Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D

Ale mazec, jak tu tak čumim na ty příspěvky jak si tu vsici nadávaj a hádaj se no moc lidi a to má bejt budoucnost národa :P *15* *16*
    • Re: :D

Tak hledím, že v posledních dnech se to tu nějak zvrhlo *16* . No kdyby tohle byl vzorek budoucnosti národa, obávám se, že bychom ještě dopadli dobře *5* .
  • Je z tebe nádhernej kluk ! :))* Seš NEJLEPŠÍ :** znáš Vaška Matějovského nebo Helču Němcovou? :))
  • ahoj jak se ti hrálo v raftacich? *4*
  • Ahh

Už sem přihláááášen ble ble
  • i love you

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • prozba

ahoj Matyasi jak se mas mas icq??? a nechystas se tedka nekdy zase natocit nakej novej film a jak se ti hralo v raftacich s Jirkem Madlem a s Vojtem Kotkem?????? *3*
    • Re: prozba

Icq nemám, k počítači se dostanu málokdy *9* Pořád točím Ulici a seriál Zdivočelá země a taky se objevím ve Škole na výsluní. Od 15.2. bude v kinech film Mharal - tajemství talismanu. Tak na něj zajdi a napiš, jestli se ti líbil, jo?
      • Film

Jak ses dostal do filmů?Docela mě to zajímá.
      • Re: Re: prozba

moc je to bomba jaky mas e mail ahooooooooooj maty *3*
  • Bude nová řada Zdivočelé země

Náhodou jsem narazil na tuhle diskusi a myslím, že by se hodilo připomenout, že již zbývají dva poslední díly 2. řady seriálu Zdivočelá země, a tak se brzy dočkáme uvedení řady třetí, kde se mimo jiných skvělých herců objeví i Valentovi. Osobně doufám, že tato řada bude stejně dobrá jako předešlé a velmi se na ni těším.
  • hmm? ..

http://www.youtube.com/watch?v=rbCJ K0XQ_rc nice klip nice text
  • ulcie

Matyáši, já bych se tě chtěla zeptat, jestli v Ulici hraje ta herečka, která hrála tvojí(frantovu) maminku. Já strašně moc dílů nviděla a mám v tom zmatek, a v těhlech co sem tedko viděla neni tak jestli není mrtvá,když má ten AIDS . Díky a odpověZz prosiim *3*
    • dasha86

Re: ulcie

Není mrtvá, ve skutečnosti je Šárka Ulrichová v léčebně, tak ji museli dát ve štábu volno
    • Re: ulice

Matyáš to určitě bude vědět líp, ale obávám se, že tu postavu by jen tak nepustili; nezapomeň, že nikdo z okolí Matyáše se už dlouho neobjevil; prostě je tam hodně postav, a tak když má někdo volno, prostě se o něm nemluví; je to určitě dobré pro scénáristy i pro příběh.
  • no

určitě je rozdíl mězi jím, a nějakým negerskym hercem z holywoodu ale já bych ho rači vyděl jako režiséra vyrůstám v dnešní době mezi dnešníma lidma a návrhy a nápady na filmy by nemuseli bejt uplně špatný ale zase by se v tom nemusela stratit ta česká povaha a ten českej humor. pro mě je dobrá režiserka marie poledńáková.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit