-
Matyas
Ahoj matyasi pls nemoh by sis udelat skype nebo icq byla bych moc rada kdyby si si ho udelal mam te moc rada a sem tvoej nej. faninka a chtela bych s tebou chodit to yb asi neslo co psl napis mi zpatky *3* *14* *14* *14* *1* -
...
paaani tak Matyáši ty máš fakt veľký fan-club...asi si ešte na mňa pamatáš ja som tá zo Slovenska *1* *1* ...inak mynule som ťa videla pri divadle na Vinohradech a úžasne hráš v divalde ide ti to fakt dobre.. na to že más 11 si super..ani ja to tak nezvládam ako to ty zvládaš *1* *1* -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši dik že mi napíšeš na email. Nemohla bych se s tebou někdy setkat nebo si s tebou zahrát v nějakém filmu nebo v divadle??? Moc tě o to prosím protože je to můj životní sen *9* . Prosím zeptej se!!! *3* Už se nemůžu dočkat až mi napíšeš!! *14* *14* *1* *3* *15* -
Re: ICQ
Icq nemám, na mail napíšu. Matyáš *4* -
Re: Matyáš Valenta
Ahoj Nikolo! Moc dííík, napíšu ti na mail. Matyáš *4* -
Re: matyáši
Díííík *3* . Holku teď nemám, jenom kámošky *3* . Matyáš *4* -
Re: matyas
Icq ani skype nemám, písnu na mail. Matyáš *4* -
Re: zdeněk
Tak přijď na Donaha *3* V čem hraješ ty? Maty *4* -
Re: Vzkaz pro Matyáše
Díky moc! Já si nemyslim, že jsem nějak moc slavnej. Takže v pohodě *3* Mr. GS mi dalo zabrat. Vůbec jsem nevěděl dopředu na co se budou ptát. Tak jsem rád že se to líbílo. Maty *4* -
Re: Jaro2008
Teď budu točit pro ČT televizní film s Jitkou Scneiderovou a J. Langamjerem. Jinak nic většího *9* . Kolik je sestřence? *1* *1* -
Re: ahoj
No nazdar nestřenko *15* Máma vzkazuje, že přijedme hned jak to půjde *3* ale prej to znáš *3* *3* Pozdravuj Nikolku. Maty -
Re: Matyáš Valenta
Odepíšu všem. Díky *4* Matyáš -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši baví tě být hercem??? Opravdu bych se s tebou chtěla někdy vidět nebo si zahrát v nějakém filmu. Nevíš jestli někde není nějakej konkurz pro děcka který by si moc rádi zahráli v nějakém filmu????? *9* Prosím písni mi na email!!! *14* *9* *3* *3* *1* -
Pro Matyáše
Ahoj matyáši ty si skvělej herec, ale hlavně dobrej kluk *14* chtela by sem se s tebou nekdy videt *14* PROSÍM Je mi 11 let a ty jsi o cca 2 měsíce starší
Mockrát dík (odepis mi prosim na e-mail) -
Re: Re: robim
Ahoj robime moc tě prosím nedal bys mi Matyášův email???? Moc tě prosím!!!!!! *9* *9* *3* *1* -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši seš moc dobrej herec a moc pěknej kluk.Jak si se stal tak slavným??? Kdybyste někdy potřebovali nějakou desetiletou holku do nějakého filmu tak mi prosím písni. Moc tě prosím napiš mi na email!!!! *3* *9* *1* *1* *14* *14* *3* -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši!!!!!!! Jsem tvoje největší fanynka!!! Ani nevíš co bych dala za to abych tě někdy viděla na vlastní oči *9* nebo si s tebou zahrála v nějakém filmu!!!! Dokonce by mi stačilo kdybys mi napsal na e-mail!!!! Napiš!!!!!!! Tak ahoj hvězdo!!!! *14* *14* *1* *1* *15* -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši seš fakt ten nejlepší herec na světě.Jednou bych chtěla být jako ty!!!!!!! Moc tě prosím nenapsal bys mi na e-mail? JSEŠ PROSTĚ NEJ HEREC!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *1* *1* *3* -
matyáši
matyáši jsi prima kluk *14* a tak jsem se chtela zeptat jestli maš holku *7* *1* *1* *3* *5* *4* *14* *3* *15* *14* *14* *14* -
matyas
ahoj matyasi ja sem terka strasen se mi libis prosim neposlal by si mi tvoej icq nebo skype jestli mas napis mi prosim an e-mail byla bych mooooc rada pa zdravi Terka