Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jansovka

...

Ahoj Maty. Jak je? Prosim tě hraješ v úterý?
  • Ahoj...

Ahoj Matyáši,jsem tvoje velká faninka *14* *14* Je mi 9 let.Moje adresa prodilu je http://lide.cz/alice.ro .Prosím dáš mi tvoje icq ? Moje je 448763817. *14* Ahoj
    • Re: Ahoj...

Tak já se ti ozvu. Matyáš *4*
    • Re: Ahoj...

*Sry profilu *1*
  • Ahoj Maty jsi nejlepší herec..........:D mám tě moc ráda, v ulici teť válíš jsi prostě ♥N♥E♥J♥V♥Í♥C *D*O*K*O*N*A*L*E*J* *14* *14* *14* *14* :*
  • Tybláho Maty, ty si skvělej! :P už co jsem tě sledovala jako malýho v Ulici, tak ses mi líbil :)) fakt skvělej herec :) jak rosteš tak si pořád hezčí a hezčí! :) hele, asi neni možnost se s tebou setkat co? =D =D ale byla bych ráda =D
    • Jehe já ho v neděli potkala v Letňanech u vchodu :D prvně jsem ho nepotkala, ale až pak, když jsem na něj koukala uvědomila jsem si, že to je Franta z Ulice :D
  • OPRAVA

srry moc já to napsala blbě *1* http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=profile&user=lodmajn&auth= *3* *3*
  • Nazdar Maty

hehe vcera jsem se zase dival po delsi dobe na Raftaky a tve hlasky me pobavily:D doufam ze natocis dalsi krasny ponurny film *5* preji ti hodne stesti v zivote jo a pozdrav mi Adrianu Neubaerovou prosim.. napsal jsem ji basen a ona asi ted nejak nestiha *5* tak dik bracho a zij zivotem hippies *5*
    • matyas

Re: Nazdar Maty

nevim jestli ještě Adrianu uvidím *7* . Ale když jo tak vyřídim. *3*
      • Re: Re: Nazdar Maty

jakou adrianu *7* a no nic
  • narozky

všechno nejlepší k tvym 15tinam ti přeje Petra
  • ....

Seriál ULICE dneska jela .... pušteli to Slováci na kanálů Markíza tak tam jsi to můžete čeknut nejde od začátků protože oni taky v Září začnu dávat 4.sérií takže můžete čeknut.... *3*
    • Re: ....

od kolika :-)???
      • Re: Re: ....

zaslal jsem ti to na mail....
  • didlinka-evicka

Happy Birthday!

Všechno nejlepší!:-)
  • kate555

Podobnej malýmu harrymu

Když jsem v Harry Potterovy 7 v tý druhý části viděla po tom o těch 19 let později Harryho syna tak mu byl Maty trochu podobnej ne?:)
    • _vikiska_

Re: Podobnej malýmu harrymu

Byl, hned jak jsem ho viděla, tak jsem si říkala, že je to snad on :) Jinak přeju mu všechno nejlepší!:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit