-
...
Jako lidi, co se s váma děje?V poslední době sem chodí čímdál víc lidí, co tady píšou jen urážky na Matyho.Nechápu to.Pokud ho nemáte rádi, tak sem prostě nelezte a neurážejte.Nepamatuju si, že by Maty někdy psal arogantní nebo povýšenecký komenty, tak proč to tady pořát řešíte? Nás nezajímají vaše výmysly, že ho znáte osobně a že je to debil.Já nesoudím podle někoho, kdo něco řekne. Udělám si obrázek sama, a vsadím se že takových je nás tady spousta.Takže nechápu, za jakým účelem to tady píšete. -
-
Re: ...
Tomáš naprostou pravdu,ale oni to neví. -
jj moje řeč.
-
-
pro matyáš
matyáši,možná kdyby ses narodil někde v USA nebo Británii a dostal by ses do Hollywoodu,tak by si možná už teď byl slavnej po celym světě (i když to asi velká většina herců) *1* vem si třeba herečku Dakota Fanning nebo Jimmyho Bennetta. *1* a myslim,že od nich nejseš ani tak daleko. *1* *1* *1* tak ať se ti daří, i tvojí sestřičce,mamince a tatínkovi.a,nauč se suprově anglicky a běž do Hollywoodu ať si zahraješ s Tomem Cruisem nebo Dakotou Blue Richards nebo Nicole Kidman nebo s Jimmy Bennettem. *1* *5*
jo a pokud potkáš Jakuba Štáfka tak ho pozdravuj *1* *1* *1* -
Velká trojka
čau,nedalo by se někde stáhnout Velká Trojka? Ja to ten den před prvnim dnem školy prošvihl,protože u nás hrála Aneta Langerová. Díky -
Maharal
http://fantasy-svet.net/?page=kb&c= film&id=9 :-) -
prosba
Ahoj Matyáši nemohl by ses zeptat nějakého režiséra jestli by sem nemohl hrát v ulici tak mi prosimtě odpověz na e-mail.Dík. *1* -
???
Ani jsem sem skoro nic nenapsal a už mi někdo - možná ze srandy - píše, že si také není jistý, že matyas zde je skutečně Matyáš Valenta. No, Matyáše neznám, a tak mohu soudit pouze z psychologického úsudku - a na internetu si člověk nikdy nemůže být jistý -, ale osobně bych dal 90% na to, že zdejší Matyáš není falešný. Navíc se tu vyskytují dva lidé, jimž skutečně věřím, že Matyáše znají osobně. Ještě jednou podotýkám, že můj názor vychází čistě z pozorování; pokud by se zde někdo za Matyáše vydával, nemohl by to být žádný blbeček, kterážto podmínka vylučuje skoro všechny typy lidí; možná zde máme nějakého hyperaktivního génia... -
-
Re: ???
njn a kdo sou ti dva lidi?? *9* *4* -
-
Re: Re: ???
To už si odhadněte sami.
-
-
-
prosim
Prosim šel bys Matyáši tedy když zrovna budeš mít čas na moje webové stránky www.kitikat.blog.cz jo a zanechal bys tam nějaký e-mail.Tak čau a dík. *1* *1* *3* *4* *5* *15* -
...
kiki mě stačilo když sem ho sylšel v teh rozhovorech na youtube a obrázek sem si udělal arogantně se vyjadřuje ale to z něj nejspíš děá ta televize a ldii mezi kterýma se pohybuje myslím si, že kdyby byl bez herectví mohl by byt uplně jiný než je ;)
Jinak přemýšlím že udělám PC hru Ulice ;) ale bude to mooooc práce a problémy budou s dabingem :P -
-
až bude tak mi jí pošli!
-
-
ale
nemůžu z toho jk tu dřv byli sami mali komenty a ted takový slohovky :D -
-
Re: ale
Čím to asi bude? *7*
Ale k Tvému příspěvku výše (jako dříve). Osobně jsem dost arogantní, takže v tom nevidím negativum (a nemohu), pokud to člověk nepřehání. jistý nadhled je v životě nezbytný *3* .
-
-
kdy to bude?
Maty, chtela bych se zeptat, kdy bude premiera filmu Pripad neverne Klary?