Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Díky!!

Dík. I když okres Praha tak nějak neexistuje *3* .
  • mileyxd

Re: Re: Jsem asi trapná

díky....hned ji to mamce ukážu a snad to pochopí...jinak fakt díky *14*
  • Re: Re: Re: Re: chat

*5*
  • Re: Re: Re: Díky!!

Bydlí kousek od Prahy, okres je pořád Praha
  • Re: Re: Díky!!

Chat byl dobrej, škoda, že jsem byl pryč. Jenom když pořád píšeš, že jseš od Prahy, nechceš to trochu přiblížit (aspoň okres, nebo světovou stranu)?
  • matyas

Re: Re: Re: chat

*8* *8* *14*
  • matyas

Re: Jsem asi trapná

Nejsi trapná! Tak nejdřív zkus nějakej dramaťák. Tam si zkusíš jestli tě to vůbec baví. A herecká škola je pak konzervatoř a nebo vejška DAMU.
  • adma

Re: Re: Otazka

to nic
  • Re: Otazka

nemá.psal to v online rozhovou v ondělí na stránkách Ulice.Promiň že odpovídám já...
  • adma

Otazka

Ahoj Maty máš holku? Dekuji za odpověd Ada
  • Re: Re: chat

to věřím,jenom ode mně jsi jich tam měl asi 30... *1* ale můžeš si za to sám,nemáš tak skvěle hrát... *3* *1*
  • Re: Jsem asi trapná

jo a promiň já sem zapoměla email: nikysek.lvicek@seznam.cz pls napiš mi budeš moc hodný. dneska jsem se koukala na ulici máš opravdu herecký výkon! maharal ptří mezi mé nejoblíbenější filmi. s mojí nejlepší kámoškou na něj vždy koukáme. tak pls napiš ahoj *14* *14* *15* *8*
  • Jsem asi trapná

Ahojíček Matyáši...Jsem asi trapná, ale hrozně moc se chci stát herečkou jako ty.V říjnu mi bude 13 a já si prostě nemůžu pomoct.Taťka mi říká, že bych musela chodit už od malička do divadla. Když se ¨rodičů, ale zeptám jestli do divadla nebo do jedné školy zaměřené na herectví zeptám jestli tam můžu chodit tak mi řeknou že ne. Do té školy ne, prtože jsem teď druhým rokem na jazykové škole a do divadla, protože na to nebudu mít vůbec čas.Já bych si na něj čas udělala,ale mamka si myslí, že by mě to tam nebavilo. Jenže já bych chtěla mít aspoň tu jistotu.....Prosím porádíš mi co mám dělat byla bych moc ráda...zatim Ahoj
  • matyas

Re: chat

Díky, snad to zase vyjde. Byl to ale mazec, přišlo přes 500 dotazů... to se nedalo.
  • Re: Díky!!

Maty ten rozhovor včera byl skvělej dobře se s tebou kecá škoda žes tam byl jen 1,5 h...musíš tam být někdy znova *4*
  • matyas

Díky!!

Moooc díky za všechny přání k narozkám! A kdybyste chtěli pokecat tak 31.8. budu na chatu na webu ULICE. Icq, skype ani mobil už fkt nedávám, můžete mi psát sem nebo na mail maty.va96@seznam.cz. Matyáš
  • Rozhovor

Dobrej rozhovor, třebaže v bulváru *3*.
    (vizte odkazy na hlavní straně)
  • Re: Re: Re: Re: dotaz

Včéra jsem se na ten kufr dival a žádný Matyáš valenta tam vůbec nebyl tak jsi pořidte lepší oči *13* *13* *4* *4* *4* *4*
  • kikkim

Re: Re: Re: Re: Re: dotaz

jo a ještě ,jak si psal/a že to skončilo asi tak před 5 lety,tak vem si že aničce je 7,ne?To je prostě holej nesmysl,v té době jí sotva byly dva a matymu asi tak 8 a těm děckám tam je mnohem víc...
  • Re: tak jsem to já nebo ne?

je to dobrej email nechci se te dotknout *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit