-
fakt je brácha Anny marie valentové?????
-
-
jo je *4*
-
-
Super vtípek
Paní učitelka dá dětem za domácí úkol vymyslet tři slova. Když Pepíček příjde domů, vejde do kuchyně a maminka zrovna loupe brambory. Jedna jí spadne a ona povídá: "KURVA".
Pepíček si to zapamatuje a jde do obýváku. Uvidí tatínka a ten křičí: "HURÁ". Pepíček si to zapamatuje, a jde na záchod. Na záchodě je babička, chytla záchodového pavoučka a říká: "MALÝ ZÁCHODODOVÝ PAVOUČEK"
Pepíček si to zapamatuje. A když ho paní učitelka vyvolá, co vymyslel za slovo, Pepíček odpoví: "KURVA".
A paní učitelka mu rozčíleně povídá:
"Pepíčku ty asi půjdeš k panu řediteli",a Pepíček zvolal: "HURÁ".
Paní učitelka povídá:
"Pepíčku víš kdo je to pan ředitel?
"MALÝ ZÁCHODOVÝ PAVOUČEK
*1* *4* -
Maty je skvělej herec, jednou asi bude dost slavnej...je o tři roky starší než já (což jsem si nemyslela) Jenom je blbý že hraje v tak debilním seriálu, vím že někomu se to líbí, ale já to nesnášim-je to nudný...no ale jako Honzík v Rafťácích-to byl fakt borec, na to se můžu dívat pořád a je to super :D Takže pro mě je to nejlepší sedmnáctiletej herec v ČR
-
super vtípky
Pepíček zlobil a maminka ho zavřela do kurníku.Pepíček rozhořčeně volá na maminku: "Maminko, jestli si myslíš, že začnu snášet vajíčka, tak se šeredně pleteš!"
Pepíček přijde do školy a pláče.Paní učitelka se ptá:"Co se ti stalo Pepíčku?" Tatínek se mě v noci ptal, jestli spím ,já řekl pravdu ,že ne a on mě zbil.Tak už neplač a až se tě tatínek zase zeptá tak mlč a on bude myslet,že spíš a nezbije tě.Tu noc se tatínek opět zeptá:"Pepíčku
spíš?" Pepíček mlčí.Tak mámo konečně jedem na to. Pepíček vyskočí z postele a zakřičí:"Kam jedete já chci jet s váma?!"
*1* *4* -
Poslední super vtípek
Babička říká Pepíčkovi: "Pepíčku, ty jsi mi ale podobný." Pepíček běží za maminkou: "Maminko, babička mě straší." *1* *4* -
Vítek...
Ahojky, Maty, prosím tě jak se jmenuje ten film, co točil Franta? Vítek...nevím jak dál...pokud to víte i někdo jiný, poraďte prosím...díky :) -
-
Re: Vítek...
Vítek z planety Umbola. Myslím. -
-
Re: Re: Vítek...
jj, zkusím to najít...ale stejně pochybuju, že to někde bude...ale stejně dík :) -
-
Re: Re: Re: Vítek...
Myslíš, že ten film opravdu existuje? To asi ne.
Možná nám v Ulici kousek ukážou *1* . -
-
Re: Re: Re: Re: Vítek...
No jako já jsem nechtěla najít ten film, ale třeba jestli nebude někde aspoň něco o něm...ale nikde nic :(
-
-
-
-
-
Matyáš
Matyáši moc dík za tu agentůru *3* *4* *4* -
-
Re: Matyáš
No není zač. Třeba se potkáme na nějakým castingu *3*
-
-
torrent
ještě si msuíš an ty stránce kliknout an torrenty tam napiš název a ten druhej od zhora to je .. -
aaaaaa
je nej nej nej krasnaj klucina *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* -
Maty, miluju tě od té doby, co jsem tě poprvé viděla v seriálu Ulice *14* Rok od roku si krásnější a krásnější... *14* Si taky nejlepší dětský herec, kterého jsem kdy poznala! Ale nejvíc si mě okouzlil ve filmu Rafťáci *3* Prostě ti chci říct I LOVE YOU *14* !!!