-
zdeněk
ahoj já jsem zdeněk kalvoda hraju v některích reklamách ale né moc a hraju v divadle na vinohradech mohli bychom se setkat *8* *1* -
Vzkaz pro Matyáše
Ahoj Matyáši,jak se máš? Seš opravdu skvělej dětskej herec. Jsem tvůj velkej fanoušek. Mam tě úplně nejraději. Jaký to vůbec je být slavnej? Zrovna včera dávali pořad Mr.GS,kde jsi byl jako vzácný host. Moc ti to tam slušelo. Ten pořad jsem si i natočil. Pořád ses tam jenom usmíval a bylo to velmi roztomilé *1* *1* . Měj se hezky,zůstaň i nadále tím skvělím klukem a určitě mi odepiš. Budu se těšit. Pa -
Re: Re: Re: Re: Matyáš
ahoj maš mail?ja vim že me neznaš *9* -
Čus Matyáši prosím te máš icq?jestli jo nenapsal bych ho mi na mail? *3* -
Jaro2008
Nazdar ty malá hvězdo. Koukám že tady máš mega fanclub *1* *1* ,si za chvíli budeš muset udělat vlastní stránky *5* .
Copak se bude toščit na jaře a v létě 2008 ??? Raf´táci byla pecka, v gymplu ses neobjevil, tak jsem zvědavej jestli se na něco podobnýho mužem těšit.
Kdyžtak písni na mail jestli je to nějaký tajný.
Měj se, moje malá sestřenka je z tebe uplně odvařená *1* *1* *1* *1* *1*, tak bacha na ni *1* -
Film
Jak ses dostal do filmů?Docela mě to zajímá. -
ahoj
Ahoj bráchanče,prosim tě,vyřiď mámě že už je po NOvym roce a že už byste mohli konečně přijet k nám na tu návštěvu *3* .Pa a pozdravuj Aničku a pány rodiče *14* -
Napiš
Napiš mi někdy na mail, please. *14* -
ahoj
Ahoj Matyáši jsi fakt dobrej hlavně v Rafťákách! *15* -
Re: Re: robim
Tak já vám písnu oběma. *3* -
Re: Matyáši
No chtěl bych dělat režii, takže gympl a pak FAMU. Ale taky mě dost chytlo divadlo, tak asi režii na DAMU *3* *1* -
Re: robim
ne ja bych ho taky chtel moc ,protoze je nej herec na svete inac maty pls napis mi na meil ahoooooooj ses muj idol *1* *1* -
Matyáši
Ahoj uz jsi uvazoval na jaku strednu skolu jse chystas?ci na konzervatorium nebo ne.....?hrozne mne to zajima....prosim odepis.... *3* -
robim
Ahoj robine dal ti maty jeho mail?????prosim ked jo tak bys mi ho nedal????prosim prosim......INAC AHOJ MATY SI FAKT SUPR HEREC SI MUJ IDOL A STRASNE TA OBLUBUJEME V NASI RODINCE A HLAVNE JA JSEM TAKY ZAVYSLAK ZETA MAM AJ NA MOBILU AKO TAPETU....JESTE SI MUSIM ZOHNAT TAPTU A BUDE SUPR!!! *3* -
Matyáš
Ahoj Maty u nas na Slovensku si fakt velka hviezda a hlavne u nas doma :-D si fakt super a dost sme sa z teba nasmiali v raftakoch uz sa tesime na novy film kde hraaas.....priala by som si sa s tebou zoznamit fakt priala..prosiiiiiim odpis *4* -
Re: newim
Čus Dany, dííííky *3* a po svátcích u skříňky *1* *1* *4* -
Re: newim
TO MAS DOBRY ZE MUZES MATYASE VIDET NEKDY *9* -
newim
cus mates doufam ze se zitra uvidime zase rano ve skole u skrinky joo a abych nezapomela moc ti fandim jsi moje zlato *5* *14* -
to je tvoje ségra a ona s tebou hraje i v jinych filmech a taky mas dnes volno kvuli stavce a suprove hrajes *3* -
das mi pls email