Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • matyas

Re: matyášovi

Po základce bych chtěl na gympl a pak režii - buď FAMU nebo DAMU.
  • matyas

Re: hhhhhhhh

Proč jim nadáváš?? Nejsou jelita *3* . Na icq teď moc nejsem, spíš občas odpovídám na maily. A SKYPE NEMÁM. fakt ne *15*
  • Re: Re: hhhhhhhh

Asi tak..ale když mu to dělá dobře tak ať se klidně chlubí.
  • krikiska

achojinky

čus maš icq?když jo tak napiš na e-mail kik99@seznam.cz diky
    *5* *14*
  • Re: Re: hhhhhhhh

To já vím, že máš ještě na něho skype, a komu to cpeš?
  • patrik_pce

Re: hhhhhhhh

jaaaaaaaaaaaaj a co ja stym mam ješte lepšiho jiny kontakt na něho tak se nevychlubuj
  • matyášovi

Ahoj Matyáši.Jsi fakt super a hraješ fakt skvěle. *14* Zjistila jsem že hraješ na klavír.Já taky a hraju divadlo.Na jakou školu chceš jít po základce? *4* Díky Majda
  • Matyáš Valenta

Ahoj! Hraješ fakt moc hezky. Máš ještě jiné sourozence než Aničku? Jsi fakt moc šikovnej!!! *14* Tak se měj a pozdravuj Aničku!!! *4*
  • Re: hhhhhhhh

Dotyčný hhhhhhhh se na tu diskusi podíval hodně letmo, když si nevšimnul, že tady je mail i ICQ...

A co jako? Já ho mám taky a mám na něj taky mejl....

no a co já taky a taky se tím nechlubím
  • Re: dddjd

Do 6
  • hhhhhhhh

Lidi vy ste takové jelita že si myslíte že vám něco napíše nebo se vám ozve???Já mám jeho ICQ hečč *1*
  • Čawkii!!!=)

Čawkii Matyáši!!!No já nvm estli to seš ty kdo tady odpovídá,bo někdo jinej,ale tak sem se nudila,že sem se rozhodla ti napsat no.. Tak jak se máš??=D A jaký byly Vánoce a jak se těšíš na Silvestra??(Pokud si to nečteš a už je po něm..=D)
    No hele dyž budeš chtít tak napiš na mail,mám jich víc=D: jursova5@seznam.cz,Jursi-i-i-ik@ema il.cz,
    nebo třeba mám eště Sajushka@email.cz..
    No aspoň si můžeš vybrat..=D ;) Tak se teda zatím měj,čawkii!!!=)*BYE* *1* *1*
  • dddjd

do kolikáté chodíš třídyl?????matyášu *7* *7*
  • Maharal

Ahoj,koukala jsem na Maharala na čt1 byl si fakt super byl to moc dobrej film a líbil se mi. *3* *4*
  • Pro matyas

Ahoj,prosím napsal bys mi z tvého emailu,který běžně používáš na můj mail?!! *3* Mám tě moc ráda a mám na tebe spoustu otázek,které tu nechci moc rozebírat.. PS:Bude mi 12! *4*
  • Re: Re: Ahoj

Díky moc máš vážně moc šikovnou ségru
  • matyas

Re: matyašovi

nemám *3*
  • matyas

Re: Ahoj

Eam Toužimská = Anna-Marie Valentová *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit