-
Re: Re: Re: Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.
no jmenuju se Matyáš *3* Matěji mi nikdo neříká, i když je to asi jedno jméno *3* Ale je to fkt jedno, klidně Franta *1* -
Re: Ahojda
je *3* -
Ahojda
Maty je možný, že sem tě viděla v Mnichovicích??? -
Re: Re: Re: Re: Re: 10.00
No když myslíš..p***a seš ty.Lakavě se nauč číst,třeba by sis ten email tady našla.Je tady totiž napsanej.. -
email
ahoj matyasi napis mi plosim na muj email kakamoska@sznam.cz jo moc dobre hrajes tak mi plosim napis je mi 12let -
fanda
cau hele napis mi na email gipsy@seznam.cz a kolik si vidělavas ja za jednu reklamu aspon 10 000kč a ty matyasi *1* -
Re: Re: Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.
Tak to se omlouvám,já to netušila:-).Myslela jsem,že jsou to dvě odlišná jména.. -
Re: Re: Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.
Máš naprostou pravdu. Matěj je zoficiálněný odvozený tvar jména Matyáš; ať se Maty vyjádří, jaký má k tomuto tvaru vztah. -
Re: Re: Re: Re: ...pro Matyho ♥
koukni na http://www.ceskatelevize.cz/program/10120230067-26.12.2008-17:35-1-kaja-a-zabi.html -
Re: Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.
Matyáš je starší forma jména Matěj, takže je to jedno *3* -
...
Ahoj Maty. Jak je? Prosim tě hraješ v úterý? -
Re: Re: Re: Re: 10.00
hele ty uš se laskavě nepleť do toho a co seš ty asi to co si psal/a p**o *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: 10.00
To se ti to nadává,když jsi anonymní co?Neumíš ani napsat jméno..pochybuju,že se jmenuješ ééé nebo že to je tvá přezdívka.Chtěla bych tě vidět jak bys tohle řekla,kdybys neseděla za obrazovkou...jo a nikmdo ti niíc neřek,tak se radši koukni na sebe a potom někomu teprve říkej krávo. *5* *16* *10* -
Re: Re: Re: 10.00
krááááááávo -
Re: Re: skejťák
nevadí:-) díky -
Re: skejťák
Ten film jse jmenuje Karambol z ciklu Oběti promiň že píšu za Matyho -
skejťák
A Maty,prosímtě,jak se ještě jemnuje ten film,jak tam hraješ toho skejťáka?Dík *5* *4* -
Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.
Jmenuje se Matyáš a ne Matěj *3* *3* *9* *4* -
Re: Re: 10.00
Taky si říkám *1* -
Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.
Ahoj Matěji,tady Honzík líbí se mi jak hraješ
v Ulici. Jsi fakt super a jak jsem tě viděl v televizi hned jsem se začal koukat na Ulici. Napiš mi na email:
jecny1@seznam.cz ahoj Honzík. *4* *4* *4*