Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • matyáškovy

ahojky matyáši jak pak se máš? máš icq jen tak se ptám a email? napiš jestli máš email :lucikspicik@seznam.cz *3*
  • patrik_pce

Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet

Ahoj lidi: POZOR" Holka na teto strance OSOBNOSTI.CZ PŘEZDIVKA nikola007 zveřejnila a utělala ICQ pod Jmenem: Mboy Matyáš Valenta ICQ čislo 424504316
    piše za Matyáše Valentu na tomto ICQ Matyáš Valenta nemam ICQ zistil jsem to tak že mam na to lidi a nechal jsem to prověřit znamim internetovym kamaredem kteremu je asi 31 let tak jestli vam ta holka bude nabizet toto ICQ tak si ho neberte to Matyáš Valenta nema ICQ Děkuju za velké pochopení *13* *13* *13*
    • Re: Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet

Dej si pozor co píšeš!!Akorát tu zase děláš zmatek Nikola bi tohle nedělala a za 2.kčemu bi ji to bylo neni uboha jako ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *7* *7*
    • patrik_pce

Re: Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet

Ahoj lidi: POZOR: STALO SE NEDOROZUMĚNI.
      nikola007 nepiše za Matyéše Valentu na ICQ ale pie někdo jiny tak se vam omlouvam zistim kdo piše za Matyáš Valentu a dam vam věťet a někdo piše za Matyš Valentu na osobnosti.CZ tak si na to davejte POZOR . Děkuju za velke pochopeni *13* *13* *13* *13* *13*
      • jansovka

Re: Re: Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet

hele tak sorry ale když tomu nevěříte tak tomu něvěřte, tohle icq je Matyáše, Nikola si ho nezaložila, hlavně nevim k čemu by jí to bylo. Mě tohle icq dal i Matyáš osobně. tak se uklidněte.
    • Re: Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet

Tak hele já za něho nepíšu já jenom věřím že je to jeho icq víš...
  • HEZKÉ VELIKONOCE

Ahoj Matyáši, z toho, že Tě tady někdo pomlouvá si nic nedělej-asi mají jen nízké sebevědomí a závidí. Jinak mě se tvé herecké výkony líbí, jseš fakt talentovanej! Veselé Velikonoce a nezapomeň vyšupat ségru *14* Tereza
  • Zzzzávyst

na tech fotkách si sexy :D
    • hudy

Re: Zzzzávyst

Omlouvám se, smázla jsem ti to omylem, chtěla jsem ti původně odpovědět, navíc to tu bylo zbytečně 2x - ale aspoň máš možnost napsat to znova bez těch příšerných hrubek (zejména vyjmenovaná slova ti dělají potíže, že?) Když už, tak závist!!
      hudy
  • Matyáš

Ahoj Maty u nas na Slovensku si fakt velka hviezda a hlavne u nas doma :-D si fakt super a dost sme sa z teba nasmiali v raftakoch uz sa tesime na novy film kde hraaas.....priala by som si sa s tebou zoznamit fakt priala..prosiiiiiim odpis *4*
  • robim

Ahoj robine dal ti maty jeho mail?????prosim ked jo tak bys mi ho nedal????prosim prosim......INAC AHOJ MATY SI FAKT SUPR HEREC SI MUJ IDOL A STRASNE TA OBLUBUJEME V NASI RODINCE A HLAVNE JA JSEM TAKY ZAVYSLAK ZETA MAM AJ NA MOBILU AKO TAPETU....JESTE SI MUSIM ZOHNAT TAPTU A BUDE SUPR!!! *3*
    • Re: robim

ne ja bych ho taky chtel moc ,protoze je nej herec na svete inac maty pls napis mi na meil ahoooooooj ses muj idol *1* *1*
      • Re: Re: robim

Ahoj robime moc tě prosím nedal bys mi Matyášův email???? Moc tě prosím!!!!!! *9* *9* *3* *1*
      • Re: Re: robim

Tak já vám písnu oběma. *3*
  • Matyáši

Ahoj uz jsi uvazoval na jaku strednu skolu jse chystas?ci na konzervatorium nebo ne.....?hrozne mne to zajima....prosim odepis.... *3*
    • Re: Matyáši

No chtěl bych dělat režii, takže gympl a pak FAMU. Ale taky mě dost chytlo divadlo, tak asi režii na DAMU *3* *1*
  • .o.O.o.

Zjistil sem, že nejlepší přítel se pozná podle toho, že když mu řeknete ''někoho jsem přejel'' on vám odpoví ''tak kam ho zakopem'' ....
  • jansovka

...

Mám dotaz, kterej chytrolín to zas vymyslel, nebo jak jste k tomu přišli??? Fakt si myslíte, že Nikola nemá co dělat aby psala vzkazy za Matyáše?. *13*
    • matyas

Re: ...

čus, chodíš ještě na Donaha, když tam teď Nika neni?
      • jansovka

Re: Re: ...

Ahoj, no jasně že chodim, jdu ve čtvrtek. Hraješ ty nebo Kuba?
  • ahoj Matyáši

ahoj Matyáši, koukal jsem se na ruský servry a mohu říci, že jsi v Rusku moc populární *3* , ale proč ti píšu, chtěl bych o tobě napsat krátký článek/rozhovor. Pokud by byla možnost rád bych se s tebou kontaktoval. Ozvy se kdyžtak na martinjandaml@seznam.cz děkuji
    • Já chci taky rozhovor!

Tedy nevím, který prazvláštní list už klesnul tak hluboko, že zaměstnává lidi, již nejenže se neobtěžují s velkými písmeny, ale myslí si, že ozvy se (jako tvar slovesa ozvati se) se píše uvedeným způsobem a srdeční budou nejspíš ozvi...
      • Re: Já chci taky rozhovor!

to neřeš, žiješ přece v 21.století a né někde v pravěku, ne??
        • Re: Re: Já chci taky rozhovor!

Ale stejně by ses aspoň moh zmínit, kam to chceš prásknout...
          • Re: Re: Re: Já chci taky rozhovor!

no tak dobře - prásknu. Píšu pro několik internetových magazínů a pro nějaké zahraniční noviny (příklad: The Pyramids, Zeitung press a další)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit