-
matyáš
Matyáši nebudu tě tady nějak chválit apod. ale chtěla bych se zeptat jestli nebudeš hrát také někde jinde než v ulici.Jaké máš známky *7* -
-
Re: matyáš
Seriál Cukrárna. Půjde to asi od září na ČT. A připravuju se na další, ale to je zatím pššššt. Abych to nezakřik *4*
-
-
Napiš
Napiš mi někdy na mail, please. *14* -
Roztomilej :)
Maty, teď koukám na starý díly na archivu Novy, jsi tam ještě jako malej klučík a si hrozně roztomilej :) jak se bavíš s Bedřichem přes dveře...:):D pamatuješ si na to ještě? -
-
Re: Roztomilej :)
To já na to pamatuji *1* . Je to neskutečný, že už tam hraje tak dlouho. Maně pátraje ve své neexistující časové paměti, řekl bych tak 3 roky, že jo? Každopádně díky Ulici jsem si ho všimnul. Díky za ni *5* . -
-
Re: Re: Roztomilej :)
No mám dojem, že dokonce čtyři roky...ale jistě to nevím :( Jinak je to fajn mít možnost všechno si prohlídnout znovu a oživit si to :) -
-
Re: Re: Re: Roztomilej :)
čtyři a půl *4* Když to vidím, šílím *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Roztomilej :)
No; radši zase zapomenout na kalendáře *1* . Každopádně starý díly Ulice jsem viděl, když je kdysi opakovali na Nově; ehm, opakovat tenhle seriál... Ještěže je ten internet.
Rozhodně jsem počátkem července zhlídnul jeden díl Redakce; když to dávali prvně, vůbec jsem tě neznal a pak jsem skoro nevěřil, žes tam hrál; tak už to je samozřejmě ověřeno; jinak pěknej seriál to je. No a nejlepší z prázdninovýho TV opáčka s tvojí účastí byla povídka Loupežníci; to je nádhernej TV film - mohu vřele doporučit. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Roztomilej :)
ježiš Redakce. To bylo snad první role po reklamách! No to musela bejt pecka to teď vidět! Jště že mi to uteklo *1*
-
-
-
-
-
-
Čus Matyáši prosím te máš icq?jestli jo nenapsal bych ho mi na mail? *3* -
-
Re: ICQ
Icq nemám, na mail napíšu. Matyáš *4*
-
-
Ahoj strašně si se mi líbil v raftácich ty tvoj kousky ty byli hustý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a moc se mi líbíš v ulici dobře to tam hraješ a jak vůbec umíš hrát na tu el.kytaru to si hrál tynebo to je počítačově
-
Si dobrej herec líbí se mi tvoje role v Ulici a v Rafťácíh a si moc heskej
-
Vzkaz pro Matyáše
Ahoj Matyáši,jak se máš? Seš opravdu skvělej dětskej herec. Jsem tvůj velkej fanoušek. Mam tě úplně nejraději. Jaký to vůbec je být slavnej? Zrovna včera dávali pořad Mr.GS,kde jsi byl jako vzácný host. Moc ti to tam slušelo. Ten pořad jsem si i natočil. Pořád ses tam jenom usmíval a bylo to velmi roztomilé *1* *1* . Měj se hezky,zůstaň i nadále tím skvělím klukem a určitě mi odepiš. Budu se těšit. Pa -
-
Re: Vzkaz pro Matyáše
Díky moc! Já si nemyslim, že jsem nějak moc slavnej. Takže v pohodě *3* Mr. GS mi dalo zabrat. Vůbec jsem nevěděl dopředu na co se budou ptát. Tak jsem rád že se to líbílo. Maty *4*
-
-
přání
Milý Matyášku
Všechno nejlepší k tvým narozeninám. *4* *4* -
škoda že není muj bratr
-
zdeněk
ahoj já jsem zdeněk kalvoda hraju v některích reklamách ale né moc a hraju v divadle na vinohradech mohli bychom se setkat *8* *1* -
-
Re: zdeněk
Tak přijď na Donaha *3* V čem hraješ ty? Maty *4*
-