Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: pro Matyáše...

matyasi chtela jsem ti rict jestli mas nakou holku rekni ja nemam kluka *9*
  • Re: Re: :)

matyasi dal bis mi prosim tvuj email moccccccccccccccccccccc prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím *15* *14* *14* *14*
  • Re: Re: :)

matyasi dal bis mi prosim moc moc moc moc moc moc moc prosim e mail moccccccc prosim *14*
  • Re: Re: Nazdar Maty

jakou adrianu *7* a no nic
  • NAROZKY

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZKÁM,MATY! *1*
  • annaradlova7

Narozky

MATYÁŠI,VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM.HRAJEŠ SKVĚLE! *3*
  • katy22

Re: Re: prozba

hm jenomze komu by se to chtelo hledat kdyz je tam toho hodne *9* *9*
  • katy22

ahoj matyáši ja sem tam cetla ze si uz nikoho nepridavas na icq asi jich tam mas hodne zejo ae ja si s tebou chci taky psat pls*9* *1*
  • hougerka.edward

Happy Birthady!

Fšecko nejlepčí Maty.....hodně štěstí,zdraví,lásky a ať se ti povede natočit nějakej ten film ty s tebou sou fagt megáácký!!!Prostě HAPPY BIRTHDAY!! *14* *1* *15*
  • Re: Re: Re: Re: dotaz

jj... je to on... myslím, že ten no name říká pravdu... přesnej čas: 39:28 (video: To byl kufr). A neříkejte mi, že to není Maty.
  • Re: Re: Re: Re: Re: dotaz

Souhlas *3*
  • Re: Re: Re: Re: dotaz

To teda Maty není ani omylem.. *3*
  • adma

Re: Re: prozba

aha tak nic
  • Re: prozba

A jsme zase zpátky tam, odkud jsme se před časem dostali *4* . Zkus zarolovat níž a objevíš na téma ICQ, e-mail řadu příspěvků...
  • adma

prozba

ahoj maty mas icq jestli jo mohl bys mi ho dat?adela *3*
  • Re: Re: Re: dotaz

Je to malý, krátký a nechce se mi v tom hrabat, tak nevím, spíš mi to nepřijde jako oni.
    Každopádně se jedná o vyhrabávkovej pořad několik let po skončení původního Kufru, ale už to byl slabej návrat...
  • Re: Re: Re: dotaz

jo a mimochodem... teď jsem zjistil, že ten odkaz, když se to zkopíruje, nejde takže cesta k tomu videu:
    www.ceskatelevize.cz > i vysílání > do vyhledávače: To byl > a hned to první co to vyplivne. Dej si to tedy kam jsem to říkal: 39. minuta.
  • Re: Re: Re: POZOR!!!

To si už tak nejsem jistej.
  • Re: Re: dotaz

Ne? Tak jak to, že jsi v něm byl... když jsi pustím to video co jsem sem dal jeho odkaz, tak tam jsi "ty se svou sestrou". Jen to shlídni a dej si to opravdu na 39. minutu. Myslím, že musíš vědět co to je za soutěž, Kufr. *7*
  • matyas

Re: dotaz

Kufr? To neznám. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit