-
Matyáš Valenta...
... z téhle stránky jsem já, kdo nechce ať nevěří. Icq je moje. S kým si píšu ten to ví (pro lodmajn - ty si psala mý sestřence, viď? Takže jsem to já jinak bych to fakt nevěděl)
. Budu sem psát už jenom jako registrovaný matyas (psal jsem i jako neregistrovaný Matyáš ale už nebudu!!).
Jo a já na webu nepoužívám sprostý slova a nadávky!! Matyáš *3* -
Pro Zuziiška
Já jsem ti napsal, že jsem u agentury AFAIA!! Nechápu, co ti na tom nestačí a proč tady děláš zmatky!! Matyáš -
-
Re: Pro Zuziiška
přesně tak zuzlišek tak tu nedělaj zmatky Lukáš
-
-
Čtěte!!!
Hele lidi!! Moje kámoška má jeho icq!! A potvrdila mi, že neni jeho. Když sem se ho ptala na icq Matyho, odpověděla, že se mám ptát tady. A možná že Maty je v agentuře AFIAIA ale je ještě v jedný, ve které je taky MATYÁŠ!! A on řekl, že už v žádné neni!! Na icq byl na mne zlej a když sem napsala, že to dám sem, odpověděl něco v tom smyslu, že mu je to jedno atd. Kámošce psal taky, a říkala, že byl zlej neslušnej a rozmazlenej!! A já vim, jakej je Maty!! -
-
Re: Čtěte!!!
zuzlišek prosímtě bez uš do řity stákyma kecama a matyáš by nikdi nežekl že mu je to jedno a ješte na nikoho nani hnusnej tak uš bez do říty
-
-
Pro Nikolu
Já se ho ptala...Odpověděl. Ale neřekl agenturu, ve které ještě je. Já v ní sem taky. Ale on řekl, že už v žádný neni. Icq nemám. Kámoška PETRA ZIKOVÁ ho má, ale řekla mi, že se mám snažit a že se mám zeptat tady. -
a jeste neco
Maty, nevim, kdy se tady objevim, tak ti na pondeli preju vsechno nej nej nej, at se ti splni vsechny tvoje sny a prani, at ma Ulice jeste dalsich X-set dilu *15* a at mas mnoho hereckych prilezitosti.
Tak by me zajimalo, jak si se dostal k filmu a serialum? -
-
Re: a jeste neco
jo a jeste jsem zapomnela, muzes mi rict, o cem bude film Pripad neverne klary nebo musis mlcet? to je nejaka detektivka
-
-
maty
Ahoj maty, jakej máš pls profil na lide.cz? jo a v ulici hraješ upe bestovně,hlavně včera nebo kdy to bylo, baví tě ještě ulice? *3* -
-
Re: maty
Na lidech profil nemám. Ani nikde jinde, jenom tady na osobnostech. Na lidech se za mě prej nějakej týpek vydával, ale já to fkt nebyl!!! Tak doufám, že mi neudělal ostudu *5* -
-
Re: Re: maty
Milej ,,Matyášku,,.... Je to trapný jak se za něj vydáváš, úplně to jde poznat *1* Ty sis toho asi nevšiml viď?? Ubožáčku. Hele lidi, to fakt není Matyáš. Tvl, prej: ,,né na lidech profil nemám ani nikde jinde, jen tady na osobnostech,, No úplně průhledný ;) *13* -
-
Re: Re: Re: maty
Milá Evo,já si s Matym psala na oficiálním online rozhovoru televize Novy,konkrétně na stránkách Ulice.Ptala jsem se ho,jestli je tohle on a Maty řekl,že je to on.Pravý Maty seděl u pc Novy a napsal to,proč by asi kryl někoho kdo by se za něj vydával?Takže TOHLE je Maty,když nevěříš,nevěř. -
Zbytečně tu načínáš starou zaležitost a ten jak se vydával za matyáše tak byl neregistrovaný a tenhle registrovaný matyáš je ten pravej tak si dej pozor co tady vůbec píšeš a nedělej tu zbytečně zmatek Vašek *13* -
-
Re: Re: Re: Re: maty
jo. Přesně tak. tohle je pravej Matyáš. Nwm, co vidíš na tom, že nemá lidé profil a ani nic jinýho. Já na tom teda nic nenašla... *7*
-
-
A já si myslel, že tohle téma je už definitivně uzavřený *4* .
-
-
-
-
pro dashu86
Moooc děkuju za přání k narozkám!!! Nj, s tím icq sem to asi neměl dělat, ale píšu si i s pár super lidma. K filmu jsem se dostal přes reklamu, máma mě zaregistrovala u agentury a ta mě posílala na castingy. Teď už nám volaji i lidi se kterýma jsem dělal rovnou. Ale jinak se o tohle starají naši, mě je jedno kdo mě tam poslal *1* .
Klára je podle knížky, ale trochu pozměněná. Je to o žárlivým chlapovi, jak najme na svojí holku detektiva, aby jí sledoval. Takže trochu detektivka. *5* -
-
Re: pro dashu86
a kdo tam jeste hraje, teda pokud to neni tajne *4* ?a je to pro televizi nebo to pujde do kin?
-
-
Maty je vážně super
Ahoj Maty! Vidím, že máš hodně fanoušků, což je fajn a moc ti přeji úspěchy současné i budoucí. Moc dobře se s tebou pracuje a máš opravdu dobře našlápnuto.
Líba *3* -
-
Re: Maty je vážně super
Jééééje, zdravím paní pomocnou režisérku Líbu *14* JSEM ČLENEM JEJÍHO FANKLUBU, protože je to i super herečka! TAK PROSÍM VŠECHNY MOJE KÁMOŠE Z OSOBNOSTÍ ABY SE KE MNĚ PŘIDALI A STALI SE TAKY JEJÍM FANOUŠKEM!!! -
-
fanklub
Ahoj Maty jsem taky ve fanklubu. -
Re: Re: Maty je vážně super
Na FBb.cz už má paní Fanturová dosud chyběvší profil, takže doufám, že všichni znalci a známí přispějí svou troškou do mlýna a nechají doplnit její další práci ve filmové a televizní branži.
Očekávám, že registrovaní na Filmové databázi jsou tady skoro všichni *4* . -
-
Re: Re: Re: Maty je vážně super
Hluboce se omlouvám své drahé Filmové databázi, samozřejmě jsem chtěl napsat "FDb.cz".
-
-
-
-
ahoj napiš na email emcapoz@seznam.cz díkk papa si super
-
Pro Matyho
Konečně se to tady vyřešilo.Hele Maty ty si píšeš i s nějakými herci nebo s herečkami(to musí být ti super lidi)????Stav se zase prosím někdy na ICQ!!!!!
Měj se super!!!! *3* *4* *14* *3*
Nikola
PS:Pozdravuj Aničku!!!Ahoj *1*