-
Re: matyášovi
Po základce bych chtěl na gympl a pak režii - buď FAMU nebo DAMU. -
Re: hhhhhhhh
Proč jim nadáváš?? Nejsou jelita *3* . Na icq teď moc nejsem, spíš občas odpovídám na maily. A SKYPE NEMÁM. fakt ne *15* -
Re: Re: hhhhhhhh
Asi tak..ale když mu to dělá dobře tak ať se klidně chlubí. -
achojinky
čus maš icq?když jo tak napiš na e-mail kik99@seznam.cz diky
*5* *14* -
Re: Re: hhhhhhhh
To já vím, že máš ještě na něho skype, a komu to cpeš? -
jaaaaaaaaaaaaj a co ja stym mam ješte lepšiho jiny kontakt na něho tak se nevychlubuj -
matyášovi
Ahoj Matyáši.Jsi fakt super a hraješ fakt skvěle. *14* Zjistila jsem že hraješ na klavír.Já taky a hraju divadlo.Na jakou školu chceš jít po základce? *4* Díky Majda -
Matyáš Valenta
Ahoj! Hraješ fakt moc hezky. Máš ještě jiné sourozence než Aničku? Jsi fakt moc šikovnej!!! *14* Tak se měj a pozdravuj Aničku!!! *4* -
Dotyčný hhhhhhhh se na tu diskusi podíval hodně letmo, když si nevšimnul, že tady je mail i ICQ... -
A co jako? Já ho mám taky a mám na něj taky mejl.... -
no a co já taky a taky se tím nechlubím -
Re: dddjd
Do 6 -
hhhhhhhh
Lidi vy ste takové jelita že si myslíte že vám něco napíše nebo se vám ozve???Já mám jeho ICQ hečč *1* -
Čawkii!!!=)
Čawkii Matyáši!!!No já nvm estli to seš ty kdo tady odpovídá,bo někdo jinej,ale tak sem se nudila,že sem se rozhodla ti napsat no.. Tak jak se máš??=D A jaký byly Vánoce a jak se těšíš na Silvestra??(Pokud si to nečteš a už je po něm..=D)
No hele dyž budeš chtít tak napiš na mail,mám jich víc=D: jursova5@seznam.cz,Jursi-i-i-ik@ema il.cz,
nebo třeba mám eště Sajushka@email.cz..
No aspoň si můžeš vybrat..=D ;) Tak se teda zatím měj,čawkii!!!=)*BYE* *1* *1* -
dddjd
do kolikáté chodíš třídyl?????matyášu *7* *7* -
Maharal
Ahoj,koukala jsem na Maharala na čt1 byl si fakt super byl to moc dobrej film a líbil se mi. *3* *4* -
Pro matyas
Ahoj,prosím napsal bys mi z tvého emailu,který běžně používáš na můj mail?!! *3* Mám tě moc ráda a mám na tebe spoustu otázek,které tu nechci moc rozebírat.. PS:Bude mi 12! *4* -
Re: Re: Ahoj
Díky moc máš vážně moc šikovnou ségru -
Re: matyašovi
nemám *3* -
Re: Ahoj
Eam Toužimská = Anna-Marie Valentová *3*