Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Matyáš

Jo, teď se tam budu zase objevovat víc a taky tam se mnou hraje moje malá ségra. Hraje EMU, která zatím nemluví. Tak se měj, čau a díky.
  • Re: Re: Matyáš

určitě dam vědět a kouknu se nato ,ale myslim si ze to bude supr s tebou a v ulici se ted zase asi objevis kdys ti bude deda delat udrzbare tak at se dari zase napis ahoj ROBIN *1*
  • Re: Matyáš

No čas fakt nemám. Teď budu navíc hrát v divadle na Vinohradech v komedii Donaha.A v televizi (na ČT) půjde asi v zimě komedie Kája a Zabi, tak na to koukni a dej vědět jak se ti to líbilo. Dost jsem se při natáčení vyřádil *1*
  • Matyáš

Ahoj koukam ze opravdu nemas moc cas na comp ale chci se te zeptat tocis nejakou komedii *3* a porad koukam na raftaky jsou bomba s tebou bez tebe byto bylo takovy chudy bez vtipu. *3*

S tebou to bude super

ahoj ja ti chci rict ze s tebou jsou filmy skvely mi sme si podobny ja jsem rak a hraju rok tenis jako ty dnes mam narozky tak bych mel nejvetsi radost kdybys ses zeptal jestli nejaka volna role pro mne byl by to nejlepsi darek na svete ahoj Robin. *3*

ahoj s tebou jsou filmy prosre skvely mi jsme si trochu podobny ja jsem rak a hraju taky tenis rok jako ti dnes mam narozky rad bych si s tebou zahral ve filmu pls zeptejse byl byto pro mne nejlepsi darek na svete. *3*

ja ti chci rict rad bych si stebou zahral ve filmu mam dnes narozeniny kdybys mne rekl a mohl bych si zahrat byl byto nejlepsi darek na svete pls *3*

s tebou jsou filmy vzdy skvely vcera jsme se skolou byly na filmu Maharal je to proste super ja ti chci rict ze taky hraju tenis taky jsem rak.jenom jsem o rok starsi ti hrajes zavodne nebo rekreacne ahoj tvuj obdivovatel Robin *4*
  • Re: Matyáš

Zrovna točím s režisérem Maharalu Pavlem Jandourkem takovou komedii pro ČT. Pracovní název je Kája a Zabi a bude to trochu scifi. Z počítače mi vyleze česká Lara Croft *1* Natáčení je super. Snad se to bude líbit i tobě *3*
  • Re: Re: jsi super

Maty nemas zaco ja bych si chtel zahrat v nejakem filmu s tebou neslo by to?strasne se mne libi raftaci a maharal ulici sleduju kazdy den tak bych si to chtel zkusit kdystak mi napis na e-mail ahoj robin *5*
  • prosim

Prosim šel bys Matyáši tedy když zrovna budeš mít čas na moje webové stránky www.kitikat.blog.cz jo a zanechal bys tam nějaký e-mail.Tak čau a dík. *1* *1* *3* *4* *5* *15*
  • prosba

Ahoj Matyáši nemohl by ses zeptat nějakého režiséra jestli by sem nemohl hrát v ulici tak mi prosimtě odpověz na e-mail.Dík. *1*
  • Re: matyas

Icq fakt nechystám, sorry *9* . Nemám na comp vůůůbec čas. Točím Zdivočelou zemi a za pár dní komedii do TV. *3*
  • Re: jsi super

Robine díky za chválu! To potěší. *3*
  • prosim please

ahoj dal bys mi tvuj e-mail prosim chtel bych si stebou psat jsi muj idol *15*
  • Re: Re: prozba

moc je to bomba jaky mas e mail ahooooooooooj maty *3*
  • Matyáš

ahoj moc se mi líbí tvoje filmy tocis nejakej ahoj *3*
  • nejlepsi herec

jsi nejlepsi herec jo ,proste raftaci i maharal by se bez tebe neobesli das mi cislo ,jestli ne chapu ahoj *3*
  • jsi super

ahoj maty jsi super herec fakt lepsi neni jsi muj idol proste jsi bomba pls odepis *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit