *14* JSEM ČLENEM JEJÍHO FANKLUBU, protože je to i super herečka! TAK PROSÍM VŠECHNY MOJE KÁMOŠE Z OSOBNOSTÍ ABY SE KE MNĚ PŘIDALI A STALI SE TAKY JEJÍM FANOUŠKEM!!! -
-
fanklub
Ahoj Maty jsem taky ve fanklubu. -
Re: Re: Maty je vážně super
Na FBb.cz už má paní Fanturová dosud chyběvší profil, takže doufám, že všichni znalci a známí přispějí svou troškou do mlýna a nechají doplnit její další práci ve filmové a televizní branži.
Očekávám, že registrovaní na Filmové databázi jsou tady skoro všichni *4* . -
-
Re: Re: Re: Maty je vážně super
Hluboce se omlouvám své drahé Filmové databázi, samozřejmě jsem chtěl napsat "FDb.cz".
-
-
-
-
maty
Ahoj maty, jakej máš pls profil na lide.cz? jo a v ulici hraješ upe bestovně,hlavně včera nebo kdy to bylo, baví tě ještě ulice? *3* -
-
Re: maty
Na lidech profil nemám. Ani nikde jinde, jenom tady na osobnostech. Na lidech se za mě prej nějakej týpek vydával, ale já to fkt nebyl!!! Tak doufám, že mi neudělal ostudu *5* -
-
Re: Re: maty
Milej ,,Matyášku,,.... Je to trapný jak se za něj vydáváš, úplně to jde poznat *1* Ty sis toho asi nevšiml viď?? Ubožáčku. Hele lidi, to fakt není Matyáš. Tvl, prej: ,,né na lidech profil nemám ani nikde jinde, jen tady na osobnostech,, No úplně průhledný ;) *13* -
-
Re: Re: Re: maty
Milá Evo,já si s Matym psala na oficiálním online rozhovoru televize Novy,konkrétně na stránkách Ulice.Ptala jsem se ho,jestli je tohle on a Maty řekl,že je to on.Pravý Maty seděl u pc Novy a napsal to,proč by asi kryl někoho kdo by se za něj vydával?Takže TOHLE je Maty,když nevěříš,nevěř. -
Zbytečně tu načínáš starou zaležitost a ten jak se vydával za matyáše tak byl neregistrovaný a tenhle registrovaný matyáš je ten pravej tak si dej pozor co tady vůbec píšeš a nedělej tu zbytečně zmatek Vašek *13* -
-
Re: Re: Re: Re: maty
jo. Přesně tak. tohle je pravej Matyáš. Nwm, co vidíš na tom, že nemá lidé profil a ani nic jinýho. Já na tom teda nic nenašla... *7*
-
-
A já si myslel, že tohle téma je už definitivně uzavřený *4* .
-
-
-
-
Otazka
Ahoj Maty máš holku? Dekuji za odpověd Ada -
-
Re: Otazka
nemá.psal to v online rozhovou v ondělí na stránkách Ulice.Promiň že odpovídám já... -
-
Re: Re: Otazka
to nic
-
-
-
Jsem asi trapná
Ahojíček Matyáši...Jsem asi trapná, ale hrozně moc se chci stát herečkou jako ty.V říjnu mi bude 13 a já si prostě nemůžu pomoct.Taťka mi říká, že bych musela chodit už od malička do divadla. Když se ¨rodičů, ale zeptám jestli do divadla nebo do jedné školy zaměřené na herectví zeptám jestli tam můžu chodit tak mi řeknou že ne. Do té školy ne, prtože jsem teď druhým rokem na jazykové škole a do divadla, protože na to nebudu mít vůbec čas.Já bych si na něj čas udělala,ale mamka si myslí, že by mě to tam nebavilo. Jenže já bych chtěla mít aspoň tu jistotu.....Prosím porádíš mi co mám dělat byla bych moc ráda...zatim Ahoj -
-
Re: Jsem asi trapná
Nejsi trapná! Tak nejdřív zkus nějakej dramaťák. Tam si zkusíš jestli tě to vůbec baví. A herecká škola je pak konzervatoř a nebo vejška DAMU. -
-
Re: Re: Jsem asi trapná
díky....hned ji to mamce ukážu a snad to pochopí...jinak fakt díky *14*
-
-
Re: Jsem asi trapná
jo a promiň já sem zapoměla email: nikysek.lvicek@seznam.cz pls napiš mi budeš moc hodný. dneska jsem se koukala na ulici máš opravdu herecký výkon! maharal ptří mezi mé nejoblíbenější filmi. s mojí nejlepší kámoškou na něj vždy koukáme. tak pls napiš ahoj *14* *14* *15* *8*
-
-
Díky!!
Moooc díky za všechny přání k narozkám! A kdybyste chtěli pokecat tak 31.8. budu na chatu na webu ULICE. Icq, skype ani mobil už fkt nedávám, můžete mi psát sem nebo na mail maty.va96@seznam.cz. Matyáš -
-
Re: Díky!!
Maty ten rozhovor včera byl skvělej dobře se s tebou kecá škoda žes tam byl jen 1,5 h...musíš tam být někdy znova *4* -
-
Re: Re: Díky!!
Chat byl dobrej, škoda, že jsem byl pryč. Jenom když pořád píšeš, že jseš od Prahy, nechceš to trochu přiblížit (aspoň okres, nebo světovou stranu)? -
-
Re: Re: Re: Díky!!
Bydlí kousek od Prahy, okres je pořád Praha -
-
Re: Re: Re: Re: Díky!!
Dík. I když okres Praha tak nějak neexistuje *3* . -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Díky!!
Jestlis to hledal na Seznamu, tak ten stoprocentně vypisuje správně. Konkrétní místo tu nezaznělo, ale samozřejmě jde jenom o zajímavost (asi není pochyb, že si libuju v místopisu), pokud Matyáš něco řekne, budu rád. -
nepovedlo se. Ale Všestary sem dal příklad, ale zeptej se jeho kde bydlí, já ti to neřeknu a mám dojem, že už tady to někde zaznělo -
Jo, tak to už je pravda. A já se těšil, jak někoho pobavím... -
Když si dáš na mapě na internetu např. Všestary, tak se ti tam objeví okres Praha východ a kraj středočeský -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky!!
Na jaké mapě, proboha?! Ne, že by se to nemohlo stát, ale chci to vidět na vlastní oči, abych mohl někoho pomlouvat. -
To sice ano, ale na mapě mě to vyhodilo okres Praha
-
-
-
-
Re: chat
Díky, snad to zase vyjde. Byl to ale mazec, přišlo přes 500 dotazů... to se nedalo. -
-
Re: Re: chat
to věřím,jenom ode mně jsi jich tam měl asi 30... *1* ale můžeš si za to sám,nemáš tak skvěle hrát... *3* *1* -
-
Re: Re: Re: chat
*8* *8* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: chat
[12.10.2009 14:40:49] Sabina Švestková: Ahoj Matyáši.Připadá m kdyby jsme byli my dva kamarádi.Hrozně se mi líbíš.Jsi krásný.Myslím si že se znám několik let,ale blbé je že jsme od sebe daleko.Chtěla bych být herečkou chodím do dramatického kroužku.Hraji na klavír.Vůbec nemáš čas na počítač že?Natážení,divadlo....Jen tak dál když chceš být režisérem jsem četla na internetu.Moje máma se jmenuje také Margita je také sestřička.Můj táta je kuchař.Moc se mi líbíš zbožnuji tě.Na všechny filmy kde si hrál na všechny jsem se dívala.Jsi šikula.Měj se hezky jdu na klavír.Je to blbý jestli chceš pozdravuj tvoji maminku a tatínka.Jen tak pro zájímavost zdálo se mi že jsme byli s polečně s tvoji sestrou Annou v Praze na jezdících schodách,byl to super sen!!Ahoj Sabča. *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: chat
*5*
-
-
-
-
-
-
Rozhovor
Dobrej rozhovor, třebaže v bulváru *3*.
(vizte odkazy na hlavní straně) -
NAROZKY