-
Re: :)
Dííky!! Hele snaž se, třeba to vyjde *3* -
Re: Živě nebo ne?
Jj, živě. -
Re: 10.00
Čau, ségra sice e-mail má, ale moc tam nechodí. Ještě jí to psaní trvá dlouho *4* . Matyáš -
10.00
ahoj matyáši co sestra dobry odpovímy taky na e-mail prosím pěkně hrajete herci jako v ulici ste tam fakt užasny....v ulici jak je ten mirek ten jeho fotr ho fakt bije?v ty ulici odpovězte mi na meil prosím a date mi svůj meil aspon ty nebo tvoje segra *3* -
Živě nebo ne?
Ahojky Maty,prosímtě,Snídaně s novou se točila živě?Dík za odpověď *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: dddjd
Neni to tajný, ty chytráku dotčenej. -
Re: Re: dddjd
ty si jeho spolužák že to víš -
:)
Hey Maty ty jsi fgt týpek=o) šíleně tě obdivuju:) i když se snažím stát herečkou tak asi nějak nemám štěstí mno nevadí přeju hodně uspěchu jen tak dál:) -
Re: Re: Re: Re: Je moooc super
Ahojky to neva že mi odpovídáš ty děkuji ti moc za odpověď -
Re: Re: vse nejlepsi
ahoj,maty pls odepis mi na e-amil diky tam pokecame *1* jo tak cccuus *5* -
Re: Re: Re: Je moooc super
Musíš napsat na dresu Novy,ale tu bohužel z hlavy neznám...neva že Ti zase odpovídám já a ne Maty?Onsem tak často asi nechodí,taky by ses nemusela dočkat :-) -
Já souhlasim.
Já teda souhlasim jednoznačně. *4* Je dobrej a hraní mu jde !!!! -
Re: Re: Je moooc super
Maty moc tě prosím na jakou adresu si mám napsat abych dostala od některých z vás podpisy???????? Dík za odpověď *3* *1* -
Re: Je moooc super
Jáááááááá S tebou sohlasím -
Re: Re: Karambol
Taky 100% souhlasím že matyáš zahraje vše *4* *3* -
Re: Karambol
100% souhlasím. Kluk, který zahraje všechno. -
Je moooc super
No Maty...to je prostě good klučina,hrozně milej,a i přesto že hodně hraje a je známej tak není vůlbec nafoukanej !! Prostě Maty je nej,kdo souhlasí? *5* *1* *3* *4* -
Karambol
Věděl jsem, že dokážeš zahrát všechno a všude, ale ty Oběti si zaslouží vyzdvižení. Úžasnej film, skvělý obsazení a co se tebe týče - zase úplně jiná postava a tradičně skvěle podaná. Ještě jednou chválím. -
Re: Re: matyášovi
díky za odpověď !!! *4* -
Matyášovi
Mocccc prosím napíšeš mi tvoje icq proooosím!!! Můj mail je kacka.bo@seznam.cz
*3* Ahoj mooc úspěchu přeje Katka