-
franta
Ahojky Maty,mám dotaz: bude někdy v Ulici vidět jak Fanda natáčí ten film? Mě by to jen tak zajímalo,jak takové natáčení filmu vypadá tak jestli to bude vidět.Díky moc za odpověď,vím,že toho máš moc, neva když odpovíš později...:-) -
-
Re: franta
Zatím se nic takovýho netočilo a myslím podle textu, kterej mám, že ani nebude. Necháme se překvapit oba, jo *1* -
-
Horšovský Týn
Ahoj Matyáši. To jsme já Mirka z Horšovkýho Týna, jak jsme soutěžily o zájezd do Disneylandu. Chci ti ještě poděkovat, jak si nám hodně pomohl bez tebe by jsme to nedaly. Hooooooooooooooodně moc ti děkuji.
A taky jak jsi mě uklidněval hodně mi to pomohlo.
Chtěla bych ti poděkovat i za naší školu.
Mirka *4* -
Re: Re: franta
*1* dobře *1*
-
-
-
pro "Evu"
Milá "Evičko", děkuju ti za podporu *1* a za pobavení. Strašně mě pobavilo, jak jsem trapnej, že se napodobuju *1* To je fkt bomba. Hele, čím je průhledný, že nemám jinde profil? Jestli mám, tak si všimni, že všechny infošky jsou okopírovaný z osobností. já psal o ofiko profilu. a ten prostě jinde NEMÁM. *13* -
-
Re: pro
lol,matyášku *1* promin že jsem tě urazila... *1* -
-
Re: Re: pro
neurazila! Rozesmála! fakt *1* -
-
Re: Re: Re: pro matyáš
ahoj chtěla bych se zeptat jakk si na to přišel zhe chceš byt hercem?? a kde si začal? PS.odepiš *1* -
-
Re: Re: Re: Re: pro matyáš
Začal jsem točit ve čtyřech letech. -
Matyho jeho rodiče zaregistrovali do castingové agentury tuším ve 2 letech...pochybuju že na to v tu dobu přišel :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro matyáš
Já ho neznám.Stačí mrknout na nějaký rozhovory *3* -
měli ale nemaj :D mno to já už s tím asi nic nenadělám :D:D a ty asi tky nee :D:D -
Škoda, to by měli *1* *1* *1* . -
Mají tu rozhraní pro oznamování a mazání nevhodných komentářů??? -
ty vole někdo nemusí Matyáše znát aby věděl že to má už od 2..přemýšlej...KiKKinko, jestli to vůbec umíš :D *13*
-
-
Myslíš, že na to přišel? Na to asi začal moc brzo *1* . Ale je dobře, že se tak stalo.
-
-
Re: Re: Re: pro
o to líp *1* Maty, promiň, omlouvá se, že jsem psala takový kraviny :D ..puberta víš..Fakt Maty promiň *4* i ségra mi promluvila do duše -
-
Re: Re: Re: Re: pro
No, tak ti to konečně došlo !!!
-
-
-
-
-
pro Matyáše...
ahoj Matyáši.Nevim jestli si mě pamatuješ. v únoru jsi s námi byl nachvíli před divadlem v tý restauraci. já jsem od Niky Duchkový. tak jestli si vzpomeneš tak mi prosim na piš na e-mail tereza.jansovka@seznam.cz. díky moc a pozdravuj Niku až ji uvidíš. *4* -
-
Re: pro Matyáše...
Pamatuju!Napíšu a Verču budu pozdravovat *3* -
-
Re: Re: pro Matyáše...
matyasi chtela jsem ti rict jestli mas nakou holku rekni ja nemam kluka *9* -
Re: Re: pro Matyáše...
jj, dík a měj se *4*
-
-
-
NEVĚRNÉ KLÁRY
Matyáši ty si se do filmu PŘÍPAD NEVĚRNÉ KLÁRY učil texty po anglicky? -
-
Re: NEVĚRNÉ KLÁRY
jj. Anglicky. -
-
Re: Re: NEVĚRNÉ KLÁRY
A dalo se to naučit? -
-
Re: Re: Re: NEVĚRNÉ KLÁRY
dalo *3*
-
-
-
-
Vypadá tak na 13
-
pro matayše
ahoj. v Maharalovi si působil docela pěkně. jestli chceš tak muzem pokecat tak mě kdyžtak napiš na mail svoje icq shell2@email.cz -
fotky
Ahoj Maty nemohl bych si tady přispiet nějakými fotkami do fotogalerie?prosíím nějaký aspoň *3* -
prosba :)
ahoj maty mohl by jsi mi prosim na mail s.k26@seznam.cz napsat icq?
predem diky -
prosba
ahoj Maty,mohl bys mi napsat přes e-mail KatyKor@seznam.cz prosím tvoje icq?? díky a měj se *3* *3* *3* -
Velká trojka
Ahooooooooooj Maty ve Velké trojce si byl úžasný mooc ti to tam slušelo*3* *1*Kterou scénu z toho máš nejradši??? A jaký to bylo??A jak bylo na večírku Ulice a u moře??????Tak ahoj a prosíím odpověz... *3* *4*