Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahooooj Matyáši

Ahoj Matyáši.Připadá m kdyby jsme byli my dva kamarádi.Hrozně se mi líbíš.Jsi krásný.Myslím si že se znám několik let,ale blbé je že jsme od sebe daleko.Chtěla bych být herečkou chodím do dramatického kroužku.Hraji na klavír.Vůbec nemáš čas na počítač že?Natážení,divadlo....Jen tak dál když chceš být režisérem jsem četla na internetu.Moje máma se jmenuje také Margita je také sestřička.Můj táta je kuchař.Moc se mi líbíš zbožnuji tě.Na všechny filmy kde si hrál na všechny jsem se dívala.Jsi šikula.Měj se hezky jdu na klavír.Je to blbý jestli chceš pozdravuj tvoji maminku a tatínka.Jen tak pro zájímavost zdálo se mi že jsme byli s polečně s tvoji sestrou Annou v Praze na jezdících schodách ,byl to super sen!!Ahoj Sabča. *15* *15*
  • Pomozte

Tady je diskuze o Matyáši Korvínovi *7*
    • Re: Pomozte

Ne o Matyáši Valentovi
      • Re: Re: Pomozte

O Aleši Valentovi? Tak to je super, jak se mu vede?
        • lodmajn

Re: Re: Re: Pomozte

ty asi moc neumíš číst co??? ona ti napsala že je tu MATYÁŠ VALENTA ne ALEŠ!!!
  • Všechno nejlepší k svátku
    • matyas
      Díky za přání *3*
  • Lukáš

maty ja ty přeju všechno nejlepši ktvím narozkám hodně štesti a zdrávi laski at se si spliň co si přeješ ad máš hodně holek at máš ve škole same jedníčky at máš hodně uspěhu ty přeje Lukáš
    • Matyáš

maty promíň jak jsem ty pcal tak jsem autora napcal matyáš Lukáš
      • dasha86

Re: Matyáš

hej nauc se poradne cesky
        • Re: Re: Matyáš

bez to říty vole a jestárej se
  • oj

od ceho je takovej podobanej.. *9*
    • Re: oj

To nevím ale mu to tak sluší *14* *3* *1* *3*
  • Narozeniny

Matyáši všechno nejlepší a zdraví k tvím narozeninám ať se ti splní každé přaní a ať
    ještě natočíš hodně filmu a ať máš více ocenění a hodně holek.vašek *4* *3*
  • vse nejlepsi

vsechno nejlepsi k narozeninam.promin, ze to je tak opozdene *8* .napis mi pls na mail.predem diky *4*
    • matyas

Re: vse nejlepsi

Dííky za přání, na mail napíšu. Matyáš
      • Re: Re: vse nejlepsi

ahoj,maty pls odepis mi na e-amil diky tam pokecame *1* jo tak cccuus *5*
  • dasha86

zdravim

tak jak si oslavil narozeniny? byly bohate darky *1* ? tak me tak napadlo, vim, ze jsou prazdniny, ale jak stihas a zvladas skolu, kdyz natacis serialy a filmy?
  • Matyáš

Čau Matyáši sry toto na icq ale to jsem nepsal já ale má ségra napsal jsem ti to i na icq ale nevím jestli si to přečteš a na e-mail nevím či ještě chodíš tak aspoň tu jsem to psal a promiň ale nebyl jsem to já....když tak na icq odepiš i když budu off jo?jak ne tak aspoň aby jsi to věděl kdo to psal...sestra tich číňanov hrála a ja stál za ní a pomáhal jí či že jen to k tomu... *9*
    • matyas

Re: Matyáš

Vůůbec neva, pokecáme na icq. čau.Matyáš

Čau Matyáši,
        líbí se mi na tobě ty tvoje pihy. Seš pihovatej i na zadku? *1*

Jo tak na icq....
  • franta

Ahojky Maty,mám dotaz: bude někdy v Ulici vidět jak Fanda natáčí ten film? Mě by to jen tak zajímalo,jak takové natáčení filmu vypadá tak jestli to bude vidět.Díky moc za odpověď,vím,že toho máš moc, neva když odpovíš později...:-)
    • matyas

Re: franta

Zatím se nic takovýho netočilo a myslím podle textu, kterej mám, že ani nebude. Necháme se překvapit oba, jo *1*
      • Horšovský Týn

Ahoj Matyáši. To jsme já Mirka z Horšovkýho Týna, jak jsme soutěžily o zájezd do Disneylandu. Chci ti ještě poděkovat, jak si nám hodně pomohl bez tebe by jsme to nedaly. Hooooooooooooooodně moc ti děkuji.
        A taky jak jsi mě uklidněval hodně mi to pomohlo.
        Chtěla bych ti poděkovat i za naší školu.
        Mirka *4*
      • Re: Re: franta

*1* dobře *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit