Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dotaz

Jak ses dostal ke divadlu?
  • Matyášovi

Ahoj Matyáši chci se tě zeptat, že či v představení DONAHA! budeš hrát i 4.6. v divadle protože tě moc obdivují a chci tě vidět hrát a chci vedět, že či tam budeš. *3*
  • Matyáš

Das mi pls email *3*
  • Matyáš

Matyáši moc dík za tu agentůru *4*
  • Matyáš

Matyáši moc dík za tu agentůru *3* *4* *4*
  • Matyaš

Matyáši prosimtě napiš mi nějakou tu agentůru na mail (vaclav.ku2006@seznam.cz)Matyáši už se těšim až mi napíšeš na mail *4* *1* *4*
  • agentura+......

Reakce:
    Autor: Matyáš - 15.03.2008 10:37 Oznámkuj jako ve škole
    Titulek: Re: Jaro2008 Průměrná známka:5.00 1 2 3 4 5
    Teď budu točit pro ČT televizní film s Jitkou Scneiderovou a J. Langamjerem. Jinak nic většího . Kolik je sestřence?

Hele je jí 12,takže v pohodě a chce bejt jednou na kriminálce a chytat vrahy *1* *1* *1* *1*

Prosimtě četl jsem tady v příspěvcích něco o tý agentuře, pošli mi pls na maila nějaký adresy,já to nějak proštuduju.

Jo jinak Mr.GS to bylo docela hustý,občas bylo vidět že na tebe vytáhli něco cos nečekal, ale na to kolik ti je, jsi to zmáknul *3*

Tak až budeš mít trochu free time, tak mi to pls pošli, díkes a měj se
  • Matyaš

Matyaši už se těšim až mi napíšeš nějakou tu agentůru na mail promin za ten špatný mail *3* *3* *4* *4*
  • Matyaš

Matyaši promin napsal jsem špatný mail napiš mi teda prosim tě tu agentůru dík vašek *4* *4*
  • Re: Matyas

Vašku tvůj mail se mi vrátil jako neexistující adresa. Tak nevím kam ti mám odepsat. Matyáš *4*
  • .

Je fakt dobrej herec...Trochu mi připomíná Tomáše Holého...kéž by z Matyáše byla taky taková legenda,moc bych mu to přála akorát dopadnou by měl líp něž Tomáš :(

*3*
  • Re: Re: nikola

*3* *3*
  • Re: nikola

Čau Honzo, dik.
    Mě odepsal i na e-mail
    *3* Zatím čus!! *5* *3* *1*
  • nikola

a tobě odepsal? :-):-)(jinak dobře se s tebou keca) *1*
  • Poslední super vtípek

Babička říká Pepíčkovi: "Pepíčku, ty jsi mi ale podobný." Pepíček běží za maminkou: "Maminko, babička mě straší." *1* *4*
  • super vtípky

Pepíček zlobil a maminka ho zavřela do kurníku.Pepíček rozhořčeně volá na maminku: "Maminko, jestli si myslíš, že začnu snášet vajíčka, tak se šeredně pleteš!"

Pepíček přijde do školy a pláče.Paní učitelka se ptá:"Co se ti stalo Pepíčku?" Tatínek se mě v noci ptal, jestli spím ,já řekl pravdu ,že ne a on mě zbil.Tak už neplač a až se tě tatínek zase zeptá tak mlč a on bude myslet,že spíš a nezbije tě.Tu noc se tatínek opět zeptá:"Pepíčku
    spíš?" Pepíček mlčí.Tak mámo konečně jedem na to. Pepíček vyskočí z postele a zakřičí:"Kam jedete já chci jet s váma?!"
    *1* *4*
  • Další super vtípek

Paní učitelka se ptá dětí: " co by jste řekli, kdyby jste přišli k mému hrobu?", přihlásí se Anička:" tady leží má nejoblíbenější paní učitelka." "výborně, Aničko, dostaneš jedničku"...pak se přihlásí Honzík: " zde odpočívá nejhodnější paní učitelka", výborně, Honzíku, dostaneš jedničku"...pak se Pepíčkovi ztratí guma a on ji začne hledat. Paní učitelka odzkouší i ostatní žáky a pak vyvolá Pepíčka. Pepíček v tom najde gumu a říká: " tady leží, mrcha! " *1* *4*
  • A pro změnu další super vtípek

Pepíček, celý pobledlý, přijde do lékárny: "Máte nějaké prášky proti bolesti?"
    "A co tě bolí, chlapečku?"
    "Zatím ještě nic, ale tatínek si právě prohlíží moje vysvědčení."
    *1* *4*
  • Opět další super vtípek

Žaluje sestřička na Pepíčka: "Představ si, mami, Pepíček včera přišel do školy špinavý a paní učitelka ho za trest poslala domů."
    "A pomohlo to?"
    "Pomohlo, dnes přišla špinavá celá třída."
    *1* *4*
  • Další super vtípek

Přiběhne Pepíček k mamince a říká: "Mami táta se oběsil a visí na půdě". Když maminka vyplašeně vyběhne schody na půdu, zavolá Pepíček: "To byl vtip, táta visí ve sklepě!" *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit