-
Čawkii!!!=)
Čawkii Matyáši!!!No já nvm estli to seš ty kdo tady odpovídá,bo někdo jinej,ale tak sem se nudila,že sem se rozhodla ti napsat no.. Tak jak se máš??=D A jaký byly Vánoce a jak se těšíš na Silvestra??(Pokud si to nečteš a už je po něm..=D)
No hele dyž budeš chtít tak napiš na mail,mám jich víc=D: jursova5@seznam.cz,Jursi-i-i-ik@ema il.cz,
nebo třeba mám eště Sajushka@email.cz..
No aspoň si můžeš vybrat..=D ;) Tak se teda zatím měj,čawkii!!!=)*BYE* *1* *1* -
Ahojky Maty na výstavě sem měla bejt ale nebyla a ted´ toho hodně lituju když si tam byl ty!!!Sem tvoje velikááááááááááááááá fanynka!Jak to děláš že seš všude tak nádhernej?P.S.napíšeš mi svůj mejl na mejl vaneskaholopova@seznam.cz a písneš mi??děkuju mocinky pa Vaneska! *16* *16* *14* *14* *14*
-
A přeji hodně natočených dobrech filmů *4* *3*
-
JJ Je nádhernej já ho miluu od prvního filmu kterj natočil!!MILUJU HO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
matyášovi
Ahoj Matyáši.Jsi fakt super a hraješ fakt skvěle. *14* Zjistila jsem že hraješ na klavír.Já taky a hraju divadlo.Na jakou školu chceš jít po základce? *4* Díky Majda -
-
Re: matyášovi
Po základce bych chtěl na gympl a pak režii - buď FAMU nebo DAMU. -
-
Re: Re: matyášovi
díky za odpověď !!! *4*
-
-
-
...
paaani tak Matyáši ty máš fakt veľký fan-club...asi si ešte na mňa pamatáš ja som tá zo Slovenska *1* *1* ...inak mynule som ťa videla pri divadle na Vinohradech a úžasne hráš v divalde ide ti to fakt dobre.. na to že más 11 si super..ani ja to tak nezvládam ako to ty zvládaš *1* *1* -
achojinky
čus maš icq?když jo tak napiš na e-mail kik99@seznam.cz diky
*5* *14* -
opravdu?
Ty jo to opravdu tady píše Matyáš Valenta nebo tu někdo za něho píše? *7* -
-
Re: opravdu?
Představ si že tady píše opravdový Matyáš Valenta!!!!!!!! *14* *3*
-
-
Matyášovi
Mocccc prosím napíšeš mi tvoje icq proooosím!!! Můj mail je kacka.bo@seznam.cz
*3* Ahoj mooc úspěchu přeje Katka -
ty brďo
Ty brďo tak to já se bůdú zotavovat týden nemyslel jsem si že tady píše takhle velká hvězda! A je tady možnost abych on sám odepsal?
*4* -
-
Re: ty brďo
To si piš že je!!!!!!!!!!!!! Když má čas
tak tu někomu odepíše!!!!! Představ si že
někomu i píše na e-mail!!!!!
*3* *3* *1* *15* *15* *3* -
-
Re: Re: ty brďo
jo já jsem se odvážil a napsal jsem tam někde dole *3* *3* jsem zvědav -
-
Re: Re: Re: ty brďo
Nato nepotřebuješ odvahu!!!!!
Neboj on nekouše!!!!!! Nemysli si že
odepíše hned!!! Taková hvězda nemá moc
času *1* Tak ti držím palce třeba ti to
vyjde!! *1* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ty brďo
Tak ti dekuju za povzbudeni jsi hodna.Aj já jsem zvědav či odepíše když jo dam vědět *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ty brďo
Tak dobře zatím čau *5*
( Uvidíš že napíše) *1* *3* *1*
-
-
-
-
-