Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tvl co to plácáš za sračky??? :DD
  • nevím jestli tě to bude zajímat ale moje máma by tě v té ulici typla tak na 20 LET
  • Tybláho Maty, ty si skvělej! :P už co jsem tě sledovala jako malýho v Ulici, tak ses mi líbil :)) fakt skvělej herec :) jak rosteš tak si pořád hezčí a hezčí! :) hele, asi neni možnost se s tebou setkat co? =D =D ale byla bych ráda =D
  • Souhlasím ;)
  • Aha :D :D A budete ještě připravovat nějaký díly?? ;)
  • matyas
    *5* *14*
  • matyas
    Díky! *5* Právě zkoušíme v Rokoku hru Želary, v sobotu je PREMIÉRA, tak nám držte palce *3*
  • Rok od roku jsi lepší a lepší a pěknější a pěknější!!!Za tři roky ti bude 18 a s tímto věkem i spousta dalších fanynek a úspěchu! *4* Tak jsi to herectví parádně užívej a měj se!
    ADEL *3*
  • Ahoj Matyáši, jsi úžasný herec a doufám, že to dotáhneš daleko.. Chtěla jsem se Tě zeptat jestli teď něco natáčíš a kdy tě můžeme vidět v televizi a zda hraješ nyní v nějaké divadelní hře. *1*
  • Ahoj strašně si se mi líbil v raftácich ty tvoj kousky ty byli hustý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a moc se mi líbíš v ulici dobře to tam hraješ a jak vůbec umíš hrát na tu el.kytaru to si hrál tynebo to je počítačově
  • matyas
    taky sem to vždycky zaspal *15*
  • matyas
    Díky za přání *3*
  • matyas
    Prosím o fotku napiš rovnou na adresu TV Nova, seriál Ulice, Kříženeckého nám.1078/5, Praha5- Barrandov, 152 00. Určitě jí pošlou *3* Dík.
  • matyas
    Dík *3*
  • Všechno nejlepší k svátku
  • Všechno nejlepší k dnešnímu svátku! :)*
  • Ahoj všichni, asi jako všichni si myslím, že je Maty dobrej herec :D A že tady někdo Matyho pomlouvá, k tomu mohu jen dodat : No bóže, někdo prostě chtěl bejt IN, asi chtěl bejt originál, všichni tady Matyáše chválíme tak se holt musel nějak odlišit :D :D :D Řečeno ze srandy :D :D Takže Maty, nenech se nějakýma chytrákama vytočit,počítej třeba do dvaceti :), zkus to rozdejchat, i když je to těžký a lehcese to říká :D, mi už tě tady všichni nějak podpoříme :D :D :D
  • Ahoj, nemohli by KiWi junior trochu posunout na pozdější čas? Já to vždycky zaspim :D :/
  • A přeji hodně natočených dobrech filmů *4* *3*
  • *3* Šťastné a Veselé a krásný nový rok 2012 *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit