-
...
Ahoj Maty. Jak je? Prosim tě hraješ v úterý? -
Ahoj...
Ahoj Matyáši,jsem tvoje velká faninka *14* *14* Je mi 9 let.Moje adresa prodilu je http://lide.cz/alice.ro .Prosím dáš mi tvoje icq ? Moje je 448763817. *14* Ahoj -
-
Re: Ahoj...
Tak já se ti ozvu. Matyáš *4* -
Re: Ahoj...
*Sry profilu *1*
-
-
Ahoj Maty jsi nejlepší herec..........:D mám tě moc ráda, v ulici teť válíš jsi prostě ♥N♥E♥J♥V♥Í♥C *D*O*K*O*N*A*L*E*J* *14* *14* *14* *14* :*
-
Tybláho Maty, ty si skvělej! :P už co jsem tě sledovala jako malýho v Ulici, tak ses mi líbil :)) fakt skvělej herec :) jak rosteš tak si pořád hezčí a hezčí! :) hele, asi neni možnost se s tebou setkat co? =D =D ale byla bych ráda =D
-
-
Jehe já ho v neděli potkala v Letňanech u vchodu :D prvně jsem ho nepotkala, ale až pak, když jsem na něj koukala uvědomila jsem si, že to je Franta z Ulice :D
-
-
OPRAVA
srry moc já to napsala blbě *1* http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=profile&user=lodmajn&auth= *3* *3* -
Nazdar Maty
hehe vcera jsem se zase dival po delsi dobe na Raftaky a tve hlasky me pobavily:D doufam ze natocis dalsi krasny ponurny film *5* preji ti hodne stesti v zivote jo a pozdrav mi Adrianu Neubaerovou prosim.. napsal jsem ji basen a ona asi ted nejak nestiha *5* tak dik bracho a zij zivotem hippies *5* -
-
Re: Nazdar Maty
nevim jestli ještě Adrianu uvidím *7* . Ale když jo tak vyřídim. *3* -
-
Re: Re: Nazdar Maty
jakou adrianu *7* a no nic
-
-
-
narozky
všechno nejlepší k tvym 15tinam ti přeje Petra -
....
Seriál ULICE dneska jela .... pušteli to Slováci na kanálů Markíza tak tam jsi to můžete čeknut nejde od začátků protože oni taky v Září začnu dávat 4.sérií takže můžete čeknut.... *3* -
-
Re: ....
od kolika :-)??? -
-
Re: Re: ....
zaslal jsem ti to na mail....
-
-
-
Happy Birthday!
Všechno nejlepší!:-) -
Podobnej malýmu harrymu
Když jsem v Harry Potterovy 7 v tý druhý části viděla po tom o těch 19 let později Harryho syna tak mu byl Maty trochu podobnej ne?:) -
-
Re: Podobnej malýmu harrymu
Byl, hned jak jsem ho viděla, tak jsem si říkala, že je to snad on :) Jinak přeju mu všechno nejlepší!:)
-