Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • franta

Ahojky Maty,mám dotaz: bude někdy v Ulici vidět jak Fanda natáčí ten film? Mě by to jen tak zajímalo,jak takové natáčení filmu vypadá tak jestli to bude vidět.Díky moc za odpověď,vím,že toho máš moc, neva když odpovíš později...:-)
    • matyas

Re: franta

Zatím se nic takovýho netočilo a myslím podle textu, kterej mám, že ani nebude. Necháme se překvapit oba, jo *1*
      • Horšovský Týn

Ahoj Matyáši. To jsme já Mirka z Horšovkýho Týna, jak jsme soutěžily o zájezd do Disneylandu. Chci ti ještě poděkovat, jak si nám hodně pomohl bez tebe by jsme to nedaly. Hooooooooooooooodně moc ti děkuji.
        A taky jak jsi mě uklidněval hodně mi to pomohlo.
        Chtěla bych ti poděkovat i za naší školu.
        Mirka *4*
      • Re: Re: franta

*1* dobře *1*
  • matyas

pro "Evu"

Milá "Evičko", děkuju ti za podporu *1* a za pobavení. Strašně mě pobavilo, jak jsem trapnej, že se napodobuju *1* To je fkt bomba. Hele, čím je průhledný, že nemám jinde profil? Jestli mám, tak si všimni, že všechny infošky jsou okopírovaný z osobností. já psal o ofiko profilu. a ten prostě jinde NEMÁM. *13*
    • Re: pro

lol,matyášku *1* promin že jsem tě urazila... *1*
      • matyas

Re: Re: pro

neurazila! Rozesmála! fakt *1*
        • Re: Re: Re: pro matyáš

ahoj chtěla bych se zeptat jakk si na to přišel zhe chceš byt hercem?? a kde si začal? PS.odepiš *1*
          • matyas

Re: Re: Re: Re: pro matyáš

Začal jsem točit ve čtyřech letech.
          • Re: Re: Re: Re: pro matyáš

Matyho jeho rodiče zaregistrovali do castingové agentury tuším ve 2 letech...pochybuju že na to v tu dobu přišel :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro matyáš

Já ho neznám.Stačí mrknout na nějaký rozhovory *3*

měli ale nemaj :D mno to já už s tím asi nic nenadělám :D:D a ty asi tky nee :D:D

Škoda, to by měli *1* *1* *1* .

Mají tu rozhraní pro oznamování a mazání nevhodných komentářů???

ty vole někdo nemusí Matyáše znát aby věděl že to má už od 2..přemýšlej...KiKKinko, jestli to vůbec umíš :D *13*
          • Re: Re: Re: Re: pro matyáš

Myslíš, že na to přišel? Na to asi začal moc brzo *1* . Ale je dobře, že se tak stalo.
        • Re: Re: Re: pro

o to líp *1* Maty, promiň, omlouvá se, že jsem psala takový kraviny :D ..puberta víš..Fakt Maty promiň *4* i ségra mi promluvila do duše
          • majda1997

Re: Re: Re: Re: pro

No, tak ti to konečně došlo !!!
  • jansovka

pro Matyáše...

ahoj Matyáši.Nevim jestli si mě pamatuješ. v únoru jsi s námi byl nachvíli před divadlem v tý restauraci. já jsem od Niky Duchkový. tak jestli si vzpomeneš tak mi prosim na piš na e-mail tereza.jansovka@seznam.cz. díky moc a pozdravuj Niku až ji uvidíš. *4*
    • matyas

Re: pro Matyáše...

Pamatuju!Napíšu a Verču budu pozdravovat *3*
      • Re: Re: pro Matyáše...

matyasi chtela jsem ti rict jestli mas nakou holku rekni ja nemam kluka *9*
      • jansovka

Re: Re: pro Matyáše...

jj, dík a měj se *4*
  • NEVĚRNÉ KLÁRY

Matyáši ty si se do filmu PŘÍPAD NEVĚRNÉ KLÁRY učil texty po anglicky?
    • matyas

Re: NEVĚRNÉ KLÁRY

jj. Anglicky.
      • Re: Re: NEVĚRNÉ KLÁRY

A dalo se to naučit?
        • matyas

Re: Re: Re: NEVĚRNÉ KLÁRY

dalo *3*
  • Vypadá tak na 13
  • pro matayše

ahoj. v Maharalovi si působil docela pěkně. jestli chceš tak muzem pokecat tak mě kdyžtak napiš na mail svoje icq shell2@email.cz
  • fotky

Ahoj Maty nemohl bych si tady přispiet nějakými fotkami do fotogalerie?prosíím nějaký aspoň *3*
  • prosba :)

ahoj maty mohl by jsi mi prosim na mail s.k26@seznam.cz napsat icq?
    predem diky
  • prosba

ahoj Maty,mohl bys mi napsat přes e-mail KatyKor@seznam.cz prosím tvoje icq?? díky a měj se *3* *3* *3*
  • Velká trojka

Ahooooooooooj Maty ve Velké trojce si byl úžasný mooc ti to tam slušelo*3* *1*Kterou scénu z toho máš nejradši??? A jaký to bylo??A jak bylo na večírku Ulice a u moře??????Tak ahoj a prosíím odpověz... *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit