-
Ahoj
Ahoj Maty prosímtě jak se jmenuje Ema????????? -
matyašovi
cau maty,nemas libko nebo lide profil??? -
Re: Re: Re: Já chci taky rozhovor!
no tak dobře - prásknu. Píšu pro několik internetových magazínů a pro nějaké zahraniční noviny (příklad: The Pyramids, Zeitung press a další) -
Re: Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet
Dej si pozor co píšeš!!Akorát tu zase děláš zmatek Nikola bi tohle nedělala a za 2.kčemu bi ji to bylo neni uboha jako ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *7* *7* -
Re: Re: ...
Ahoj, no jasně že chodim, jdu ve čtvrtek. Hraješ ty nebo Kuba? -
Re: ...
čus, chodíš ještě na Donaha, když tam teď Nika neni? -
Re: Matýnečkovy:o*
jo je to moje ségra. A mluví až dost *1* . -
Re: Re: Patrik
já nebydlím v Praze, ale za Prahou. -
Re: Patrik
jj, bez háčku je můj profil. -
tak jsem to já nebo ne?
Ahoj lidi, dík,že sem píšete! Ale fakt moc nechápu ty detektivy, který vždycky zjistěj, že to nejsem já (na 100%) a pak zase že to asi možná já budu *1* Jako hra dobrý *1*. S Nikolou si už docela dlouho píšeme, takže ona fakt není já. Na icq už nepřijímám koho neznám, sorry. Kdo mi chce napsat, může na mail maty.va96@seznam.cz. Čus. Matyáš -
Re: Re: Já chci taky rozhovor!
Ale stejně by ses aspoň moh zmínit, kam to chceš prásknout... -
Re: Já chci taky rozhovor!
to neřeš, žiješ přece v 21.století a né někde v pravěku, ne?? -
Já chci taky rozhovor!
Tedy nevím, který prazvláštní list už klesnul tak hluboko, že zaměstnává lidi, již nejenže se neobtěžují s velkými písmeny, ale myslí si, že ozvy se (jako tvar slovesa ozvati se) se píše uvedeným způsobem a srdeční budou nejspíš ozvi... -
ahoj Matyáši
ahoj Matyáši, koukal jsem se na ruský servry a mohu říci, že jsi v Rusku moc populární *3* , ale proč ti píšu, chtěl bych o tobě napsat krátký článek/rozhovor. Pokud by byla možnost rád bych se s tebou kontaktoval. Ozvy se kdyžtak na martinjandaml@seznam.cz děkuji -
matyašovi
ahoj maty až přídeš odpověd maš email?? *4* -
...
Mám dotaz, kterej chytrolín to zas vymyslel, nebo jak jste k tomu přišli??? Fakt si myslíte, že Nikola nemá co dělat aby psala vzkazy za Matyáše?. *13* -
Re: Re: vzkaz
Nikola za něj nepíše. Nemá k tomu důvod. Tak se zeptejte Matyáše osobně. bože lidi přemýšlejte.A Niky neber je vážně. -
Re: Re: Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet
hele tak sorry ale když tomu nevěříte tak tomu něvěřte, tohle icq je Matyáše, Nikola si ho nezaložila, hlavně nevim k čemu by jí to bylo. Mě tohle icq dal i Matyáš osobně. tak se uklidněte. -
Re: Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet
Ahoj lidi: POZOR: STALO SE NEDOROZUMĚNI.
nikola007 nepiše za Matyéše Valentu na ICQ ale pie někdo jiny tak se vam omlouvam zistim kdo piše za Matyáš Valentu a dam vam věťet a někdo piše za Matyš Valentu na osobnosti.CZ tak si na to davejte POZOR . Děkuju za velke pochopeni *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: vzkaz
Já za něho nepíšu přísahám