Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • annaradlova7

Narozky

MATYÁŠI,VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM.HRAJEŠ SKVĚLE! *3*
  • NAROZKY

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZKÁM,MATY! *1*
  • dasha86

takova malickost

Maty tak me napadlo, ty mas nejake pribuzenske vztahy s Radkem Valentou (hral Jindricha v Princezne ze mlejna)?
    • matyas

Re: takova malickost

Čau, s tím příbuzný nejsem a ani ho neznám osobně. Jenom z tý pohádky . Matyáš *3*
  • TOHLE NENI MATYÁŠ

Ahojky lidi!! Jednou sem se ptala Matyáška na to, jaký je jeho icq. 424504316 tohle icq však neni pravý. Zeptala jsem se h na jednu důležitou otázku a on ji nevěděl!! Matyášek je tu pravej ale možná, že vám někdy odpověděl ten hlupáček......Takže!!!!
    TOHLE NENI ICQ MATYÁŠKA!!
    424504316

PS: Maty prosím dáš mi svoje icq? Děkuju!!!
    • Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

tady chodi opradovy matyáš taj nevím proč piseš ze to neni opravdovy matyáš
      • Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

hele ty posloihej že si matyášovi pcala nakou otazky a on nani neodpovědel tak že to neni on
        zuzlišek a ty si maly parhant delibe neurážej matyáše Lukáš
        • Lukáš

ty magore jeden přestaň pcat za matyáše Lukáš
    • matyas

Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

Moje icq máš, ale když nevěříš, že jsem to já... tak si psát nemusíme. čau. Matyáš *13*
    • Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

Hele je to icq Matyáše,já ho mám a vždycky si s ním pokecám!!!!!!!Napsal mi ho i na mail a navíc ví to co může vědět jenom pravý Matyáš Valenta!!!!Takže tohle icq:424504316 je Matyáše Valenty!!! *3* Jo a jestli se můžu zeptat jaká byla ta otázka protože Matyáš nemusí vědět všechno!!!! *13*
      Jinak:Maty si nej nej nej herec!!! *14* *3*

Jo a já ho znám osobně

Je mi líto, že si to myslíš. Matyáš neuměl odpovědět na otázku, v jaký je agentuře!!! A to musí vědět. Jo a kámoška Petra Ziková má jeho icq!! A řeknu ti, že ona mi potvrdila, že neni jeho......Jo a pak sem s nim mluvila: hnusnej malej parchant, pak se mi přiznal že neni von!! Ale co ty ,,matyasi,,? Zcnes vsem chudakum taky lhat ze je tvoje a ze si mi nic nerekl??? Ses ubohej!!! Nikolo: Je mi tě líto *9* Opravdu si chudák, že si se nachytala!!! Ae reknu ti_: TEN TVUJ ,,MATYAS,, NENI PRAVEJ!!! PROSIM VER MI JE TO PRO TEBE NE PRO ME!!!

A ebo Nikola007 pise ten trapnej fajirek jak si rika matyas!!! A tim se chrani!!
        • Re: Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

Hele a teď tady tomu vůbec nerozumím!!!!!Takže kdo je kdo?!?!?!?!?!??!Hele mě Matyáš odpověděl v jaký je agentuře.Nevím jak na vás ale na mě je vždycky milej a hodnej(na tom icq)A sprostě tam taky nemluví.Napsal jenom kráva a nána,nic víc.A uživatel pod jménem ''matyas'' je podle mě pravej protože tam má stejnej obrázek jako na mailu.Lodmajn:jo,neznám ho osobně. *9*
          Zuziišek:jestli máš icq pravýho Matyáše Valenty dáš mi ho prosím???Matyáš Valenta(pravej):prosím tě,můžeš mi zopakovat to icq??????
          A jestl je tady doopravdy někdo,kdo se vydává za pravého Matyáše tak tě prosím nech toho!!!!!!!!!A přestaň se za něho vydávat!!!!! *16* *16* *16* *10*
          • Re: Re: Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

přesně tak a navíc kdo se za matyáše vydava tak to je teda zbadělac a matyáš je hodny kluk mě taky piše na imělj ale nic prosteho tak bude tak hodny a nevymišlejtesi a ty co se co piše za matyáše tak to je ubožak Lukáš
      • lodmajn

Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

ty nikolo mysli si co chceš ale on to neni. Vždycky je milej a hodnej když sem se s nim psala na icq tak byl namyšlenej rozmazlenej fracek a tady může v poho psát nějakej blbec co si myslí že je cool když se za nej vydává a podle mě ty nikolo se s nim ani neznáš osobně tak jak to můžeš vědět jesi je pravej zuziišek se s nim zná a neni to on takže ty frajírku kterej tu píše za matyho di do prdele!!! *9*
      • matyas

Re: Re: TOHLE NENI MATYÁŠ

Nikolo, díík. Probereme to na icq.
  • Velmi mě překvapilo, že je ročník 1996. V Raft´ácích vypadal tak na 8 *1* byl tam celkem roztomilej. Nehledě na to, že jsem ho zahlédla ve filmu snad už z roku 2004. Celkem slušně hraje *3*
    • Jo v Rafťácích hrál osmiletýho kluka, ale jestli mu bylo 8 i ve skutečnosti to nwm
  • Jsem asi trapná

Ahojíček Matyáši...Jsem asi trapná, ale hrozně moc se chci stát herečkou jako ty.V říjnu mi bude 13 a já si prostě nemůžu pomoct.Taťka mi říká, že bych musela chodit už od malička do divadla. Když se ¨rodičů, ale zeptám jestli do divadla nebo do jedné školy zaměřené na herectví zeptám jestli tam můžu chodit tak mi řeknou že ne. Do té školy ne, prtože jsem teď druhým rokem na jazykové škole a do divadla, protože na to nebudu mít vůbec čas.Já bych si na něj čas udělala,ale mamka si myslí, že by mě to tam nebavilo. Jenže já bych chtěla mít aspoň tu jistotu.....Prosím porádíš mi co mám dělat byla bych moc ráda...zatim Ahoj
    • matyas

Re: Jsem asi trapná

Nejsi trapná! Tak nejdřív zkus nějakej dramaťák. Tam si zkusíš jestli tě to vůbec baví. A herecká škola je pak konzervatoř a nebo vejška DAMU.
      • mileyxd

Re: Re: Jsem asi trapná

díky....hned ji to mamce ukážu a snad to pochopí...jinak fakt díky *14*
    • Re: Jsem asi trapná

jo a promiň já sem zapoměla email: nikysek.lvicek@seznam.cz pls napiš mi budeš moc hodný. dneska jsem se koukala na ulici máš opravdu herecký výkon! maharal ptří mezi mé nejoblíbenější filmi. s mojí nejlepší kámoškou na něj vždy koukáme. tak pls napiš ahoj *14* *14* *15* *8*
  • ty hajzle

ty debile přestaň psát za mě já sem pravej matyáš *10* *8*
    • Re: ty hajzle

ty bebyle přestáň pcat uš za matyho a jevydávej se naco nemáš a bez do hejzlu Lukáš
      • Re: Re: ty hajzle

Ten kdo se vydává za matyáše tak je fakt ubohej,asi na nic jinýho nemáš když matyáše strapňuješ a urážíš a k tomu děláš tady akorát zbytečnej zmatek tak ubožaku tahni do prdele kryple a nedělej tady zmatek čau vašek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5*
  • adma

Otazka

Ahoj Maty máš holku? Dekuji za odpověd Ada
    • Re: Otazka

nemá.psal to v online rozhovou v ondělí na stránkách Ulice.Promiň že odpovídám já...
      • adma

Re: Re: Otazka

to nic
  • lodmajn

promin maty

tak hele kdo je tada pravej??? mám v tom guláš *7*
  • Hazza

Můj   oblìbenì   herec   je   matýaš   valenta         Anna   Marie   valentova     Anna   kadeřavkovà   johan   màdr   💕💕💕💕💕💕🙊🙉🙈😛😛😛😍😍😍😜😘😘💋💋💋💋💝💝💝💝

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit