Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Matyášovi

Ahoj Matyáši jaký je tvoje pravý icq moooc prosím napiš miho už předem děkuji a měj se mooc fajn AHOJ Katka *3*
  • Ahoj

Ahoj a kdyžtak můj email je kacka.bo@seznam.cz si moooc dobrej herec na ulici se dívám když mám čas AHOJ Katka *1*
  • Matyášovi

Jemi 12 a mám pihy jako ty *1* vážně a docela hodně AHOJ Katka
  • ...

herec je to třeba dobrej ale v te ulici už moc ohranej já bychj ho zpíš vyděl v nějakym hystorickym a lepší jak miko Hughes stejně nidky nebude takže mi to je cajk :P http://www.youtube.com/watch?v=f-RN abuclm4
    • matyas

Re: ...

to by se mi taky líbilo!!
  • patrik_pce

Patrik

ahoj Matiaši ja bych chtěl sgtrašně tvoje ICQ nebo email moje ICQ je 436542809 a email je PatrikPecenka@sesznam.czt tak kdyby mohl tak mi napiš joo but na ICQ nebo na emailu na ICQ jsem furt každy den tak mi mužeš napsat ta ahoj *3* *3*
  • Maharal

Já by jsem chtěl, aby sme tady měli moře :DDDDDDDDDDDDDDDD
    • Re: Maharal

Ehm... Konečně k Maharalu jsem se už dostatečně vyjádřil v příslušném komentáři *3* .
  • patrik_pce

Patrik

Matiaši funguje ti ještě Profil matyas bez hačku ???
    • matyas

Re: Patrik

jj, bez háčku je můj profil.
  • patrik_pce

Patrik

ahoj Matyaši když tak mi napiš na email PatrikPecenka@seznam.cz *3* *4*
    • patrik_pce

Re: Patrik

ahoj matiaši ale prosim na 100 procent odepiš mi na mejl prosim ja ti strašně fandim a jse fakt fajny kluk ja se budu stěhovat do prahy na konci školniho roku tak se mužeme seznamit klidně joo ty určitě bydliš v praze tak prosim napiš mi na mejl PatriPecenka@seznam.cz tak se mi prosim ale fakt prosim ozvy joo ja ti hodně fandim v te Telivizi ti to hodně sluši jak se přestěhuju do prahy tak se mužeme sezmanit tak mužeme byt kamaradi joo tak ahoj a ozvy se na ten muj e mail *3* *4* *4* *4*
      • matyas

Re: Re: Patrik

já nebydlím v Praze, ale za Prahou.
  • 1 2 ...

jedna dvě, maty de, maty si de pro tebe ! xD
  • matyas

pro matyastuhacek

Už jsem tu dlouho nebyl a koukám, že je tu veselo! Vím, že mě všichni nemusej milovat a třeba si myslej že jsem kretén. I když mě vůbc neznaj. Ale proč si vymejšlíš že sem ti něco takovýho řekl!!!??????? To je dost úlet! To bych fakt kretén byl *1* Prsom tě a kde jsme se to potkali a já ti to řekl????
    • matyastuhacek

Re: pro matyastuhacek

Hele sorac lidi co sem tady řek,to mi tam napsala moje posraná ségra!já tě ve skutěčnosti miluju,seš super herec a to co se tady psalo tak toho si nevšímej,,,,sory kámo,seš borec :d,já to nepsal,sory čau! *1*
    • Re: pro matyastuhacek

Taky bych řekla, že si to vymyslel a je to pěkně ubohý...:/ já osobně si myslím, že tady, přes mail, online chat Novy i v televizi si fajn a nepřipadáš mi arogantní a nezdá se mi že bys někomu tohle řekl. Buď dál takovej jakej seš a nevšímej si takovejch blbečků co umí jen urážet *4* *3*
    • matyas

Re: pro matyastuhacek

prosim tě, ne prsom tě *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit