-
Ahoj Maty, prosím Tě moje kamarádka si stáhla do mobilu fiml rafťáci a strašně ses jí tam líbil =)) a teď o tobě pořád básní dívá se na ulici atd =)) mohla bych Tě poprosit o tvojí fotku Tebou podepsanou ? Kdyžtak i prosímtě napiš na email : maja.fialova@email.cz =) Byla bych Ti moc vděčná, chtěla bych to pro ní jako překvápko =)) Měj se fajn =))
-
ahoj napiš na email emcapoz@seznam.cz díkk papa si super
-
JJ Je nádhernej já ho miluu od prvního filmu kterj natočil!!MILUJU HO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ahojky Maty na výstavě sem měla bejt ale nebyla a ted´ toho hodně lituju když si tam byl ty!!!Sem tvoje velikááááááááááááááá fanynka!Jak to děláš že seš všude tak nádhernej?P.S.napíšeš mi svůj mejl na mejl vaneskaholopova@seznam.cz a písneš mi??děkuju mocinky pa Vaneska! *16* *16* *14* *14* *14*
-
Výstava byla úžasná!!! Sice jsem se k vašemu stánku nedostal, ale ségra si dva kousky přinesla *3* . tak zase za rok *4*
-
Maty, neuděláte si s vašima zase výlet do Příbrami? Zveme Vas 10.9.cely den a 11.9. dopoledne na vystavu NOŽE 2011. Vloni jste s Aničkou vyřezávali jablíčka, letos v tom samém pořádáme soutěž. Moc rády vás uvidíme. Simča a Simona Šediva
-
Taky ještě dodatečně přeju všechno nejlepší!!! Ať tě hodně vídáme a slýcháme!
-
Re: Díky!
Ahoj, byla jsem na dovolené, tak opožděně přeji všechno nejlepší k 15 narozeninám :) -
Díky!
VŠEM MOOOC DÍKY ZA PŘÁNÍ K NAROZKÁM! Matyáš *1* -
přání
Všechno nejlepší k narozeninám!!! -
Re: Podobnej malýmu harrymu
Byl, hned jak jsem ho viděla, tak jsem si říkala, že je to snad on :) Jinak přeju mu všechno nejlepší!:) -
Přání k narozkám
Všechno nejlepší k narozkám,hodně zdraví,úspěchů v herectví a ve škole. :) -
Podobnej malýmu harrymu
Když jsem v Harry Potterovy 7 v tý druhý části viděla po tom o těch 19 let později Harryho syna tak mu byl Maty trochu podobnej ne?:) -
Happy Birthday!
Všechno nejlepší!:-) -
Narozky
Všechno nejlepší k tvým 15narozkám,přeje pohanka(Vašek) -
narozky
všechno nejlepší k tvym 15tinam ti přeje Petra -
Re: Re: Re: ....
neni, už neni moc malej :) -
aaaaaa
je nej nej nej krasnaj klucina *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* -
Klííííd!!!
Jejdamane lidi uklidněte se!! Tohle má být diskuze o Matyášovi, ne o Vás!! Přestaňte si tu laskavě nadávat za své názory, ať jsou jakékoli (jen tak mimochodem, když už někdo napíše, že je Matyáš debil - čemuž tady stejně nikdo nevěří, nikoho tím nepřesvědčí o Matyášově osobnosti!)Musím říct, že je tohle první stránka, do které přispívá i ta celebrita, o které to je, a to je bomba!!! Díky moc za Tvoje vyjádření, Maty!! *14* Jestli Tě to neurazí, můžu se zeptat, jestli je nějaký důvod, proč jsi tak docela malý? Neber to prosím jako urážku, já jen, že je mi taky 14 a měřím stejně jako ty, ale celá naše rodina má normální výšku, takže u mě to žádný důvod asi nemá (škoda *1*). Dík moc.. Jsi fakt super herec a strašně ráda bych se s tebou někdy potkala (pochybuji, že bych byla jediná, ale.. *1*)!!! A všude Ti to fakt moc sluší! *1* *14* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: poptavka
Že je to ten s tou pěknou fotkou z vlaku?