-
Nevím
Tohle je mladej Valenta,ale úplně úžasný není,to že hrál v pár rolech to není důkaz supermanství. Až bude starší ne ještě kluk tak se mu bude dařit, ale je to obyčejnej kluk jako každý jiný až nato že hraje matesa v ulici, matyáši až budeš starší tak se určo proslavíš pokud s tím nesekneš, ale teď jsou to takové dětské role,sice neříkám že hraješ špatně ale není to super mega dobrý je to na tvůj věk akorát ale nepovažovala bych to hercem spíš dospívajícím nejisto určitým hercem, nezlobte se ale když to vemete ze světa dospělých herců tak je určitě rozdíl mezi ním a například Helenou Růžičkovou *1* -
hmm? ..
http://www.youtube.com/watch?v=rbCJ K0XQ_rc nice klip nice text -
Ahh
Už sem přihláááášen ble ble -
:D
Ale mazec, jak tu tak čumim na ty příspěvky jak si tu vsici nadávaj a hádaj se no moc lidi a to má bejt budoucnost národa :P *15* *16* -
-
Re: :D
Tak hledím, že v posledních dnech se to tu nějak zvrhlo *16* . No kdyby tohle byl vzorek budoucnosti národa, obávám se, že bychom ještě dopadli dobře *5* .
-
-
vízo
Čauky matyáši můžu se zeptat jaké bylo vysvědčení? -
-
Re: vízo
sry, že odpovídám za MAtyáše. Měl samý....samozdřejmě jedničky!!! *3* -
Re: vízo
noo jako..propadam !!
-
-
Maty
Maty jsi nej kluk na celém světě. *4* Jsi nej ve všem *14* *3* *14* *1* Já jsem taky herečka.Už jsem hrála v Budulínkovi a O dvanácti měsíčkách. *4* Chtěla bych být herečkou.Četla jsem,že ty chceš být režisérem. *5* *1* *15* Eva -
-
Re: Maty
Nj, to chci. Tak se pak ozvi až budeš herečka a já režisér, Jo? *1* -
-
Re: Re: Maty
už mám i kameru santa klause -
-
Re: Re: Re: Maty
to je super, ta se bude hodit *15*
-
-
Re: Re: Maty
hh uděláme team já ti pomůžu s editaci a grafikou :P
-
-
-
b
tobe ze je 13 mozna tak 11 *5* -
-
Re: b
a to už mi letos bude 14!! Hrůza co? *1* -
Osobně soudím, že na obrazovce vypadá docela na svůj věk, pokud je to žádoucí. Spíš když se rozhodne, že bude hrát jedenáctiletýho Frantu, nikdo by mu 13 nehádal. -
Nepomlouvej matyáše o jeho věku a výšce on za to jaký je nemůže podivej se pořádně na sebe a potom teprve něco říkej smallville *13* *13* -
-
Re: Re: b
jzs pohanecko, klidni se jo? nikdo nikoho nepomlouva, jen proste..nwm jestli vsechny pro tebe ,,negativni,, nazory beres jako pomluvu, tak jsi dost uboha.
-
-
-
J
Achjooo,lidi co nevěří že jsi to ty Maty,těch si nevšímej chtějí stáhnout pozornost,hraješ dobře a myslím že si i dobrý kamarád nemyslím si že by si byl mazánek.Možná že tě učitelky měli víc rády protože asi díky herectví lépe ovládáš literaturu nebo něco tak ale z toho si nic nedělej,jinak si pěkný, pihy a vzrůst vůbec nevadí mě připadáš jako fešák.A mě by vzrůst nevadil u nás ve třídě jsou kluci taky malí holky jsou vysoké takže mě to nepříde si krásny idkyž každý má nějakou vadu v kráse i v povaze ale jsi fešák a jsi pravý Mates jak má být ahoj *14* *14* *14* *14* my už se známee pře e-mail tak čauky azse někdy pokecáme *3* *3* -
-
Re: J
jj a taky si všichni tech pěkných kluků všímate, až když sou v televizi co? ty žaneta -
Re: J
Jé, díky. *14* Přes mail? ¨Tak to máš na mailu asi jinej nick, ne? -
-
Re: Re: J
Jasan, že jiný *1*
-
-
-
pro "Evu"
Milá "Evičko", děkuju ti za podporu *1* a za pobavení. Strašně mě pobavilo, jak jsem trapnej, že se napodobuju *1* To je fkt bomba. Hele, čím je průhledný, že nemám jinde profil? Jestli mám, tak si všimni, že všechny infošky jsou okopírovaný z osobností. já psal o ofiko profilu. a ten prostě jinde NEMÁM. *13* -
-
Re: pro
lol,matyášku *1* promin že jsem tě urazila... *1* -
-
Re: Re: pro
neurazila! Rozesmála! fakt *1* -
-
Re: Re: Re: pro matyáš
ahoj chtěla bych se zeptat jakk si na to přišel zhe chceš byt hercem?? a kde si začal? PS.odepiš *1* -
-
Re: Re: Re: Re: pro matyáš
Začal jsem točit ve čtyřech letech. -
Matyho jeho rodiče zaregistrovali do castingové agentury tuším ve 2 letech...pochybuju že na to v tu dobu přišel :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro matyáš
Já ho neznám.Stačí mrknout na nějaký rozhovory *3* -
měli ale nemaj :D mno to já už s tím asi nic nenadělám :D:D a ty asi tky nee :D:D -
Škoda, to by měli *1* *1* *1* . -
Mají tu rozhraní pro oznamování a mazání nevhodných komentářů??? -
ty vole někdo nemusí Matyáše znát aby věděl že to má už od 2..přemýšlej...KiKKinko, jestli to vůbec umíš :D *13*
-
-
Myslíš, že na to přišel? Na to asi začal moc brzo *1* . Ale je dobře, že se tak stalo.
-
-
Re: Re: Re: pro
o to líp *1* Maty, promiň, omlouvá se, že jsem psala takový kraviny :D ..puberta víš..Fakt Maty promiň *4* i ségra mi promluvila do duše -
-
Re: Re: Re: Re: pro
No, tak ti to konečně došlo !!!
-
-
-
-
-
franta
Ahojky Maty,mám dotaz: bude někdy v Ulici vidět jak Fanda natáčí ten film? Mě by to jen tak zajímalo,jak takové natáčení filmu vypadá tak jestli to bude vidět.Díky moc za odpověď,vím,že toho máš moc, neva když odpovíš později...:-) -
-
Re: franta
Zatím se nic takovýho netočilo a myslím podle textu, kterej mám, že ani nebude. Necháme se překvapit oba, jo *1* -
-
Horšovský Týn
Ahoj Matyáši. To jsme já Mirka z Horšovkýho Týna, jak jsme soutěžily o zájezd do Disneylandu. Chci ti ještě poděkovat, jak si nám hodně pomohl bez tebe by jsme to nedaly. Hooooooooooooooodně moc ti děkuji.
A taky jak jsi mě uklidněval hodně mi to pomohlo.
Chtěla bych ti poděkovat i za naší školu.
Mirka *4* -
Re: Re: franta
*1* dobře *1*
-
-